Şimdi Ara

Bmw e46 318ci cabrio

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-makyajli-2004-cabrio-takas-imkani-211944668/detay

Merhaba arkadaşlar bu araç için ne söyleyebilirsiniz ?

- Otomatik Yarar mı ?
    - Motor tatmin eder mi performans arttırılır mı ?
    - Ortalama piyasa fiyatına uygun mu bu para verilir mi ?
    - Şanzıman Attırmak sıkıntı yaratır mı performans sorunu yaşarmıyım ?
    - Ekstra neler söyleyebilirsiniz önerileriniz var mıdır ? şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warztr -- 31 Mayıs 2015; 13:54:09 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

BMW E46 318ci Cabrio: Şık ve Dinamik Bir Cabrio Yaşam Tarzı

BMW E46 318ci Cabrio, 2000-2006 yılları arasında üretilen, lüks ve sportif bir cabrio otomobildir. Zarif tasarımı, güçlü motor seçenekleri ve üstün performansı ile benzersiz bir sürüş deneyimi sunar.

Şık ve Rahat Tasarım

E46 318ci Cabrio, çarpıcı hatları ve zamansız stili ile öne çıkar. Geri çekilebilir sert tavanı, sadece 25 saniyede açılıp kapanarak hem üstü açık hem de kapalı olarak sürüş keyfi sunar. Lüks iç mekanı, deri döşeme, elektrikli ön koltuklar ve gelişmiş ses sistemi ile konforlu bir sürüş sağlar.

Güçlü ve Verimli Motorlar

E46 318ci Cabrio, 1,8 litrelik dört silindirli bir motora sahip olup 118 beygir gücü ve 175 Nm tork üretmektedir. Bu motor, çevik bir sürüş performansı sağlayan beş vitesli manuel veya isteğe bağlı beş vitesli otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir. Verimli yakıt tüketimi, uzun yolculuklar için idealdir.

Üstün Performans

BMW'nin dinamik sürüş özellikleri E46 318ci Cabrio'da da kendini göstermektedir. Sportif süspansiyonu, virajlarda keskin bir yol tutuşu sağlar. Doğrudan direksiyon sistemi ve güçlü frenler, hassas bir sürüş kontrolü sunar.

E46 Cabrio'nun Avantajları:

• Zamansız tasarım
    • Lüks ve konforlu iç mekan
    • Güçlü ve verimli motor
    • Çevik ve dinamik sürüş
    • Üstü açık ve üstü kapalı sürüş keyfi

BMW E46 318ci Cabrio, şık görünümü, etkileyici performansı ve üstü açık sürüş heyecanıyla hayatınıza renk katmaya hazırdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum e46 cabrio almayı düşünüyorum 2000 model 2004 model arası genelde 20 -22 yaşında sizce problem çıkarır mı 400-500 bin istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tanesine baktım 100 metre gittim motordan duman çıkıyor rektefiye yaptırmış ileride sıkıntı olur mu 400 bin aracın fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    W124 Sportline
    9 yıl önce açıldı
    BMW E30 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.