Şimdi Ara

BMW F20 1.16 ED TEST SURUSUM VE DRIFT BOX ILE 0-100 OLCUMUM... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
8.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Yan koltuktaki satış görevlisine tansiyon aleti, nabız ölçer ile de test istiyoruz bidahakine

ahahaha

Forumda canli ornek Candan ve cok iyi arkadasim ibrahim ve arda var (Phantoka -guyverland)

Nabiz kacti onlarda bilmiyor
    um

Candan'ın geçen ki sözleri hoşuma gitmişti kendisini tanımıyorum tabi. BMW'lerle benim nabız kaçmaz alışkın adamım ben az pilot görmedik ancak zR07 'nin kendisi zaten benim şuan ki limitlerimin üzerinde hoş bir tecrübeydi. Serhat'ın ne derece bir sürüşü olduğunu biliyordum zaten tecrübe dolayısıyla anlayabiliyordum, deneme resme dökülmüş hali oldu bilineni tasdik bir nevi. Ben şaşırmadım yani öyle koltuğa yaslanmak keyifliydi he ama İst. Park derecesini geliştirdiğine birebir şahit olursam o zaman şaşırabilirim gerçekten haz noktasına varabilirim.
    Arda da kendisi yazsın artık ertesi gün ki tanışmamızda hoştu bakışları.:)

• Yine güzel bir topic olmuş.

Yalnız yapar mısınız bilmiyorum ama bir dahaki sefere video izleme imkanımız olur mu acaba? Çünkü pilotajınızı ve özellikle vites geçişlerini nasıl bu kadar hızlı yaptığınızı merak ediyorum, görmek istiyorum. Eminim forumda başkaları da vardır:)

Bu arada olayın baş kahramanı da bu sanırım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kosifler-oto-2012-model-bmw-116d-4-300-km-93096474/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 2 Ağustos 2012; 1:59:33 >

• valla attraction ın z06 sıyla sadece gazladık. oyle kontra falan olmadı ama arabanın ıvmelenmesı uzuuuun bır sure sonra benı ılk defa heyvanlandıran araba oldu :)))

gercı 530 beygırler bıle heycanlandırmıyor benı gazlarken ama o corvette ın farklı bır lezzetı vardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Yine güzel bir topic olmuş.

Yalnız yapar mısınız bilmiyorum ama bir dahaki sefere video izleme imkanımız olur mu acaba? Çünkü pilotajınızı ve özellikle vites geçişlerini nasıl bu kadar hızlı yaptığınızı merak ediyorum, görmek istiyorum. Eminim forumda başkaları da vardır:)

Bu arada olayın baş kahramanı da bu sanırım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kosifler-oto-2012-model-bmw-116d-4-300-km-93096474/detay

Video cekme imkani olabilir de ben teklif edemem ama kimseye cok yakisi kalmaz

• ATTRACTION ve dizel motorlu bir araç, kulağa değişik geliyor.
  • 1.16i faciasından sonra gayet güzel değerler çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantoka

heyvanlandıran araba oldu :)))

Heyvanlandıran kısmı güzel olmuş heyvani birşey nede olsa.
    530 luk neydi Arda?

Biz kontralarını gördük tabi canım hele ortadaki KITT tuşuna basınca daha sevimli oluyor makine.
  • Yahu bırakın BMW yi falan Allah aşkına, o vites değiştirme süresi nedir
    Abi bana vites değiştirmeyi öğret
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Yahu bırakın BMW yi falan Allah aşkına, o vites değiştirme süresi nedir
    Abi bana vites değiştirmeyi öğret

• atmosferik + lpg verelim hocam
  • Özellikle manuel istiyorsan bence hiç düşünme al.
    Pahalı bir C sınıfı araç ama satarken de çok zarar ettirmeyecek bir araç.
    Sizin için değil de genel konuşuyorum.Ucuz C sınıfı araç alıp bir sene sonra satsan 10 bin liraya yakın zarar edersin(golf o kadar etmeyebilir).Bu araçtan da yine o civarda zarar edersin.
    Parası olan için 1 serisi almak bence daha mantıklı,sürdüğü,aldığı keyif yanına kâr kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownartist

atmosferik + lpg verelim hocam

ahahhaha benzinliye gore 0.1.1 sn eksik sure cikar sac bas yolarim sonra bosver :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

ahahah haydi bakalım başlıyoruz yine güzel değerler sayılır

sizi bmw dışında bi aracın kesmiceği ve dayanmıcağı garantide günlükte görücez bakalım ne alcaksınız.

Bilmiyorum gundelik arac icin fazla masrafa kacmak istemiyorum kalbim 3.28 diyor Aklim sifir 1.16d al bin diyor..

Manuel olmasi beni cok cezbediyor acik soylemem gerekirs
    e..

1 sene binip satacaksanız, 328 bana mantıklı gelmiyor. Ne kadar pahalı araç alırsanız, satarken daha çok zarar edersiniz. Ayrıca benzinli olması da dezavantaj. Sizin de kullanışınızı göz önünde bulundurursak, bence 328 almayın.

116d'yi satarken zarar etmezsiniz. Altın değerinde araçlardan birisi şu an. 1.6, dizel ve BMW. Tüm anahtar kelimelere sahip.

• Serhat abi bile dizelci olacak vay be
  • Serhat abi ve dizel..bu forum bunu da gordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlanması kötüymüş. Daha iyi değerler bekliyordum bmw'den. Bence en azından 2.0 dizel alın, performans alamayınca canını çıkarırsınız arabanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Serhat abi ve dizel..bu forum bunu da gordu

Hayir kesinlikle dizelci degilim butun araclarim benzinli..

Ancak ben bir arabayi sik kullaniyorsam veya performansi icin biniyorsam o arac manuel olmali otomatik degil

sikinti orda basgosteri
    yor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Serhat abi ve dizel..bu forum bunu da gordu

Hayir kesinlikle dizelci degilim butun araclarim benzinli..

Ancak ben bir arabayi sik kullaniyorsam veya performansi icin biniyorsam o arac manuel olmali otomatik degil

sikinti orda basgosteri
    yor

yok abi yanlış anlattım sanırım.dizel arac kullandıgını görünce sasırdım sadece. (:

zaten otomatik ve seni hiç yakıştıramıyorum abi.
  • İstanbul Trafiğinde günlük aracın manuel olması baya bir yorar bence sizi. İstanbul'da yaşamıyorum ama haberlerde yolları görünce bile insan bunalıyor hele içindeyken hiç çekilmez bence.

Yeni 1.16i veya 1.18i düşünmüyormusuz peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

İstanbul Trafiğinde günlük aracın manuel olması baya bir yorar bence sizi. İstanbul'da yaşamıyorum ama haberlerde yolları görünce bile insan bunalıyor hele içindeyken hiç çekilmez bence.

Yeni 1.16i veya 1.18i düşünmüyormusuz peki?

Hazirda manueli yok

Severim ben hem manuel vites kullanmayi. Z06 nin debriyaj sertliginden sonra gulunc derecede yumusak geliyor diger araclarin debriyajlari

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.