Şimdi Ara

BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
33
Favori
139.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Video ekleyen benim.
    Bu da Racechip ile çektiğim video

https://youtu.be/5by48wv3Wno

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.16i aracıma taktıgım racechip ultimate i aracımı satana kadar 30000 km sorunsuz kullandım .. performans artışı yok diyenler bence box larını kontrol ettirsinler.. Son hız limitine gelene kadar 3.20i ler geride kalıyordu.. Ama asıl chipin olayını servise giderken çıkarttığımda anlamıştım.. araba sanki el freni ile gidiyor gibi gelmişti.. Aracımı sattım şu an chip arkadaşımın 1.16i de takılı.. Kasa hafifliği de dikkate alındığında araba bir çok araca nal toplatır durumda.. yeni aracımı alınca da ilk işim racechip olacak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rechtsanwalt kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun yeni aracınız ne olacak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aemred

Merhaba,
    Video ekleyen benim.

Merhaba,

Videoların ikisinide izledim, ellerinize sağlık. Şehir için hızlanma olarak chip mi yoksa yazılım mı hoşunuza gitti? Şuan hala kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalci07

quote:

Orijinalden alıntı: aemred

Merhaba,
    Video ekleyen benim.

Merhaba,

Videoların ikisinide izledim, ellerinize sağlık. Şehir için hızlanma olarak chip mi yoksa yazılım mı hoşunuza gitti? Şuan hala kullanıyor musunuz?

Yazılımlı kullanmaya devam ediyorum.
    316 için tartışmasız yazılım şehir içinde de şehirler arasında da daha keyifli.

• Elinde 3.16i icin ultimate racechip olan arkadas varsa satin alabilirim. Ankaradayim tesekkurler..

Bu arada ankara sasmaz bayisi ile konustum ultimate icin 2 model var dedi birinde app ile baglanti ozelligi varmis telefondan acip kapatip, ayar degisikligi yapiliyormus. Bilen kullanan var mi tesekkurler?

• BMW 420D dizel aractan sokulmuş garantili(BTG maslaktan alındı ve 6 ay kullanıldı)Arac satıldıgından..
    Epc stock chiptunıng box ve kablosu

Sprınt booster marka gaz tepkime

Bmc air filter

Urunler kutulu ve temizdir hic bir problemi yoktur.1350 tl satılıktır..
    İstenirse btg maslak her araca gore yazılım attırıp kullanabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bimmer20

ben de n13 kullanıyorum, daha patlamadı bakalım. Kullanım tarzı ve yaptırılan yer,alınan benzin vs etkili. 240hp civarındadır diye düşünüyorum benim araç güç olarak.
    Komple egzoz
    ngk buji
    wagner intercooler
    kutu içi filtre
    water/methanol kit
    yazılım var suanda.

Merhaba, methanolü önerir misiniz? ciddi fark yaratıyor mu?
  • Mustang dynoda arac 171 hp 275 tork verdi. Bana soylenen 200 hpydi. Dynoyu yapan Utku bey aracin valfinde bir sorun olabilecegini soyledi. Yazilimi yapan firmayi aradim kendisi de suan wastegatei degistiriyormus f30 larda bu kronik sorun 45k kmden sonra ortaya cikabiliyormus bazi araclarda. Bu parca yuzunden performans eksikligi yasaniyormus. Dyno yapan Utku bu 30 hplik guc kaybinin buradan olabilecegini soyledi. bilgisi olan var mi bu konuda ?

Bu mesaja eklenen görseller:

BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atatuncel -- 1 Eylül 2016; 16:40:36 >

• AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    yaptirdiginiz yer nerede? benim 3.16 dyno da 175 bg verdi, 80bin km de yaptirdim yazilimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

yaptirdiginiz yer nerede? benim 3.16 dyno da 175 bg verdi, 80bin km de yaptirdim yazilimi

Ecufaste yaptirdim

• AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    Dyno olcumunu nerede yaptirdiniz demek istemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

Dyno olcumunu nerede yaptirdiniz demek istemistim

Us performance Mustang Dyno Sasmaz Ankara zaten en dogru sonucu veren cihaz mustang

• quote:

Orijinalden alıntı: caballos

quote:

Orijinalden alıntı: Bimmer20

ben de n13 kullanıyorum, daha patlamadı bakalım. Kullanım tarzı ve yaptırılan yer,alınan benzin vs etkili. 240hp civarındadır diye düşünüyorum benim araç güç olarak.
    Komple egzoz
    ngk buji
    wagner intercooler
    kutu içi filtre
    water/methanol kit
    yazılım var suanda.

Merhaba, methanolü önerir misiniz? ciddi fark yaratıyor mu?

Biraz fark yaratiyor, yazilim da degisiyor. 108 derece coolant temp gazlayinca 80 lere iniyor :)

• Merhaba arkadaşlar,
    Aracım 2013 F30 3.16i N13 motor.RaceChip ve PedalComander var.Aracın bujilerini değiştirmek istiyorum fakat hangi marka ve kodda buji almam gerektiğini bilmiyorum.Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Saygılar ...

• CAPTAIN_34 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ben bujileri değişmiştim, Bosch marka buji kullanılmıştı, araçtan çıkan eski bujiler de Bosch markaydı. Deneyin memnun kalırsınız.

• Cevabınız için teşekkürederim hocam.Sahibinden.com da N13 motor için orjinal bosch buji satan bir satıcı var.Takımı 100TL sanırım sizin bahsettiğiniz bujiler bunlar.Bazı arkadaşlar racechipten sonra ngk iridyum buji takarsk daha iyi verim alındığından bahsetmişler ama o bujileri birtürlü bulamıyorum.

• CAPTAIN_34 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim, o bahsettiğiniz bujileri tam olarak bilmiyorum, ama illaki yüksek performans bujiler daha iyidir, ama değer mi değmez mi ne kadar fark eder ben bilemiyorum açıkçası çok araştırmadım, ama 50.000km kadar Bosch bujileri kullandım, ilk üstünde gelenleri 30bin de değiştim race chip var diye (erken değiştim) sonra 50bin de aracı sattım. Karar sizin tabi ki, sonra bujileri sonucunu ve deneyimlerinizi izlenimlerinizi buradan paylaşırsanız sevinirim.

• bujilerin güç olarak bir farkı yok, 8binde 1 takım değiştirirseniz iyidir. aracınızın orjinal bujisini kullanabilirsiniz. yazılımcı firma bujinin uc mesafesini azaltıp öyle takıyor, öyle yaptırabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.