Şimdi Ara

BMW F20 1.16 ED TEST SURUSUM VE DRIFT BOX ILE 0-100 OLCUMUM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
8.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

İstanbul Trafiğinde günlük aracın manuel olması baya bir yorar bence sizi. İstanbul'da yaşamıyorum ama haberlerde yolları görünce bile insan bunalıyor hele içindeyken hiç çekilmez bence.

Yeni 1.16i veya 1.18i düşünmüyormusuz peki?

Hazirda manueli yok

Severim ben hem manuel vites kullanmayi. Z06 nin debriyaj sertliginden sonra gulunc derecede yumusak geliyor diger araclarin debriyajlari

C6'dan bilrim o sertliği. Hayatımda ilk defa niyetlenip vites atamamanın utancıyla yüzleştiğim bir araçtır kendisi.

O zaman 1.16d sizin için tek seçenek gibi-japon sevmediğiniz düşünüldüğünde.

Hayırlısı olsun, alacağınız aracı da güle güle kullanın.

• quote:

quote:

quote:

İstanbul Trafiğinde günlük aracın manuel olması baya bir yorar bence sizi. İstanbul'da yaşamıyorum ama haberlerde yolları görünce bile insan bunalıyor hele içindeyken hiç çekilmez bence.

Hazirda manueli yok

Severim ben hem manuel vites kullanmayi. Z06 nin debriyaj sertliginden sonra gulunc derecede yumusak geliyor diger araclarin debriyajlari

C6'dan bilrim o sertliği. Hayatımda ilk defa niyetlenip vites atamamanın utancıyla yüzleştiğim bir araçtır kendisi.

C6 nin bunun yanin da gercekten cok yumusak kalir..

Artik hesabini sen ya
    p..

• olsun dizel iyidir yakıtı koklar ve iyi kaçar
  • 0,8 sanırım 0,08 olacak.Bu arada bende vites değiştirme, kontra içerikli video olayını beklemedeyim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Artik hesabini sen ya
    p..

Yuh demekten başka birşey diyemiyorum o zaman

• Bu driftbox araçta bir yere takılmıyor değil mi? Doğrudan GPS konum farkı üzerinden mi hesaplama yapıyor? Vites değiştime süresini nasıl ölçüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever1907 -- 2 Ağustos 2012; 14:12:09 >
  • Corvette den başka ne marka araçlarınız var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forever1907

Bu driftbox araçta bir yere takılmıyor değil mi? Doğrudan GPS konum farkı üzerinden mi hesaplama yapıyor? Vites değiştime süresini nasıl ölçüyor?

tahminime göre basit bir ivme ölçer ile ölçüyor olabilir, ama çok fena yanılıyor da olabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

quote:

Bu driftbox araçta bir yere takılmıyor değil mi? Doğrudan GPS konum farkı üzerinden mi hesaplama yapıyor? Vites değiştime süresini nasıl ölçüyor?

tahminime göre basit bir ivme ölçer ile ölçüyor olabilir, ama çok fena yanılıyor da olabilirim :)

ivme olcer ile hesapliyor sanirim..

Zaten hangi devirde vites gecisi yapilmis nerde sekteye ugramis belli oluyor..

sende naptigini biliyorsun o anda sureyi cikartmak zor olmuyo
    r..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Serhat abi ve dizel..bu forum bunu da gordu

Hayir kesinlikle dizelci degilim butun araclarim benzinli..

Ancak ben bir arabayi sik kullaniyorsam veya performansi icin biniyorsam o arac manuel olmali otomatik degil

sikinti orda basgosteri
    yor

40d ye benzin mi koyuyosun? :p

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

0,8 sanırım 0,08 olacak.Bu arada bende vites değiştirme, kontra içerikli video olayını beklemedeyim.

İstanbul Park'ta çekilmiş bir pilotaj videosu var aslında. Daha önce konusunda vermiştik. Gerçi çekim yapılan tur o günün son turu arabanın, frenlerin, vs. artık kendini zorladığı bir turdu o yüzden çok ciddi zorlama yoktu. 1:20'lerde hafif bi spin atmıştık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hazirda manueli yok

Artik hesabini sen ya
    p..

Quadriceps diyorum
     BMW F20 1.16 ED TEST SURUSUM VE DRIFT BOX ILE 0-100 OLCUMUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripleSix -- 2 Ağustos 2012; 19:35:49 >

• AVK'nın video'ları var sitesinde, youtube da bide şu streetfire.net de felan onların için de Serhat'ın kullandığı deneme, rolling olanları da var. İsteyen oralardan bakabilir neyin nasıl olduğuna felan tanıyanlar tabi sesinden anlayacaktır.

Performans içinde sabitlenmeden görüntü çekimi zor viraj perf.'ı felan iyi çıkmaz yani Serhat aslında araçlarına sabit cam yapsa olur da montajı, kes çıkarı meşakkat vakit lazım birde ona güzel çekimler olabilirdi yoksa bu ülkede pek böyle şeyler yapan yok malum.
    Gerçi dünyada da pek az görüyoruz siz en iyisi homolog edilmiş standart otomobillere yakın alt düzey yarış serilerinin kokpit videolarını izleyin pek arada fark yok. Bazı şeylerin nasıl olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz hem.
  • motor 112 hp galiba countryman da kullanılan aynı motor. Neden countryman 'ı düşünmüyorsunuz sonuçta bmw nin aracı abnemden dolayımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

motor 112 hp galiba countryman da kullanılan aynı motor. Neden countryman 'ı düşünmüyorsunuz sonuçta bmw nin aracı abnemden dolayımı

Hayir yuksek oldugu icin korkutuyor beni...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

motor 112 hp galiba countryman da kullanılan aynı motor. Neden countryman 'ı düşünmüyorsunuz sonuçta bmw nin aracı abnemden dolayımı

Hayir yuksek oldugu icin korkutuyor beni...

Yukarda da yazmistim ilk virajda taklaa

• Aracı alırsanız yazılım yükletirseniz bir de öyle ölçüm yapsanız drift boxla, biz de birinci elden görsek değerleri şahane olur, şu chip mip olayları gerçekten işe yarıyor mu yoksa şehir efanesi mi diye? Ben de diyorum yeni aracım i30 dizele yükletsem yazılım 160-170 bg lerden bahsediyorlar, kulağa çok hoş geliyor ama işte güvenemiyor insan.
  • Serhat abi mercedes A ,, audi A3 gibi seçenekler için ne dersin?.....Düz vites vardır heralde onlarda da..
  • quote:

Aracı alırsanız yazılım yükletirseniz bir de öyle ölçüm yapsanız drift boxla, biz de birinci elden görsek değerleri şahane olur, şu chip mip olayları gerçekten işe yarıyor mu yoksa şehir efanesi mi diye? Ben de diyorum yeni aracım i30 dizele yükletsem yazılım 160-170 bg lerden bahsediyorlar, kulağa çok hoş geliyor ama işte güvenemiyor insan.

Bende onu diyecektim. Baska bir konuda bu chip tuning isleminin soylendigi rakamlarda verim alinamadigini soylemisti. Bu islemide kendi basina ogrenip uyguladigini soylemisti bu yuzden. Ornegin Chiptuninguzmani nickli kisi 1haftalik filan deneme suresi veriyor, acikcasi bunu deneyip sonuclari bizlerle paylasirsa bir cok kisi icin guzel bir kaynak olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

Serhat abi mercedes A ,, audi A3 gibi seçenekler için ne dersin?.....Düz vites vardır heralde onlarda da..

Adam ne yapsin o hissiz araclari.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.