Şimdi Ara

Bmw F20 led ampul sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2012 bmw 1 serisi aracımın halojen sinyal ve stop ampullerini led ile değiştirdim, ampuller kendi kendine çakıyor/pırpır ediyor bazen. İlk önce sanayiden aldığım çin malı ampulleri taktım. Sonra philips ve photon aldım yine aynı sorun var. Niye böyle anlamadım. Bu sorun kodlamayla düzelir mi yoksa iade mi edeyim? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpreadYourWings -- 29 Eylül 2019; 0:0:52 >

• Bilgisi olan yok mu?
  • Araç çalışır olduğu sürece her 4 dk'da bir ufak bir sinyal gönderek ampulün çalışır durumda olup olmadığı kontrol eder. Halojen olanlarda bu sinyal bir parlamaya sebep olmazken LED ampuller düşük akım çektiğinden bu pırpırlanmayı yapar. FEM_BODY modülündeki birkaç parametre değişikliği(kodlama) sayesinde sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • kodlama yapılmadıysa arıza yakar zaten, bende de f20 var aldığım kişi kodlama yaptırmış zamanında, hertürlü led çalışıyor
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Hocam philips ve photon canbus olduğu için yanmıyor arıza. Kodlama yaptırırsam bu sıkıntı ortadan kalkıyor yani kesin değil mi? Moralim bozuldu çakarlı şahinler gibi geziyorum ortalıkta😅
  • wolkan33 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tesekkur ederim. Bunu gizli ozellik acanlar becerebilir mi?
  • Led ampuller, halojenlere göre daha düşük akımla çalıştığı için sürekli pırpır eder. Ya kodlardan çalışma akımını düşüreceksiniz ki yapılır mı bilmem ya da ampulle devre arasına direnç atarsanız pırpır yapmaz. Kodla çözen bir yer bulursanız en temizi bu olur, direnç ile de sıkıntı yapmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A3 Akü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpreadYourWings

Hocam philips ve photon canbus olduğu için yanmıyor arıza. Kodlama yaptırırsam bu sıkıntı ortadan kalkıyor yani kesin değil mi? Moralim bozuldu çakarlı şahinler gibi geziyorum ortalıkta😅
    Bana öyle demişlerdi ayrıca dirençte var tabi dirençsiz olmaz
  • SpreadYourWings kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulabildiniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.