Şimdi Ara

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.680
Cevap
89
Favori
241.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o token çalışıyor mu deneyen oldu mu?
    evdeki bulgurdan olmayım diye denemedim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukprens54

o token çalışıyor mu deneyen oldu mu?
    evdeki bulgurdan olmayım diye denemedim :D
    iyi forumlar arkadaşlar, f30 araç alma arifesindeyim, normalde sportline bir araç istiyordum ama donanımı kuvvetli linesız bir araç buldum.

teknoplus + premium + sunroof + dakota deri donanım var araçta, şimdi cevaplayabilecek olursa çok sevineceğim birkaç soru var:

1-) Coding ile launch control, sport + modu ve ışıklandırma ile ilgili değişiklik yapabiliyor muyuz, garantiyi etkiler mi?

2-) Araca başka ne gibi özellikleri ekleyebiliyoruz sırf coding ile (yani parça alıp cruise control açmak değil dediğim)

3-) Aracın içine kırmızı mat kaplama şeridi ve sis farı yanlarına sportline parçaları eklenebilir mi, maliyeti nedir?

Cevaplayana şimdiden çok teşekkür ederim, burada da çok faydalı yazılar var ancak biraz iç içe girdiğinden anlayamadığım noktalar oldu.

• decodinho88 D kullanıcısına yanıt
    1) launch 1.6 motorlarda henüz mümkün olmuyor. sport + ve ışıklandırmalar mümkün. garantide sorun çıkacağını sanmıyorum.
    2) bu sorunun cevabı ilk sayfada var.
    3) parçaların hepsini değişmek mümkün maliyet için ebay bakın trden alacaksanız en sağlıklı bilgiyi borusandan ya da istanbuldaki parça tedarikçilerinden alırsınız.

sportline da baldır destekli koltuklar çok başarılı bence. bunu göz ardı edebiliyorsanız aracı alın derim. Dakota da güzel opsiyon aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukprens54

1) launch 1.6 motorlarda henüz mümkün olmuyor. sport + ve ışıklandırmalar mümkün. garantide sorun çıkacağını sanmıyorum.
    2) bu sorunun cevabı ilk sayfada var.
    3) parçaların hepsini değişmek mümkün maliyet için ebay bakın trden alacaksanız en sağlıklı bilgiyi borusandan ya da istanbuldaki parça tedarikçilerinden alırsınız.

sportline da baldır destekli koltuklar çok başarılı bence. bunu göz ardı edebiliyorsanız aracı alın derim. Dakota da güzel opsiyon aslında.

dediğiniz gibi 2. sorum ilk sayfayı bir daha açınca fark ettim kusuruma bakmayın, dikkatsizce okumuşum

koltuk kısmı içinse hafıza-dakota olayı beni cezbetti açıkçası, bir de istediğim fiyat ve özelliklerde sportline bulamadım açıkçası ilanlarda, hep yüksekten uçtular, bir tane buldum o da satmaktan vazgeçti

parçaların maliyeti uçuk kaçık değilse düşünüyorum ciddi ciddi, çünkü ben pek dikkat etmemiştim ama gümüş renkli sportline araçlar da mevcut, özellikle avrupa'da, orada alanlar hep piyano boyalı yüzeylerin kirlenme ve çizilme olayını vurgulamışlar. Jantlar zaten sporltine jantı araçta, o yüzden kırmızı şerit ve alt tampon parçalaıryla işi bitirebilirim gibi geldi

Edit: yanıt için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decodinho88 -- 17 Mayıs 2014; 15:15:20 >

est. ne kusuru.
    evet söylediğinizi yapmak mümkün. ama m performance iç trime de göz atın derim.
    http://www.ebay.com/itm/BMW-M-Performance-Carbon-Fiber-and-Alcantara-Interior-Trim-Kit-F30-328-335-/161298293741
    benim favorim bu.

özensiz biri iç temizliği yaptığında piano black yüzeye zarar verebilir. ama araca çok yakışıyor bence o da ayrı bi konu :)
    aldığınız aracın içini folyo kaplama ile değiştirebilirsiniz
    ya da boyatma seçeneğini de değerlendirin bence.

bazen forumda arkadaşlar birbirleri ile değiş tokuşa da giriyor
    takip etmekte fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukprens54 -- 17 Mayıs 2014; 15:29:44 >

• kucukprens54 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi, bir forumu da yoklamak lazım, ben de çok seviyordum aslında piyano black, hatta adam özel sipariş deyince bir an bu mu dedim araç ama standart aluminyum çıktı. Bu da çok şık, inclusive siparişmiş bu yurtdışında:

http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=696129&page=2

Aşşağıda piano blackli trim var, çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decodinho88 -- 17 Mayıs 2014; 15:35:33 >
    bu arada tampon ve parçaları ile uğraşmak yerine aracı dışardan m yapmayı da düşünün derim.
    araç ne renk bilmiyoruz ama estoril, beyaz ve Melbourne red de m paket şık duruyor.
  • Merhaba,

Konusulduysa kusura bakmayin ben atlamisim ama f30 316i icin son hiz limitor 210 , bunu iptal edebiliyor muyuz !

tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devildod kullanıcısına yanıt
    limitör yazılımla iptal edilemiyor. Borusan bile Almanya'dan özel izinle sadece bazı makam araçlarında iptal edebiliyoruz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

Aracınızda yapılmasını istediğiniz işlemleri belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

SPORT+ modu. Geri vitese alınca kapı kollarındaki ledlerin yanması. Gösterge paneline ilave hız göstergesi bunları yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

quote:

Orijinalden alıntı: navigatepark

Aracınızda yapılmasını istediğiniz işlemleri belirtirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

SPORT+ modu. Geri vitese alınca kapı kollarındaki ledlerin yanması. Gösterge paneline ilave hız göstergesi bunları yapmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Alıntıları Göster
    Bu İşi (kodlama,özellik açma)Kayseri'de yapan veya yapacak olan varsa bana lütfen ulaşsın.

• Kerrami K kullanıcısına yanıt
    Yani bu hiz limiti icin cozum yok mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devildod

Yani bu hiz limiti icin cozum yok mudur ?
    F30 30d aracima yazilim yaptirdim.
    Yazilim en son yazilim acaba 30bin olan bakim araligi 12000'e dusmus mudur?
  • devildod kullanıcısına yanıt
    bizim yapabildiğimiz bir çözümü yok ve henüz yaptığını iddia eden kimseyi duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarmancanavari

selam,

ben partsale.eu sitesinden sipariş ettim.

Merhabalar, online alinca montaj konusunda garanti ile ilgili sorun oluyormu acaba? Borusan yetkili servisten (yurtdisi) alindigini gormek istiyordu garantiyi bozmamak icin hatirladigim kadariyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfpar

quote:

Orijinalden alıntı: sarmancanavari

selam,

ben partsale.eu sitesinden sipariş ettim.

Merhabalar, online alinca montaj konusunda garanti ile ilgili sorun oluyormu acaba? Borusan yetkili servisten (yurtdisi) alindigini gormek istiyordu garantiyi bozmamak icin hatirladigim kadariyla.

Alıntıları Göster
    arkadaslar selamlar

nbt kullanan arkadaşlara 2 sorum olacak.

1.si nbt nin harddiskindeki şarkılar önceden şarkıcı ismine göre sıralıyken birden albüm ismine göre sıralanmaya başladı.bir turlu eski haline getiremedim.yani sıralanma ile ilgili menu vs bulamadım.bilen duyan varmı :)

2.si ekranı ikiye bölüp yanda wigdet çalıştırabilen varmı? varsa nasıl oluyor? örn. resimdeki gibi

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatgs -- 22 Mayıs 2014; 15:27:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatgs

arkadaslar selamlar

nbt kullanan arkadaşlara 2 sorum olacak.

1.si nbt nin harddiskindeki şarkılar önceden şarkıcı ismine göre sıralıyken birden albüm ismine göre sıralanmaya başladı.bir turlu eski haline getiremedim.yani sıralanma ile ilgili menu vs bulamadım.bilen duyan varmı :)

2.si ekranı ikiye bölüp yanda wigdet çalıştırabilen varmı? varsa nasıl oluyor? örn. resimdeki gibi

BMW F10 - F20 - F30 coding & retrofit

Alıntıları Göster
    konyada bu işlerle ilgilenen arkadaş varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.o.y

konyada bu işlerle ilgilenen arkadaş varmı acaba

Alıntıları Göster
    ben yurt dısından nbt getirmeyi düşünüyorum, hasarlı araçlardan çıkmış olanlar ucuz oluyor. 600-700dolar civarında bulabiliyorum sıkıntı ise yabancı bir forum sitesinde bu cihazların içine şaşe kodu kodlandığından başka araca takıldıgında araç bilgilerini doğru gösterememe gibi durumlar oluyormuş. Bu işi türkiyede çözebilicek varmıdır veya cihaz kodlana biliyormu, araç kodlanıyor okeyde, bu cihaza giriş yeride yok kodlama için.

• alfpar A kullanıcısına yanıt
    merhaba,

partsale.eu'dan geşen parçalar orijinal ama yine de bu şekilde montaj işlemi sonucunda Borusan'ın garanti dışı bırakacağını düşünüyorum. hali hazırda aracımın garantisi dolduğu için sorun etmiyorum :)
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Takılacak aracın konfigurasyonuna ve yazılım versiyonuna göre hepsi çözümleniyor fakat araç yaklaşık 2 günlük iş çıkartıyor. Test ürünleri özel firmwareler içermektedir. SVK sorununu ortalıkta dolaşan ESYS yazılımlarıyla aşmanız mümkün olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navigatepark -- 23 Mayıs 2014; 22:24:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.