Şimdi Ara

Bmw E90 larda stepne yeri yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
14.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu arabalarda yedek lastik verilmiyormu ? yeri filanda yok? şaşırdım.

• Lastikler runflat oldugundan gerek duymuyorlar , gerci daha baska sebepleride var ornegin agirlik ve maliyet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yeni nesil bmwlerde RFT lastik sebebiyle stepne yok.onun yerine dar bi alan var ancak yangin tupu giriyor yani normal lastikle degistirmek istesek bagaja kopuk koymak lazim.Neden diger premium firmalar RFt kullanmiyorda bmw kullaniyor anlamis degilim sportif karakter oncelikli araclar piyasaya suren firmanin bunu yapmasi ilginc cunku RFT lastik spor surusu baltaliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yedek lastik yeri yok, çünkü lastikler Runflat lastik.. Zaten patlamıyor, yedek lastik niye olsun..

Lastikler herhangi bir sebeple hava kaybetmeye başlarsa zaten ekranda uyarı veriyor, lastik havalarını kontrol edin, sağ arka lastikte hava kaybı var gibisinden...

Çivi girmiş geçen, 1 hafta üzerinde gezdim, 36 psi 'den 28 'e ancak düşmüş 1 haftada...

Yani sıkıntı yok, 1-2 gün içinde lastikçiye götürsen bile kâfi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaManN.

Evet yeni nesil bmwlerde RFT lastik sebebiyle stepne yok.onun yerine dar bi alan var ancak yangin tupu giriyor yani normal lastikle degistirmek istesek bagaja kopuk koymak lazim.Neden diger premium firmalar RFt kullanmiyorda bmw kullaniyor anlamis degilim sportif karakter oncelikli araclar piyasaya suren firmanin bunu yapmasi ilginc cunku RFT lastik spor surusu baltaliyor

Arkadan itiş de diferansiyele yer açmak için olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

lpg taktırınca simit depo koyma şansı olmuyor kötü olmuş

Sen kim bmw ye binmek kim, bmw bir yaşam tarzıdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Yedek lastik yeri yok, çünkü lastikler Runflat lastik.. Zaten patlamıyor, yedek lastik niye olsun..

Lastikler herhangi bir sebeple hava kaybetmeye başlarsa zaten ekranda uyarı veriyor, lastik havalarını kontrol edin, sağ arka lastikte hava kaybı var gibisinden...

Çivi girmiş geçen, 1 hafta üzerinde gezdim, 36 psi 'den 28 'e ancak düşmüş 1 haftada...

Patlamıyor kelimesi sadece hurafe. Sürekli yol yapan arkadaşlara sorun bakalım patlıyormu patlamıyor mu? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Yedek lastik yeri yok, çünkü lastikler Runflat lastik.. Zaten patlamıyor, yedek lastik niye olsun..

Patlamıyor kelimesi sadece hurafe. Sürekli yol yapan arkadaşlara sorun bakalım patlıyormu patlamıyor mu? :)

Ben sürekli yol yapan insanım, daha hiç başıma gelmedi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Ben sürekli yol yapan insanım, daha hiç başıma gelmedi..

Stepnesi olan araçlarda her yola çıktığında lastik patlatmıyor zaten biliyorsunuz. Yani demek istediğim bir çivi veya vida karşısında diğer lastikler ne kadar şanslı ise Runflat da neredeyse o kadar şanslı. Bizzat lastik patlamasını yaşamışlığımız var.

• lastik patlıyor tabiiki , çivi girdiğinde vs , fakat komple lastiği bir refüje veya kaldırıma vurup parçalamadıktan sonra normal lastiklerin aksine günlerce kullanılabiliyor.

benim basınç uyarısını pazartesi vermişti , çarşamba günü tamir ettirdim. Bu kadar rahat yani. Normal lastik olsa patladıktan yarım saat sonra arabayı kullanamazsın. Bunda patladıktan sonra kilometrelerce gidebilirsin. ( 100-150 -200 ) Bu mesafede ise zaten bir lastikçi bulunur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.