Şimdi Ara

BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    başka amfi ile deneme yapın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Şu an için başka amfi bulamıyorum ama sanırım kanallardan birisi arızalı. Ben de şu şekilde yaptım 4 kanalın bir tanesi arızalı olunca 2 kanalına normal mid'leri taktım. Geriye kalan sağlam bir kanala da subwfer'ı taktım yani köprülemeden midleri takar gibi. Daha iyi yapabileceğim bir şey var mı bilmiyorum. (Midleri tek kanala paralel bir şekilde bağlayıp, subwoofer'ı yine iki kanala köprülemek daha mı iyi olur bilmiyorum) Rca'lardan teybin kasasına dediğiniz gibi şase çektim en ufak bir ses kalmadı bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Eray -- 22 Haziran 2023; 23:0:9 >
  • Ali Eray A kullanıcısına yanıt
    bişey değil. midleri tek kanala koyup paralel yapınca stereo ses alamazsınız. eğer subwoofer böyle yeterli çalıyorsa yeni amfi bulana kadar böyle devam edin.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bir de şöyle bir şey var aşağı resmini atıyorum şimdi multimedya ekranda sağ sol ön arka ayarı hiç tutmuyor. Amfi olayına girmeden önce normal teybe bağlıyken sağ ön sağ arka sol arka vs. Hepsi uyuyordu. Bir de benim multimedya'da anfi'ye çıkış yaptığım sadece FL ve FR var. Yani RR ve RL yok. BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır?

• Ali Eray A kullanıcısına yanıt
    teybin rear rca outputu olmadığına kesin eminsiniz demi? eğer öyle ise tüm kolonlar front kanala takılmış oluyor. amfi sol sağ değiştirmek için kırmızı ve beyaz rca ları yer değiştirirseniz sol sağ düzelir. araç içi teypden ön arka ayarı yapmak istiyorsanızda ön kapıları teybin arka çıkışlarından beslerseniz yine menüden ön arka ayarı yapılmış olur. amfiye girdiğiniz hoparlörler arkada olduğu için teypden ayarı öne aldığınızda arka hoparlörlerin sesi yükselecektir o kadar. birde ön kapıdaki hoparlörleri teybin arka çıkışlarına girerken sol ve sağı doğru kanallara bağladığınıza emin olun. biraz mantık yürütünce sorun kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 23 Haziran 2023; 7:52:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.