Şimdi Ara

bmw e46 hakkında düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen sene aracımı satıp 6 ay makyajlı 325i kullanma fırsatım oldu, araç kalabalık aileler için uygun değil ,arka koltuğa 3 kişi oturamıyor yanal desteklerin büyüklüğünden, direksiyon tepkisi çok kötü yolda nekadar yama çukur var hepsini hissettiriyor, bazı kronik sorunları var kalorifer fanı sabit çalışamıyor devri sürekli oynuyor, ön camların makaralarında arıza yapıyor onarım yapılanların çoğunda ön kapıdaki hava yastığının kapağı yerinden çıkıyor ve tekrar eskisi gibi yerine oturtulamıyor, konfor ve izolasyona diyecek bişey yok 240 km ile giderken ibreye bakmasan anlayamassın , son olarak sunroof takıntım yok fakat bu araçlarda sunroof yoksa ya ucuza vereceksin yada son sahibi olursun , pert kaydı olsun ama kesinlikle sunroofsuz olmasın,,
    borusan e46 kasaların ücretsiz ön hava yastıklarını değişim yapıyor ben yaptırmıştım şasi nosundan borusanda sorgulatabilirsiniz.
  • kalabalık aile değiliz çok sorun değil o yüzden. Şuanki aracımızda cam tavan var sunroofsuz bizde istemiyoruz araç almak fakat piyasada temizi hangisiyse onu alacağız teşekkürler verdiğiniz bilgiler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendindenvazgeçenadam -- 28 Kasım 2017; 13:50:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masraflı arıza çıkartmaya müsait araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E39 daha güzel sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaşın vardı, o da akmıştı.
    Biraz kullandık, tüplü, motor falan yaptırdı arabaya sattı sonra. hani 1 sene bile binmedi. soğudu arabadan. Ne yalan söyleyeyim direksiyon hissiyatı çok güzeldi. Ancak içi geçmiş bitmiş gibi bir hali vardı be arabanın.

Bu arada şöyle bir söz vardır.
    "İlk sahibi bmw biner. Sonraki sahiplerine bmw biner." diye

Arkadan itiş bir farklı be.

Enişte aldı geldiydi, 2009 veya 2010 model 5 serisi. 4 yıl önce. 6 silindir 2.200 motor du. f1 spor direksiyon falan güzel di araba.
    Yolda kaldı, trafikte millet ile kavga dövüş oldu. niye yürümüyorsun diye.
    Baktık ki enjektör arızalıymış 2 si de. değiştir di.
    Bir buji değiştirirdi 6 tane. Fena koyardı.
    Direksiyon çevirirken ses geliyor şikayeti ile gitti. Sol veya sağ ön amortisör grubundan bir parça değiştirdi, 1,5-2 bine yakın sadece ona masraf etti.
    Otomatik şanzıman günümüz şanzımanlarına göre çok çok ağır kalıyordu.
    Koyarım böyle aşkın ızdırabına dedi sattı arabayı. Aldığında 80 binde falandı. İlk sahibinden almıştı.
    Hala daha kullanımı çok güzeldi der. Ama bıktırdı adamı.
    Şu an highline passat biniyor.

• @MrKemal17 kesinlikle katılıyorum fakat onun temizi daha zor bulunuyor.

@VideSupra ya dediğim gibi temizini denk getirmek mesele arac gerçekten iyi durumdaysa sorun pek çıkaracağını sanmıyorum umarım yanılmıyoruzdur. Bugün sunroof hariç bir araç sahibi ile görüştüm yarın arkadaşım bakıcak arabaya eğer dediği gibiyse alıyoruz gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.