Şimdi Ara

BMW E87 1.16i DRIFT BOX OLCUMUM 0-60 VE 0-100 (100-150 de eklendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
6
Favori
10.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Batı ataşehirdir kesin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik vites versiyonu 11.1 saniye olduğunu BMW'nin iddia ettiği bir araç.

50:50 ağırlık dağılım, arkadan itiş falan var ama demek ki BMW de hata yapabiliyor.

BMW E87 1.16i DRIFT BOX OLCUMUM 0-60 VE 0-100 (100-150 de eklendi)
  • Benim aracı da ölçüversene

82hp 112nm 4ileri otomatik 1341cc 1.3mpi motor 1100kg

fabrika verisi 15,9sn ben daha az oldugunu düşünüyorum çünkü bütün bakımları yeni yaptım, beyindeki map sıfırlandı içine de shell fuel save 95 koyuyorum

Bir gün telefondaki gps ile deneyeceğim tabi düzgün yol bulabilirsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 27 Temmuz 2012; 5:26:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Benim aracı da ölçüversene

fabrika verisi 15,9sn ben daha az oldugunu düşünüyorum çünkü bütün bakımları yeni yaptım, beyindeki map sıfırlandı içine de shell fuel save 95 koyuyorum

O kadar duzluk yok daha turkiye de

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

quote:

• quote:

quote:

Bu konu da ki sikintimiz su aslinda..

Kalktigimiz seritte devam etmemiz gerek. Emniyet seridinde kalkip serit degistirirsen abuk subuk degerler cikiyor.

kalktigin yerde devam etmen gerekiyor ne yazik ki.. Gece vakti cok cok cok bos ve duz oldugunu dusundugun bir yol bulman gerek.. :)

Dun gece gelen olsa teste cikardik keyiflide olurdu. Candanin arabayi deneyemedik cunku cakmagin sigortasi atmisti.. Elektirik alacak baska yer yoktu ne yazik ki.
    .

• Bakınca, yanlış mı gördüm diyerek tekrar baktım.
  • Güzel bir test olmuş :)

116'ların gitmediğinin resmi bir kanıtı olmuş bence..

Bu arada DriftBox kullanarak, eğime vs. dikkat ederek yaptığınız profesyonel sayılabilecek ölçümlerinizi takdir ediyor..

Elinizdeki süper sporlar ve eş dost veya sizin olan 116 benzeri cadde araçlarıyla zamanınız oldukça benzer testler yaparsanız çok sevinirim..

Hem bilgilendirici oluyor hemde konularınızı sevkle okuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Otomatik vites versiyonu 11.1 saniye olduğunu BMW'nin iddia ettiği bir araç.

50:50 ağırlık dağılım, arkadan itiş falan var ama demek ki BMW de hata yapabiliyor.

E87 kasada son 2 motor versiyonu Türkiye'ye gelmedi. 2011 modeller de dahil olmak üzere en üstteki 0-100'ü manuel şanzımanda 10,9 sn olan 116 HP'lik motor vardı hep.

Arkadaşın kullandığı 116 HP'lik 6 ileri tiptronic şanzımanlı motorun 0-100'ü 12,3 sn son hızı 197 km fabrika verisi.

• Insignia olayında; bende o arabanın bir türlü 180 beygirin hakkını veremediğini düşünüyorum. İzmir çevre yolunda beni zorla denemeye kalkan yaşa da baya bi ileri sürücü, 170 lik tsi gt'nin her defasında 2 boy arkasında kaldı. Ben otomatikde hatta sport a dahi almazken o manuel de arabayı baya bi zorladı ama ne yaptıysa her defasında kafa kafaya bile gidemedi bende şaşırdım.
  • quote:

Milletin beğenmediği Civic 1.6 atmosferik ile 10 saniye altında.

Herkesin öve öve bitiremediği, aktarması inanılmaz, yan makinası, drift canavarı, arkadan itiş BMW 13 saniye.

Harbiden verimsiz ötesi, gitmeyen bir motor koymuşlar.

E87 - 81 1.16i için kimse bu tip bir iddiada bulunmaz..

tabii otomobilden anlıyorsa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 27 Temmuz 2012; 10:26:53 >
  • 12.3 fabrika verisiymis zaten 13.1 çıkardım 0.8 lik bir fark var 197 km olan top speed i tutturduk zaten geçemedik 197 yi bu sırada gösterge 210 km hızı gösteriyordu

• Serhat,

peki bu GPS cihazlarının %100 güvenirliği var mıdır? yani 197km ölçtüyse gerçekten 197km midir?

elbette bir şeyi var ki, gerek TR'de gerekse yurtdışında oldukça fazla kullanıcısı var.. ama ben bunu hep merak etmişimdir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Bekle iki dk diger arabayi alip geleyim diyemedim gelmedi icimden acidim sanirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Serhat,

peki bu GPS cihazlarının %100 güvenirliği var mıdır? yani 197km ölçtüyse gerçekten 197km midir?

elbette bir şeyi var ki, gerek TR'de gerekse yurtdışında oldukça fazla kullanıcısı var.. ama ben bunu hep merak etmişimdir..

Bugune kadar yaniltmadi beni acikcasi
    Hem kac bin devir cevirdigini vites atma surelerini mt bazinda olcumlerin hepsini dogru cikartiyor ne kadar patinaja kaldigini da soyluyor ben yine emin olamadigim icin laptop ta cikan degerler ile karsilastirdim iki ayri drift box ile denedim harici antene sahip bir yanlislik olmadi buTun dunyanin baz aldigi cihaz budur ne ustune bisey cikti nede baska yontem kullanan var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Serhat,

Bugune kadar yaniltmadi beni acikcasi
    Hem kac bin devir cevirdigini vites atma surelerini mt bazinda olcumlerin hepsini dogru cikartiyor ne kadar patinaja kaldigini da soyluyor ben yine emin olamadigim icin laptop ta cikan degerler ile karsilastirdim iki ayri drift box ile denedim harici antene sahip bir yanlislik olmadi buTun dunyanin baz aldigi cihaz budur ne ustune bisey cikti nede baska yontem kullanan var

Autocar ve Evo İngiltere'nin testlerinde DriftBox , PerformanceBox ve VBox gibi ölçüm cihazları kullanılıyor.

Güvenilir olsa gerek :)

• quote:

12.3 fabrika verisiymis zaten 13.1 çıkardım 0.8 lik bir fark var 197 km olan top speed i tutturduk zaten geçemedik 197 yi bu sırada gösterge 210 km hızı gösteriyordu

Top speedlerdeki bu fark neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FxTrader

quote:

Otomatik vites versiyonu 11.1 saniye olduğunu BMW'nin iddia ettiği bir araç.

E87 kasada son 2 motor versiyonu Türkiye'ye gelmedi. 2011 modeller de dahil olmak üzere en üstteki 0-100'ü manuel şanzımanda 10,9 sn olan 116 HP'lik motor vardı hep.

Arkadaşın kullandığı 116 HP'lik 6 ileri tiptronic şanzımanlı motorun 0-100'ü 12,3 sn son hızı 197 km fabrika verisi.

Şu adama niye laf anlatıyorsunuz ki ? Sallasın dursun bir şey bildiği de yok, kendi kafasından söylemler filan uyduruyor.

• Karşıya geçebilirseniz İstanbul-Edirne yolu tavsiye ederim bomboştur

Ataşehir bana çok uzak değil aslında ama 1.4 mazotlu arabayla gelsem ne olur gelmesem ne olur
  • quote:

quote:

quote:

Bu konu da ki sikintimiz su aslinda..

Kalktigimiz seritte devam etmemiz gerek. Emniyet seridinde kalkip serit degistirirsen abuk subuk degerler cikiyor.

kalktigin yerde devam etmen gerekiyor ne yazik ki.. Gece vakti cok cok cok bos ve duz oldugunu dusundugun bir yol bulman gerek.. :)

Dun gece gelen olsa teste cikardik keyiflide olurdu. Candanin arabayi deneyemedik cunku cakmagin sigortasi atmisti.. Elektirik alacak baska yer yoktu ne yazik ki.
    .

TEM'de Lüleburgaz girişinin olduğu yerde, gayet iyi bir düzlük mevcut aslında.

Ama Ataşehir'e uzak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.