Şimdi Ara

İnternetten Oto Lastik Alınır Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
23.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar internetten oto lastik almayı düşünüyoruz hangi sitelerde daha ucuz lastik bulabiliriz güvenilir ucuz satış yapan bir site varmı birde değermi internetten almaya çok farkedermi fiyat konusunda

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternetten Oto Lastik Alınır mı?

Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak oldukça yaygınlaştı. Ancak oto lastikleri gibi büyük ve önemli ürün gruplarını internetten almak konusunda tereddütleriniz olabilir. İşte internetten oto lastik almanın avantajları ve dezavantajları hakkında bilmeniz gerekenler:

Avantajları:

• Kolaylık: İnternetten lastik almak zamandan ve efordan tasarruf sağlar. Fiziksel mağazalara gitmek zorunda kalmaz, evinizin konforunda lastikleri karşılaştırabilirsiniz.
    • Geniş Seçenek: İnternet size çok çeşitli lastik markaları ve modelleri arasından seçim yapma imkanı sunar. Bu sayede ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun lastiği bulabilirsiniz.
    • Fiyat Karşılaştırması: İnternet üzerinden farklı satıcıların fiyatlarını kolayca karşılaştırabilir ve en uygun fiyata lastik satın alabilirsiniz.

Dezavantajları:

• Fiziksel İnceleme Yok: İnternetten lastik aldığınızda, lastiğin durumunu fiziksel olarak inceleyemesiniz. Bu nedenle, güvenilir bir satıcıdan alışveriş yapmak önemlidir.
    • Nakliye Maliyetleri: Lastikler ağır ve hacimli ürünlerdir, bu nedenle nakliye maliyetleri yüksek olabilir. Özellikle çoklu lastik alımlarında bu maliyetler önemli bir etkendir.
    • Montaj Zorluğu: İnternetten satın aldığınız lastiklerin montajını kendiniz yapmanız gerekebilir. Bu, zaman alıcı ve teknik bilgi gerektiren bir işlemdir.

Lastik Hangi Siteden Alınır?

İnternetten oto lastik almayı düşünüyorsanız, aşağıdaki ipuçlarını göz önünde bulundurun:

• Saygın ve güvenilir bir satıcı seçin. Müşteri yorumlarını ve incelemelerini okuyun.
    • Aracınızın marka, model ve yılına uygun lastikleri belirleyin.
    • İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun lastikleri karşılaştırın.
    • Nakliye maliyetlerini ve montaj seçeneklerini dikkate alın.

Genel olarak, internetten oto lastik almak kolay ve uygun fiyatlı bir seçenek olabilir. Ancak, güvenilir bir satıcı seçmek, nakliye maliyetlerini göz önünde bulundurmak ve montaj zorluklarını dikkate almak gibi faktörlere dikkat etmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İnternetten lastik satışı yapan siteler lastiğin imal tarihini yazmıyorlar. Birkaç yıldır raflarda bekleyen lastikleri ucuza satabiliyorlar. Onun için ben görerek almayı tercih ediyorum.
  • bazı sitelere telefon açıp lastiğin imal tarihini öğrenip öyle sipariş edebiliyorsunuz. almayi düşündüğünüz sitenin müşteri hizmtlerini arayın vaya mail atın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

bazı sitelere telefon açıp lastiğin imal tarihini öğrenip öyle sipariş edebiliyorsunuz. almayi düşündüğünüz sitenin müşteri hizmtlerini arayın vaya mail atın.
    Bana en mantıksız gelen konulardan bir tanesi
    Giderim lastikçiye gözümle görürüm taktırırım başında beklerim parayı veririm çıkarım
    İnternetten al imal tarihi sürpriz sonra kargo ücreti sonra lastikçiye git sök tak ücreti ne oldu internetten ucuz lastik aldım yada kargo ücretsiz sökmesi takması anlaşmalı yerler var ama onlarda fiyattan geçiriyor yada imal tarihi eski lastiği gönderiyor.
    İnternetten alış veriş yaparım,en son alacağım şey araç lastiğidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

Giderim lastikçiye gözümle görürüm taktırırım başında beklerim parayı veririm çıkarım
    İnternetten al imal tarihi sürpriz sonra kargo ücreti sonra lastikçiye git sök tak ücreti ne oldu internetten ucuz lastik aldım yada kargo ücretsiz sökmesi takması anlaşmalı yerler var ama onlarda fiyattan geçiriyor yada imal tarihi eski lastiği gönderiyor.

+ 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

+ 1

Alıntıları Göster
    Asla almam. Arkadaşlar da bahsetmiş yukarıda. İmal tarihi eski olunca fiyat uygun oluyor. Zaten yeni tarihli olsa da taktırma ve kargo masrafı
    internetten alışverişi anlamsız yapıyor. Ama tercih eden olabilir....

• İnternette lastik siparişi verilen güvenilir siteler var.
    Ama imal tarihi mevzusu cidden sıkıntılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    iade kargosu ücretsiz olmadığı müddetçe internetten lastik alınmaz.

hatalı-eski-yanlış bir şey çıksa 4 lastiğin şehirlerarası kargosu normal bir tüketici en az 80 lira, tam aşağı tükürsen sakal durumu yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

iade kargosu ücretsiz olmadığı müddetçe internetten lastik alınmaz.

hatalı-eski-yanlış bir şey çıksa 4 lastiğin şehirlerarası kargosu normal bir tüketici en az 80 lira, tam aşağı tükürsen sakal durumu yani...

Alıntıları Göster
    ben otostart.com dan aldım.lastiği aldığın şehirde montajda yapıtıryorsun ücretsiz.bence bak fiyatlarına.kampanyalarıda oluyor 4 lastik alınca extra indirim ve bir sonraki alışveriş için indirim kuponuda verdiler.sonrada arayıp herhangi bir sıkıntın sorun varmı diye sordular.ben tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

ben otostart.com dan aldım.lastiği aldığın şehirde montajda yapıtıryorsun ücretsiz.bence bak fiyatlarına.kampanyalarıda oluyor 4 lastik alınca extra indirim ve bir sonraki alışveriş için indirim kuponuda verdiler.sonrada arayıp herhangi bir sıkıntın sorun varmı diye sordular.ben tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlara ben de katılıyorum. İnternet'ten ne oto lastiği ne de ayakkabı alınır arkadaşlar. İkisi de seni üzerinde taşıyor
    Bide lastik alırken insan gözüyle görüp modelini ve dişlerini anlamak istiyor. İnternetteki resimler aldatıcı olabiliyor. İmal tarihi mevzusuna girmeme bile gerek kalmamış, zaten arkadaşlar yeterince bahsetmişler. Zaten şuan her yerde hemen hemen her markanın bayii mevcut. İnternetten, lastikçiye gitmeden önce fiyat araştırması yapmak faydalı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

arkadaşlar internetten oto lastik almayı düşünüyoruz hangi sitelerde daha ucuz lastik bulabiliriz güvenilir ucuz satış yapan bir site varmı birde değermi internetten almaya çok farkedermi fiyat konusunda

Üstünden 2 ay Gecmiş ama yinede yazayım. Ben de çok araştırma yaptım ama sonunda gördüm ki internet pahalı.
    Bir kere bayileri gezin. Hepsi liste fiyatından kesinlikle iskonto yapıyor.
    Iskontolu fiyata taksit de yapıyorlar.
    Lastiği görüp alıyorsunuz. Herhangi bir sorun olursa da muhatabinizi biliyorsunuz.
    Takma parası da almıyorlar.
    Internetten almaya kalktığınızda ne durumda bir lastik geleceğini bilmiyorsunuz.
    Yazdıkları fiyat peşin fiyatı. Taksit isterseniz fiyat artıyor.
    Takma parası alıyorlar.
    Sonuçta bayiden görerek aldığınız lastikle arasında (+/-) 50 tl oynar. O da değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrullah bozlak -- 14 Ekim 2012; 7:25:16 >

• otostart.com dan alanlar memnun görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

otostart.com dan alanlar memnun görünüyor.
    hepsiburada.com bazı modelleri çok uyguna veriyor 2012 model lastik olduğunuda belirtiyorlar, mesela 4 adet goodyear efficent grip 205/55/16 *4: 756 tl kargo ücretsiz 12 taksit İstanbuldaysanız takma ücretsiz, bende internetten lastik almaya karşıydım ama artık almaya niyetlendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhetorical

hepsiburada.com bazı modelleri çok uyguna veriyor 2012 model lastik olduğunuda belirtiyorlar, mesela 4 adet goodyear efficent grip 205/55/16 *4: 756 tl kargo ücretsiz 12 taksit İstanbuldaysanız takma ücretsiz, bende internetten lastik almaya karşıydım ama artık almaya niyetlendim.

Aynen öyle arkadaşım sana katılıyorum. Bazı sitelerde imal tarihi de yazıyor sonuçta. Her internet sitesi eski lastik satacak değil ya! Hemen demişler ki; lastikler eskidir, yok üzerine takma parası verince pahalı olur. Önce bir araştırın ondan sonra konuşun.
  • Benim yazdıklarımdan bahsediyorsanız çok araştırdım merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

İnternetten lastik satışı yapan siteler lastiğin imal tarihini yazmıyorlar. Birkaç yıldır raflarda bekleyen lastikleri ucuza satabiliyorlar. Onun için ben görerek almayı tercih ediyorum.

Hepsiburada yaziyor

Yeni baslamis sanirim

Ama bu sene 2011 lastigi yok kis lastigi olarak gecen sene cok satti sanirim onun icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

İnternetten lastik satışı yapan siteler lastiğin imal tarihini yazmıyorlar. Birkaç yıldır raflarda bekleyen lastikleri ucuza satabiliyorlar. Onun için ben görerek almayı tercih ediyorum.

Hepsiburada yaziyor

Yeni baslamis sanirim

Ama bu sene 2011 lastigi yok kis lastigi olarak gecen sene cok satti sanirim onun icin

Alıntıları Göster
    Şu an Groupon'dan 9 TL'ye 100 TL'lik indirim satın alınabiliyor.

Elbette sayı sınırlı. İlgili arkadaşlara duyurulur. Montaj dahil kış/yaz lastikleri için en uygun fiyatlar.

http://otostart.com/lastik

Groupon İndirimi için :
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/otostarcom-lastik-araba-alisveris/11819791

• quote:

Orijinalden alıntı: otostart_com

Şu an Groupon'dan 9 TL'ye 100 TL'lik indirim satın alınabiliyor.

Elbette sayı sınırlı. İlgili arkadaşlara duyurulur. Montaj dahil kış/yaz lastikleri için en uygun fiyatlar.

http://otostart.com/lastik

Groupon İndirimi için :
    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/otostarcom-lastik-araba-alisveris/11819791

Alıntıları Göster
    Aldım 2 tane ama kod kullanılmış veya hatalı mesajı alıyorum...

• Her alisveriste tek kuponmu kullaniloyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Her alisveriste tek kuponmu kullaniloyor ?
    İnternette en uygun 205/55/16 lastik hepsiburada da nokian h gibi duruyor (175 tl). Ama teslimini beklemek, götürmek taktırmak beni düşündürüyor. Tanıdığım bir lastik bayisi ContiPremium Contact 5 için 180 tl fiyat verdi, bana uygun geldi. Sizce nasıl bu fiyat?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.