Şimdi Ara

BMW E46 vs ELANTRA vs CRUZE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e46 coupe ise hic dusunme. her baktiginda yeniden asik olacagin bi araba zaten bmw ye binersen digerlerinin sansi yok derim
  • coupe düşünmüyorum pek. sedan koyu mavi veya gri temiz bi E46 denk getirirsem önceliğim o olacak alternatifi cruze.. elantrayı eledim :)
  • uzun süreli kullanmayı düşünmüyorsanız, masraf etmeyin. mevcut aracınızla bir süre daha devam edin.
  • hocam uzun süre binmeyecem en fazla 1 yıl ama 1 yıl daha astraya binmek istemiyorum:) güzel sorunsuz bi araba ama bi o kadar da basit,hiç bi ekstra özelliği yok ..
  • elantranın liste fiyatlarına göre yorumlar yapılmış fakat gözüken fiyatlardan çok fazla iniyorlar...

şu an 2012 prime plus otm. en full olan modeli 48 bine veriyorlar.... 2011 için ise 45 istiyorlar.....

cruze bencede piyasadaki fiyat performan açısından en iyi araç... fiyatı gerçekten çok uygun ayrıca aracın

görüntüsü çok güzel....

elantrayı yabana atmayın derim ben... incelem fırsatım oldu ve cidden hyundai iyi iş çıkarmış....
  • Astra 1.4 Twinport varsa, Cruze asagi yukari ayni, daha saglam ve agir, benzin, servisi, filan cok da farkli degil. Astra da cok kaliteli bir araba, bilmiyorum sizinki orjinal Alman mi?

Bizde 2000 Astra 1.4 Ecotec var, 5 vites, Cruze da GM 6T30 otomatik sanziman var, o yuzden aldik. Kesinlikle, Cruze daha az sesli (6. vites daha dusuk devirde donuyor), daha konforlu, guvenli vs. ama 2000 Astranin arka koltugu daha ferah, hem yukseklik hem de diz mesafesi. Astra 12 sene kaporta garantisi ile satilmis, Chevrolet de 6ay sene. Bilmiyorum, bir 6 sene daha Astrayi kullaninca , paslanmaya baslar mi? Tek bildigim, kesinlikle daha az masrafli olacagi.

Twinportu bilmiyorum, ama bizim X14XE lpg de oluyormus. Cruze garantiden cikiyor.

Elantraya bir 10 bin TL daha vermem Cruze ustune, ama Astranin ustune tek kurus vermem Cruze icin.-) Satmadan alabicekseniz alin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c4zf6

Astra 1.4 Twinport varsa, Cruze asagi yukari ayni, daha saglam ve agir, benzin, servisi, filan cok da farkli degil. Astra da cok kaliteli bir araba, bilmiyorum sizinki orjinal Alman mi?

Bizde 2000 Astra 1.4 Ecotec var, 5 vites, Cruze da GM 6T30 otomatik sanziman var, o yuzden aldik. Kesinlikle, Cruze daha az sesli (6. vites daha dusuk devirde donuyor), daha konforlu, guvenli vs. ama 2000 Astranin arka koltugu daha ferah, hem yukseklik hem de diz mesafesi. Astra 12 sene kaporta garantisi ile satilmis, Chevrolet de 6ay sene. Bilmiyorum, bir 6 sene daha Astrayi kullaninca , paslanmaya baslar mi? Tek bildigim, kesinlikle daha az masrafli olacagi.

Twinportu bilmiyorum, ama bizim X14XE lpg de oluyormus. Cruze garantiden cikiyor.

Elantraya bir 10 bin TL daha vermem Cruze ustune, ama Astranin ustune tek kurus vermem Cruze icin.-) Satmadan alabicekseniz alin.

hocam son cümleyi anlamadım.. bende 2008 1.4 twinport var.

• Elantrayı sırf o pandizot vites topuzu ve oyuncak kapıları için almam.
    Arabayı hoppidi satacam modundaysan galerici yeğeni sahibinden.com admini falansan bmw,binecem 24 saatte satılmasında 1 ayda satılsın modundaysan 2. el cruze.Çok temiz örnekleri var.Ve 2. el zaten uygun alacağın için çok zarar etmez.
    Bmw ciler dalar denmiş de burada bmwyle bu araçları karşılaştırmıyor kardeşimiz,bütçesine göre araç arıyor.
    Al araba da verelim sana,selam söyleyelim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-kelepir-acil-2010-orj-lpg-li-cruze-ls-paket-75932264/detay?source=promotion_topl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1-6-ls-cruse-boya-darbe-yok-hatasiz-orjinaldir-daha-11bin-km-de-76296425/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 28 Şubat 2012; 14:50:37 >

• tşk ederim öneriler için,kendi halinde araba almaya çalışan kararsız biriyim sadece :) senin tarifine göre cruze almam gerekiyor,genelde de cruze tavsiye edildi.. elantrayı arkadaşların dedikleri ile eledim. cruze olursa 124 hp ve ls plus donanımlı olsun istiyorum..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2011-model-20bin-km-lpgli-garantili-ls-plus-73376821/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-bmw-320-i-otomatik-72724480/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-aracimiz-birinci-sinif-bir-aractir-56327033/detay

bir de son zamanlarda sanki araba fiyatları yükseldi gibi geliyor bana ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en_1402 -- 28 Şubat 2012; 15:14:00 >

• Ls plus istiyorsanız onu da uygun fiyata bulursunuz merak etmeyin bu iş sabır işi.Bmw lerin piyasası her zaman yüksektir sonuçta dünyanın en iyi markalarından birinden bahsediyorsunuz kelepir bulma şansınız yok denecek kadar az.
  • Kardeşm sana en uygun araba bnce cruze olr cruze nin piyasıda iyi çok yaktıqı söylenemez bizde yeni cruze aldık gerçeten çk gzl zaten LPG takınca iş bitiyor kardeşm elantrayı boşvr
  • cruze diyen arkadaşlar neden E46 değil? fiyat olarak aşağı yukarı aynılar.. artı ve eksileri nelerdir hangisi neden tercih edilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: en_1402

cruze diyen arkadaşlar neden E46 değil? fiyat olarak aşağı yukarı aynılar.. artı ve eksileri nelerdir hangisi neden tercih edilir?

Donanım, güvenlik, teknoloji gibi konularda Cruze daha iyidir. BMW eski model sonucta.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.