Şimdi Ara

BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mobass 6.1 anfim, soundmaxx 1400w Sub ve 2 Adet soundmax mid ve aracın ön kapı hoparlörleri var.Anfiden multimedyaya kadar 1 çift rca ve tetikleyici kablosunu çektim ekstradan 2 çift hoparlör kablosu çektim.Aşağıdaki görselde multimedianın anfi ile ilgili kablo demetine neyi nereye bağlayacağımı tarif ederseniz çok mutlu olurum. BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• rca kablolarını fr out, fl out kablolarına doğru renkleri ile takacaksınız.

teybin arkasındaki rca çıkışlarında rr out, rl out veya sub out gibi rca çıkışları mevcut mu?

6 kanal amfinin tüm kanallarını aktif olarak kullanan bir setup planlıyorsanız 1 çift rca ses kalitesi için yetmez. çünkü 3 çift y kablo kullanmanız gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 13 Haziran 2023; 11:47:44 >
  • 2 çift Y Kablom mevcut.Bunun dışında,sarı aux avin,Beyaz Aux L in,Kırmızı FR out,Beyaz FL out,Yeşil Sub woof,Sarı aux cvbs in.Bunların hepsi dili rca.Birde yeşil renkli ince bir kablo var ki onunda anfi tetikleyici olduğunu düşünüyorum

• Anfi Mobass 600.4

• Ali Eray A kullanıcısına yanıt
    sub out olana 1 adet daha rca kablosu takıp bagaja kadar çekin. teybde 1 adet sub out çıkışı olduğu için amfinin rear kanallarına girerken onu 1 adet y kablo ile çoğaltmanız gerekli. amfinin rear kanallarından herhangi birine tek rca kablosu takıp sesi açarsanız amfi kendini korumaya alır. diğer zaten çekili olan rca kablosunuda yukarda yazdığım şekilde fl ve fr out rca lara takıp, amfinin front kanallarına bağlayın. amfiniz 4 kanallı. amfinin front kanallarına midrangeleri takın. rear kanallarını köprüleyip subwoofera girin.

• Ön kapılardaki hoparlör leri nasıl yaparım

• BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır? BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır?

Y kabloyu front kanallarına derken neresi oluyor,bende öyle birşey yok amirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ch1, ch2 input amfinin front kanalları olarak
    ch3, ch4 input amfinin rear kanalları olarak düşünün. mantık aynı.
    üstteki yazdığım yazıda yanlış anlamışsınız. resmini çizdiğiniz ve y kablo ile çoğalttığınız rca kablosunu ch3 ve ch4 e takacaksınız.

teybin fl out ve fr out çıkışlarına takacağınız rca kablolarınıda amfinin ch1 ve ch2 giriş rca larına takın.

ön kapıdaki hoparlörler orjinal mi. amfiye girebilecek güçteler mi? eğer bir deneyim yanarsa yansın birşey olmaz diyorsanız midrangler ile paralel şekilde amfinin ch1 ve ch 2 çıkışlarına bağlanabilirler.

eğer ön kapıdakilerin yanmasını istemiyorsanız, teybin ön çıkışlarından beslenmeye devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 13 Haziran 2023; 15:49:50 >
  • Vallahi ilginiz için çok teşekkürler.Şimdi daha net anladım.deneyeceğim hepsini.Minnettar kaldım.

bişey değil.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi yaptım, subwoofer sorunsuz çalışıyor ama ya sağ midden ses gelmiyor ya sol midden.

• BMW E46 multimedyaya anfi nasıl bağlanır?
    Bu şekilde olmaz mı? Subwoofer rca sını takmadanda subwooferdan ses geliyor

görselde çizdiğiniz subwooferı köprülediğiniz kanallara, ayrıca başka hoparlör takamazsınız. amfi ya da hoparlörler yanabilir. neden ses gelmediği ile fikrim yok. tesisata bakmam lazım, herşey sağlıklı olduğunda tüm kanallardan ses almanız gerekli.

• Anladım.Bugün iyice bir inceleyeyim.Belki bir hata yaptım üstadım.

• Dediğinizi birebir yaptığım zaman motor sesi ile aynı tiz bir frekans sesi geliyor.Bir de ön kapılarda ki hoparlörler çalışmıyor.

teyp şase alıyordur. teyp rca larının tamamına teyp kasasından kablo çekmeniz gerekli. google teyp rca şase verme yazın, videoları izleyin, tüm rca lara şase verin, eğer amfide vs başka yerde sorun yoksa şase sorunu büyük ihtimalle çözülür. ön kapıdaki hoparlörleri amfiye girmediyseniz onlardan ses gelmez zaten.

• Hocam şase işini yarın yapacağım, evet haklısın biraz araştırdım,dediğin gibi rca ları kablo ile teybin kasasına şase leyince sorun çözülüyormuş.Bunun için ayrıca teşekkür ederim.Benim amacım ön kapı hoparlörlerimi değiştirmeden hepsini kullanmak istiyorum.Yani ön kapı hoparlörlerimi anfi girince yanacağı için, anfiyi arkadaki 2 mid ve subwoofer için kullanıp ön 2 hoparlörümü teybin kendi çıkış gücü ile kullanmak istiyorum..Böyle bir imkan var mı? 2 si aynı anda olur mu? Olmaz ise büyük iş ve masraf var bana..Aracım 99 bmw e46 320i. o hoparlörü sökmek,midleri onun yerine montalamak tam bir bela iş.

bişey değil. ön kapıları teyp çıkışından beslerken, teybin rca çıkışlarından amfilere sinyal göndermek mümkün, hepsinden aynı anda ses alınır, bu kurulumu yukardaki mesajımda anlatmıştım zaten.

• Ben ne yaptıysam midlerden birisinden ses gelmiyor. Amfinin üzerindeki girişleri değiştiriyorum bu sefer ses gelenden gelmiyor diğerinden geliyor. Amfinin çıkışlarında bir sıkıntı olabilir mi acaba. Ya da multimedya'nın üzerinde bir ayar falan mı var acaba çözemedim bu işi.

• Anfi kanallarından birisinin arızalı olup olmadığını nasıl anlayabilirim bunun bir yolu var mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.