Şimdi Ara

BMW E46 vs ELANTRA vs CRUZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki biraz saçma bi kıyas olacak ama ben bu 3 araba arasında kaldım. 2004 2005 BMW3 veya 2011-2012 elantra veya cruz almayı düşünüyorum.. uzun süre binmeyi düşünmediğim için sıfır alıp zararını çekmek istemiyorum.aslında en cazibi BMW ama temizini bulmak zor 7 8 yaşında bi araba olacak bmw olursa diğer taraftan sıfır ayarında güncel cruze veya elantra var.. şu an astra 1.4 twinport kullanıyorum,performans olarak az daha iyi olması yeterli benim için.. dolayısıyla bu arabaların performans olarak 3ünün de bana yeteceğini düşünüyorum.onun dışında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.hangisini neden önerirsiniz?

• Seni yaşatmazlar. O kadar diyorum.
  • neden?
  • yerimizi alalım önden kovboy filmi birazdan başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: en_1402

neden?

BMW lobisine düz gitmişsin resmen. Hayat sigortan var mı bari?
  • ahaha yorumlar super :D
  • ikinci ele gönlün razıysa bmw al tabiki fakat 0 alcam diyosan Cruze almanı tavsiye ederim. Elentra nın fiyatı gereksiz pahalı ve bence tasarımı yani çizgileri de gereksiz abartılmış bir araba, sırf göze çarpması açısından. ama bana göre itici duruyor

onun haricinde elentra da cruze da c segmentidir ikisiinin de performansı kalitesi vs. aynıdır. cruze daha güvenlidir ve oturaklıdır (elentra sürmedim söylenenlere göre konuşuyorum yanılıyo olabilirim) , cruze un en fullü ile elentranın en full ü arasında 15 20 milyar fark var bu yüzden elentra ya deymez derim.

ayrıca chevrolet bayileri liste fiyatları üzerinden de 3000 tl civarı indirim yapıyorlar bastırınca. tercih sizin

not : cruze çok yakar diyenler olcaktır simdi elentrayla yakıt verilerini ekliyorum, fabrika verilerine göre aynı yakıyor ikisi de nerdeyse

cruze

ş.içi 8,8 lt/100km
    ş. dışı 5,1 lt/100km
    ortalama 6,5 lt/100km

boş ağırlık : 1285 kg

elentra

ş.içi 8,5 lt/100km
    ş. dışı 5,2 lt/100km
    ortalama 6,4

boş ağırlık 1197 kg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 26 Şubat 2012; 17:48:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Civic vs corolla
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Seni yaşatmazlar. O kadar diyorum.

Hey allahım
  • hocam cvp için tşk ederim. gönlüm bmw'den yana aslında ama,7 8 yaşında olacak ve bmw özellikle gençlerin elindeyse hor kullanılan bi araba.. satarken peki hangisi daha hızlı ve değer kaybettirmeden satılır?
  • değer kaybetmeden satılacak araç BMW olur araç 7 yaşında olmasına rağmen diğer araçlardan daha iyidir tabi daha fazla yakar bence bunuda düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

neden?

BMW lobisine düz gitmişsin resmen. Hayat sigortan var mı bari?

sanırım acemiliğime bağışladılar
  • Daha uyanamadılar. Hele bi' uyansınlar...
  • 3.18i yahut 3.20i tercih edin. Mutlaka 2003+ makyajlı kasa olsun. Temizinide denk getirdiniz mi, mis gibi olur.
  • Merhaba arkadaşım BMW'nin 7-8 Yıllık arabasına aynı fiyata sıfır araba bulabilirsin bnm tavsiyen cruzze yeni kasa almanda gerisi boş kardeşm.
  • quote:

hocam cvp için tşk ederim. gönlüm bmw'den yana aslında ama,7 8 yaşında olacak ve bmw özellikle gençlerin elindeyse hor kullanılan bi araba.. satarken peki hangisi daha hızlı ve değer kaybettirmeden satılır?

Cruze un piyasası cok daha iyi alırken fazla zarar etmeden satarsınız
  • Ailem izin verse Cruze yerine e46 Coupe almak isterdim ama 4 kapı e46'nın ise benim için hiçbir cazibesi yok.
    Elantra bence de fazla pahalı, Hyundai olmasından dolayı değil 1.6 atmosferik bir araba sonuçta 50bin lira gibi rakamlara yazık olur diye düşünüyorum.
    Cruze ise her zaman söylediğim gibi FİYATINA GÖRE iyi araba, ben memnunum çünkü beklentilerim çok yüksek değil. Neye sahip olduğumun farkındayım.
  • Takip
  • elantraya sanki haksızlık yapılıyor.40 bine hatasız satan bi çok ilan var( vites otomatik-manuel farketmez) sonuçta bi çok ödül aldı,tasarımı da genç biri için güzel bence.. bu arada 26 yaşındayım,2. arabam olacak bu hayırlsıyla..
  • quote:

elantraya sanki haksızlık yapılıyor.40 bine hatasız satan bi çok ilan var( vites otomatik-manuel farketmez) sonuçta bi çok ödül aldı,tasarımı da genç biri için güzel bence.. bu arada 26 yaşındayım,2. arabam olacak bu hayırlsıyla..

elentraya kimse kötü demiyor ki .) sadece o fiyatları kesinlikle hakketmedigini söylüyor. ki bence de elentra o fiyatları kesinlikle hakketmiyor. o kadar para verip elentra alcağıma daha az para verip en full ünden cruze alırım

zamanında o ödüllerin hepsini ve fazlasını Cruze da aldı, ödül vs. pek takılma bunlara .)

senin gönlünden hangisi geçiyorsa onu al derim, elentra da cruze da iyi arabalardır.

• Cruze
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.