Şimdi Ara

BMW E46 / 3 SERİSİ TÜM PAYLAŞIMLAR (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.437
Cevap
73
Favori
589.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: |Amon|

ben 330ci kullanıyorum yakıt olarak 320den öyle çok çok fazla değil. normal araçlara göre fazla benzinde 55-60 kuruş yakıyor şu sıralar sakin kullanımda tüpte 40 kuruş. 320 ile 330 arasında performans olarak baya fark var. 330lar 3000cc 231hp, 0-100 6.5 saniye. ben denedim 7 saniyede çıktım ben 330 öneririm. onların km sinin orjinal olma ihtimali daha yüksek. ama hırpalanmış olma ihtimalide daha yüksek.

60 65 kurusu görünce ürktüm bi an :D Benim focusum 25 kurus yakıyor ben cok diyodum :)) Ben 3.20 bakayım biraz daha az olsn yakıtı =)) Bide o beyaz bugün satılmıs nasip olmadı o :) 330 da iyi ama yakıtı cok gelecek gibi ya endiselerim var =) En iyisi 320 bakmak sanırım :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Ofozkan92

quote:

ben 330ci kullanıyorum yakıt olarak 320den öyle çok çok fazla değil. normal araçlara göre fazla benzinde 55-60 kuruş yakıyor şu sıralar sakin kullanımda tüpte 40 kuruş. 320 ile 330 arasında performans olarak baya fark var. 330lar 3000cc 231hp, 0-100 6.5 saniye. ben denedim 7 saniyede çıktım ben 330 öneririm. onların km sinin orjinal olma ihtimali daha yüksek. ama hırpalanmış olma ihtimalide daha yüksek.

60 65 kurusu görünce ürktüm bi an :D Benim focusum 25 kurus yakıyor ben cok diyodum :)) Ben 3.20 bakayım biraz daha az olsn yakıtı =)) Bide o beyaz bugün satılmıs nasip olmadı o :) 330 da iyi ama yakıtı cok gelecek gibi ya endiselerim var =) En iyisi 320 bakmak sanırım :/

bende 3,25 var prins lpg taktırdım 100 km de 15 litre şehir içinde yakıyor (yoğun trafikte)... 330 da aynı yakar.. 320 de 14,5 ancak yakar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: coskun_06

bende 3,25 var prins lpg taktırdım 100 km de 15 litre şehir içinde yakıyor (yoğun trafikte)... 330 da aynı yakar.. 320 de 14,5 ancak yakar :))

Hımm pek bi fark yokmus. Lpg burda 2.30 satıs fiyatı. 15 x 2,30 = 33 kurus yapıyor km de ve mükemmel daha ne olcak =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofozkan92

quote:

Hımm pek bi fark yokmus. Lpg burda 2.30 satıs fiyatı. 15 x 2,30 = 33 kurus yapıyor km de ve mükemmel daha ne olcak =)

aşırı yüklenmedikçe bu değerde yakarsın ben Erzurumda kışın kar lastiğiyle bu değerde yakıyorum kaç defa ölçtüm ise 15 litre çıktı ama Ankaraya izine gittiğimde litre olarak baya altına düşüyor
  • quote:

aşırı yüklenmedikçe bu değerde yakarsın ben Erzurumda kışın kar lastiğiyle bu değerde yakıyorum kaç defa ölçtüm ise 15 litre çıktı ama Ankaraya izine gittiğimde litre olarak baya altına düşüyor

Benim ikamet ettigim yer 40 bin nüfuslu bi ilce. Toplasan 30 dakikada gezersin aracla ilcenin her tarafını =) Öyle cok gezmem zaten bende. Yüklenme konusnda da arada bir illaki olur gencligin verdigi kanın hızlı akması diyebiliriz Ama bu degerler 3000 motor icin 320 den cok cok daha iyi ve mantıklı geldi bana.
  • Arkadaşlar merhaba bu gurupta ilk mesajım olacak. 2000 model 3.20İA ile aranızdayım hayırlısıyla bundan sonra. Bende BMW ilk kez hevesle geçiş yapanlardanım.
    İstanbul anadolu yakası usta ve servis tavsiyesi ve yedek parça konusunda bilgiye ihityacım var. Aracımda suan için masraf yok ama ufak tefekleri var.
    Parça konusunda internetten alış veriş ne kadar güvenli ve sağlıklı BMW de illa şu marka olması gereken parçalar varmıdır? Ön takım olarak yada genel bakım malzemesi olarak..

Formu baştan sona okumaya başladım kendi tecrübe ettiklerimi burada paylaşırım zamanla..

İyi forumlar arkadaslar..
  • 330 iX var 4 ceker. Onun yakıtı ne seviyede bilgin varmı ? Bide avantaj / dezavantajları neler yüksek vergi haricinde ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearnever

Arkadaşlar merhaba bu gurupta ilk mesajım olacak. 2000 model 3.20İA ile aranızdayım hayırlısıyla bundan sonra. Bende BMW ilk kez hevesle geçiş yapanlardanım.
    İstanbul anadolu yakası usta ve servis tavsiyesi ve yedek parça konusunda bilgiye ihityacım var. Aracımda suan için masraf yok ama ufak tefekleri var.
    Parça konusunda internetten alış veriş ne kadar güvenli ve sağlıklı BMW de illa şu marka olması gereken parçalar varmıdır? Ön takım olarak yada genel bakım malzemesi olarak..

Formu baştan sona okumaya başladım kendi tecrübe ettiklerimi burada paylaşırım zamanla..

İyi forumlar arkadaslar..

http://www.karakaslarotoyedekparca.com/index.php bu siteden ben alış veriş yapıyorum genelde fiyat olarak da uygun

• Ofozkan92 O kullanıcısına yanıt
    hiç bir bilgim yok 4 çekerler hakkında yani ne söylesem yalan olur. 330'un vergi dışında bi dezavantajı yok gibi. birazda yakıtı var sadece, ama çok fark yok 320 ile aralarında.
  • quote:

hiç bir bilgim yok 4 çekerler hakkında yani ne söylesem yalan olur. 330'un vergi dışında bi dezavantajı yok gibi. birazda yakıtı var sadece, ama çok fark yok 320 ile aralarında.

Arkadaşlar selamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tamamen-orjinal-doktordan-ikinci-arac-borusan-cikisli-318-i-158111582/detay/

Şu araç için yorumunuz nedir? Alınır mı? Vectra cdx 2.0 dan sonra nasıl bir performans ve konfor artışı verir?

• quote:

Orijinalden alıntı: dtsaykopat

quote:

Arkadaşlar selamlar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-tamamen-orjinal-doktordan-ikinci-arac-borusan-cikisli-318-i-158111582/detay/

Şu araç için yorumunuz nedir? Alınır mı? Vectra cdx 2.0 dan sonra nasıl bir performans ve konfor artışı verir?

320den aşağısını tavsiye etmem, kullanmadım fakat tutulmuyor onlar pek. 2000cc 143 beygir sanırım bu 318ler yani performans yönünden çok iyi olmasada sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selamlar.

320den aşağısını tavsiye etmem, kullanmadım fakat tutulmuyor onlar pek. 2000cc 143 beygir sanırım bu 318ler yani performans yönünden çok iyi olmasada sıkıntı çıkarmaz.

Peki bu araç alınır mı? İlandaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    valla ne yalan söyleyim ben 318 almazdım ama araba temiz duruyor 10 senedir aynı kişideymiş boya yokmuş, hırpalanmamıştır muhtemelen. bazı bmwlerin 15-20 kere el değiştirdiğini düşünürsek bu arabanın durumu baya iyi. sanırım satıcıda bunları bildiğinden fiyatı yüksek tutmuş. yada piyasaya bişeyler oldu tüm fiyatlar yükseldi.
  • quote:

valla ne yalan söyleyim ben 318 almazdım ama araba temiz duruyor 10 senedir aynı kişideymiş boya yokmuş, hırpalanmamıştır muhtemelen. bazı bmwlerin 15-20 kere el değiştirdiğini düşünürsek bu arabanın durumu baya iyi. sanırım satıcıda bunları bildiğinden fiyatı yüksek tutmuş. yada piyasaya bişeyler oldu tüm fiyatlar yükseldi.

Aracın sahibi doktor. Araç Borusan harici bir yerde bakım görmemiş. Doktor olup yanlayan görmedim ben. Kesin temizdir araç. İşte 700 kilometre uzakta olması tek sıkıntım. Git gel olmasa iyiydi

• quote:

quote:

Aracın sahibi doktor. Araç Borusan harici bir yerde bakım görmemiş. Doktor olup yanlayan görmedim ben. Kesin temizdir araç. İşte 700 kilometre uzakta olması tek sıkıntım. Git gel olmasa iyiydi

Doktorum,1.16 ile yanlıyorum :)) polo ile el freni çekiyorum karda buzda :) Çok güvenmemek lazım bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

quote:

Doktorum,1.16 ile yanlıyorum :)) polo ile el freni çekiyorum karda buzda :) Çok güvenmemek lazım bence

Hocam adam üniversitede kardiyoloji profu. Sen istisnasın bence Satarken "doktordan değil hastasından" yaz da bulaşmayalım senin araçlara

• Hocaysa yanlamıyordur :)) Genç doktorlara güvenmemek lazım :) Hayırlı olsun şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sakin kullanımda 40-45 kurustan asagı yakmaz diyolar 330 İX icin. Simdi 25 kurustan 45 e cıkmak biraz koyacak o yüzden 3.20 felan baksam iyi olcak ya ^_^
  • aisl kullanıcısına yanıt
    ArkDaslar benim kapilarda gicirtilar basladi onlari nasil kesecegimi bilemiyorum birde bu iki gundur arabanin otomatik 4 cam acma kapama ozelliginden acma ozelligi calismio arac kafasina gore park halindeyken kapilarini acip camlari indiriyor bana sivic dendir dediler ama yarin bidaha elektrikciye gidip gosterecegim sizin bu konularda bi fikriniz varmi aceba tsk

• Ofozkan92 O kullanıcısına yanıt
    lpg ile 40-45 den aşağı yakmaz ama 320'de 40 tan aşağı yakmaz zaten. 320 ile çok büyük fark yok aralarında. ama sürüş zevki açısından dağlar kadar fark var. bence temiz bi 330 bul. eğer çok km yapıyorum dersen ikiside bütçeyi sarsabilir.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.