Şimdi Ara

BMW E87 1.16i DRIFT BOX OLCUMUM 0-60 VE 0-100 (100-150 de eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
10.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Bu arkadas neyi ispatlamaya calisiyor anlamadim,piyasadaki 1.6lt atmosferik 116hp ve tork konvektorlu otomatik vitesli hangi aracdan bu aracin daha dusuk performansi varmis merak ettim.

Mesele de o. BMW'nin piyasa aracı kabul edilmemesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

@ATTRACTION , hatırlayanlar elbet çıkacaktır baya bir zaman önce bu araçla pistte insignia 1.6T 180hp yi geçerim diye bir iddian vardı, halen hemfikir misin?
    Not: Bu soruyu iğneleyici maksatla sormadım, insignia'nın daha kırılgan olacağını ve fazla zorlamaya gelemiyeceğini belirterek o iddada bulunmuştun diye hatırlıyorum.

Bugünki virajdan sonra pilotaj o arayı kapatır diyorum. Girdiği hız yetmezmiş gibi bir de bak dengesini nasıl bozuyorum demesi yok mu .

Pistte 0-100, 0-150den ziyade virajlar daha önemli. Vetteyle girdiğimiz virajları biliyordum, arabadandır dedim ama bugün 1le viraja bir garip girince dedim pilotajdan.

Artık rahat uyuyabilirsin candanım

• Fotografi ilk mesaja ekledim

100-200 deneyemedik cunku arabanin kadrani 210 km hizi gosterirgen Box 197 km hizi gosteriyordu

O yuzden Pbox u ayarlayip ancak 100-150 olcebildik.

Butun zorlamalarima ragmen 196-197 surekli gidip geliyordu
    .
  • quote:

Bu arkadas neyi ispatlamaya calisiyor anlamadim,piyasadaki 1.6lt atmosferik 116hp ve tork konvektorlu otomatik vitesli hangi aracdan bu aracin daha dusuk performansi varmis merak ettim.

Golf 1.6 otomatik
    Astra 1.6 otomatik
    Cruze 1.6 otomatik
    Focus 1.6 otomatik vs.....bunlardan hangisinin performansi Bmw 116i den yuksekki?

Hic bir halti ispatlamaya calismiyorum. Gectigimiz gunlerde yurumedigini soyledigim zaman ve yurumedigi gibi cok yakiyor dedigim de

Bana yuklenenler olmustu O yuzden bende merak ettim denedim. Ilk mesajda neyi neye istinaden yaptigimi da yazdim mesaji iyi okuyun.

Kaldi ki bu en iyi sartlarda ki hizlanma candan ile birlikte denedigimde 0-100 16 saniye gibi bir rakam cikti ki akillara zarar onu da ilave agirliga bagliyoru
    m.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

@ATTRACTION , hatırlayanlar elbet çıkacaktır baya bir zaman önce bu araçla pistte insignia 1.6T 180hp yi geçerim diye bir iddian vardı, halen hemfikir misin?
    Not: Bu soruyu iğneleyici maksatla sormadım, insignia'nın daha kırılgan olacağını ve fazla zorlamaya gelemiyeceğini belirterek o iddada bulunmuştun diye hatırlıyorum.

Dusundugunden ziyade pilotlajima güvendiğim hemde arabamin yol tutusundan ve frenlerinden emin oldugumicin oyle bir iddada bulundum :)

Orada ki asıl iddia geçmekten ziyade, pistte arabayı zorlayarak atılacak bir kaç tur sonunda Insignia'nın yürüyecek hali kalmazken 116 kendi imkanlarıyla pistten ayrılır hatta 10 tur atardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada o iddiayı atan arkadaş 18 yaşında falandı hani=)

ps. elemanın insignia forumdan postu:

quote:

Orijinalden alıntı:

Merhaba.Ben Kaan.17 yaşındayım.Şehir Eskişehir.Babam 1.6 T Cosmo Beyaz Renk İnsignia Aldı.Daha plakaları falan çıkmamış onu bekliyoruz.Ben bu araç hakkında araştırma yapıyım bilgi ediniyim derken bu site çıktı.Hemen üye oluyum dedim .Çok yararlı bilgiler var sitede çok beğendim.Kafama sorular takıldıkça forumu meşgul edicem gibi gözüküyor.

• quote:

quote:

Golf 1.6 otomatik
    Astra 1.6 otomatik
    Cruze 1.6 otomatik
    Focus 1.6 otomatik vs.....bunlardan hangisinin performansi Bmw 116i den yuksekki?

Hic bir halti ispatlamaya calismiyorum. Gectigimiz gunlerde yurumedigini soyledigim zaman ve yurumedigi gibi cok yakiyor dedigim de

Bana yuklenenler olmustu O yuzden bende merak ettim denedim. Ilk mesajda neyi neye istinaden yaptigimi da yazdim mesaji iyi okuyun.

Kaldi ki bu en iyi sartlarda ki hizlanma candan ile birlikte denedigimde 0-100 16 saniye gibi bir rakam cikti ki akillara zarar onu da ilave agirliga bagliyoru
    m.

Abi mustafa kaç kilo ki 3 saniye fark atmış? Yakıt felandamı aldınız?

ortalama 70 kg bir adam için 3 saniye biraz fazla değil mi?

• quote:

quote:

Golf 1.6 otomatik
    Astra 1.6 otomatik
    Cruze 1.6 otomatik

m.

Yarin bi tane baska marka 1.6lt atmosferik otomatik arac bul,olcum yap eger Bmw ile arasinda 2sn fark olursa dersinki Bmw yurumuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsipura

quote:

quote:

Dusundugunden ziyade pilotlajima güvendiğim hemde arabamin yol tutusundan ve frenlerinden emin oldugumicin oyle bir iddada bulundum :)

Orada ki asıl iddia geçmekten ziyade, pistte arabayı zorlayarak atılacak bir kaç tur sonunda Insignia'nın yürüyecek hali kalmazken 116 kendi imkanlarıyla pistten ayrılır hatta 10 tur atardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam.

Bu arada o iddiayı atan arkadaş 18 yaşında falandı hani=)

ps. elemanın insignia forumdan postu:

quote:

Orijinalden alıntı:

Merhaba.Ben Kaan.17 yaşındayım.Şehir Eskişehir.Babam 1.6 T Cosmo Beyaz Renk İnsignia Aldı.Daha plakaları falan çıkmamış onu bekliyoruz.Ben bu araç hakkında araştırma yapıyım bilgi ediniyim derken bu site çıktı.Hemen üye oluyum dedim .Çok yararlı bilgiler var sitede çok beğendim.Kafama sorular takıldıkça forumu meşgul edicem gibi gözüküyor.

Yok o iddayi ben attim ortaya bizzat bana aittir. Hem gecerim dedim hemde yuruyerek cikarim ordan dedim..

Eger arkadas benim BMW yi kullandigim gibi kullanirsa sayet... Aksam candan ile direksiyon kutusuna sanirim tecavuz ettik :)

Artik hidrolik olmayan hidrolik pompasi bozulmus bir 1.16m var
    :)

• quote:

quote:

quote:

Golf 1.6 otomatik
    Astra 1.6 otomatik
    Cruze 1.6 otomatik

m.

Yarin bi tane baska marka 1.6lt atmosferik otomatik arac bul,olcum yap eger Bmw ile arasinda 2sn fark olursa dersinki Bmw yurumuyor.

2 saniye farkta az buz bisey degil kac boy fark yapar 100 u gectikten sonra boyle bir ucurum olmasina imkan yok hatta ben

dengi araclardan agir oldugunu dusunuyorum.

Sanki benim arabam degil baskasinin arabasi tovbe tovbee Ben manyakmiyim yurumemesini isteyeim kendi arabamin..

Durum nedirse onu soyluyoruz. Ferrarim de oldu Porschem de onlar da yurumedigin de yada begenmedigim birseyi oldugun da

yurumuyor dedim baglanmayin koru korune sahibi oldugunuz arabalara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATTRACTION -- 27 Temmuz 2012; 2:48:39 >

• Dengi arac derken hangi araclari kastediyorsun,soyle ona gore yorum yapalim,Audi a3 1.6 otomatik hic surmedin herhalde yada Corolla 1.6 4 ileri otomatik...

• Yurumuyomus hakikaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dengi arac derken hangi araclari kastediyorsun,soyle ona gore yorum yapalim,Audi a3 1.6 otomatik hic surmedin herhalde yada Corolla 1.6 4 ileri otomatik...

1.600 olan herhangibir atmosferik araci kastediyorum..
  • Abi 0-100de biraz da rampada kaldık onun da etkisi var, ilk 0-100 sanırım 17 saniye çıkmıştı kamyon ve rampadan dolayı

O pompa po'nun önündeki denemede iflas etti aha buraya yazıyorum
  • quote:

Abi 0-100de biraz da rampada kaldık onun da etkisi var, ilk 0-100 sanırım 17 saniye çıkmıştı kamyon ve rampadan dolayı

Valla donmuyor suan direksiyon max 1 tur o da butun kuvvetimi harciyorum.
  • quote:

quote:

Abi 0-100de biraz da rampada kaldık onun da etkisi var, ilk 0-100 sanırım 17 saniye çıkmıştı kamyon ve rampadan dolayı

Valla donmuyor suan direksiyon max 1 tur o da butun kuvvetimi harciyorum.

Bu araba sana nasıl dayanıyor diyordum tam, dayanmıyormuş. 2. bi cls faciası mı oldu bu

• " haydi hayırlı sıkıştırmalar aman elinde kalmasın da masraf olmasın bi daha."
    demiştim demi biliyorum çünkü olabileceğini iyi tanıyorum seni. :) Candan a da keyifli saatler olmuştur hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

" haydi hayırlı sıkıştırmalar aman elinde kalmasın da masraf olmasın bi daha."
    demiştim demi biliyorum çünkü olabileceğini iyi tanıyorum seni. :) Candan a da keyifli saatler olmuştur hani.

masraf oldu gibi.. yarin gidecegim bakalim
  • bu konu coşar
  • Direksiyonu nasıl zorladığınızı merak ediyorum. CLS'nin direksiyon kutusu virajlarda sert kontra verirken iflas etmişti sanırım. Bir video koysanız bu kullanımla alakalı çok iyi olur. Ben de çok sert şekilde kırıyorum gerektiğinde(pilotajınızın %1'i yoktur belki bende ama) daha nasıl zorlanır bilmiyorum açıkçası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 27 Temmuz 2012; 3:48:12 >
  • Direksiyon nasıl bitti bende merak ediyorum acıkcası ;)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.