Şimdi Ara

BMW F30 320i ED / 316i RACE CHIP / CHIP TUNING (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.670
Cevap
33
Favori
139.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: w.antilles

Bizim epey bir arkadaş g-force var ona yaptırdı daha sıkıntı yaşayan olmadı. Bende yaptırmayı düşünüyorum ama istanbula yolum düşmedi işten güçten.
    Fazla zormalayın aracı sıkıntı gidene kadar. İsim vermeyeyim ama başka bir firmada 2 tane blok patlatan oldu yazılımla.

superchips i incelediniz mi?. iyi gibi sanki. insan yazılım önerirken de imtina ediyor gerçi. mesuliyetli bir şey. ancak, sanki superchips iyi gibi.
  • geçmişten bir soru. aradım forumu bulamadım. konuşuldu ama denk gelemedim. cevaplanırsa sevinirim. vitesi ds ye almamızın ne faydası oluyordu. yani kenara çekmenin. yine öyle kendi vites değiştiriyo. sen ileri geri müdahale etmesen de, ancak, bi faydası yazılmıştı. hızlanırken mi ne diye. roll de mi drift te mi bi arkadaş önermişti.. teşekkkürler.
  • bugun megachips`e giderken arabanin teklemesi baya bir artti, ben de saga cekip Serkan beyi aradim, sagolsun o geldi yanima, bilgisayarla hataya bakti, atesleme bobini arizasi cikti, bobinlerde biri arizaliydi, biri ariza cikardiysa digerleri de cikarir dedi, oyle olunca 4 bobini de degistirdik, sorun kalmadi.

sagolsun megachips`den Serkan bey baya yardimci oldu bugun, cekiciyle servise goturmeye gerek kalmadi.
  • beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Şanzımanı da sport moduna geçirmiş oluyorsunuz, böylelikle şanzıman da kendini sport kullanımda vites geçişlerinin optimum da yapacak şekilde ayarlıyor, yani yakıt ekonomisi modunda değil de max performans ve hızlanmayı sağlayacak şekilde değiştiriyor vitesleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elinde 3.20ied için uygun race chip olup satmak isteyen arkadaşlar lütfen irtibata geçiniz.
  • teşekkürler cevap için. yani sport tuşuyla sporta almakla aynı şey mi, farkı var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnan

bugun megachips`e giderken arabanin teklemesi baya bir artti, ben de saga cekip Serkan beyi aradim, sagolsun o geldi yanima, bilgisayarla hataya bakti, atesleme bobini arizasi cikti, bobinlerde biri arizaliydi, biri ariza cikardiysa digerleri de cikarir dedi, oyle olunca 4 bobini de degistirdik, sorun kalmadi.

sagolsun megachips`den Serkan bey baya yardimci oldu bugun, cekiciyle servise goturmeye gerek kalmadi.

Ateşleme bobini yazılımdan dolayımı arızalandı peki?Yazılımdan sonra arıza yapması manidar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gh912 -- 13 Temmuz 2016; 3:43:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gh912 G kullanıcısına yanıt
    Manidar degil, dogal bir sonuc, bu isin bazi riskleri var zaten. Forumu arastirisaniz daha ilk bakimi gelmeden bobin arizasi veren bmw ler var.

• beyoglubeyy B kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı şeyi merak ediyorum, sport modundayken şanzımanı sporta almakla comfort modunda şanzımanı sporta almak arasında ne farklar var ? Açıkçası sistemin işleyişini bilmek lazım.

• w.antilles W kullanıcısına yanıt
    Sıkıştırınca 120 derece normal hele ki yazın.
  • Arkadaşlar neredeyse bütün yorumları okudum ama kafam çok karıştı. 3.20 ve 3.16 benzinli arasında kaldım. Şuan 2. el piyasasında 15-20 bin liralık bir fark var arabalar arasında. Chip ile aralarındaki fark kapanıyor mu ? Bazı arkadaşlar motor tümü ile aynı yazmış. Bu nasıl mümkün okuyor anlamadım ? Birisi 135 diğeri 175 beygir değil mi bu arabaların şimdi ? Satarken hangi arabayı satması daha kolay olur. Orijinal m-plus paket almayı düşünüyorum. Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şu 2-3 hafta içerisinde aracı alacağım. Sağlıcakla..

• 3.20ied tabiki
  • 316i alip gecen hafta ciplettim, 175 bg cikti dyno sonucunda yani 320i oldu, keske alirken 320 alsaydim dedigim oldu ama 316 aldigima da pisman olmadim
  • öncelike her malın bir alıcısı mutlaka vardır. satışta zorluk cok farketmez. bence 2. el alacaksaniz 3.16 alın sonra yazılım,downpipe, intercooler degisimi, buji değişimi ile mermi gibi araciniz olur. ben sifir almayi tercih ettigim icin garanti yüzünden yazdıklarımı hemen yapamayacagimdan 3.20ied aldim ancak 2. el alsaydim kesinlikle 3.16 alirdim. diyeceksiniz ki 3.20ied alip ayni işlemleri yapsam olmaz mi. 3.20ied zaten bir miktar modlu oldugundan fazla yüklenmemek gerek.

• Arkadaşlar merhaba,

https://www.youtube.com/watch?v=pWoBZlSVrPU şu linkte f30 son hız 260km/h görüyor. Yazılım ile hız limitörü kaldırılmış durumda. Gerçekmidir bu sizce?
  • hayalci07 H kullanıcısına yanıt
    Yazılım ile kalkıyor zaten hız limitörü. Ya yazılılma yada araç ilk alındığında 10 saat içerisinde kaldırılıyor.
  • ben de n13 kullanıyorum, daha patlamadı bakalım. Kullanım tarzı ve yaptırılan yer,alınan benzin vs etkili. 240hp civarındadır diye düşünüyorum benim araç güç olarak.
    Komple egzoz
    ngk buji
    wagner intercooler
    kutu içi filtre
    water/methanol kit
    yazılım var suanda.
  • Hocam herkese hayırlı günler, bu konuda bastan beri her türlü emeğini esirgemeyen arkadaslardan Allah razı olsun, çok yardımcı oldunuz 2-3 senedir yanılmıyorsam,bende yeni 3.16 i aldım, ve racechip taktırıcam, onun haricinde araca egzoz veya hava filtresi ile tok bir ses alabilir miyim veya egzoz baslığı ile garanti bozmadan. Bir diğer sorum E ayarında 186 hp veriyor 6cı ayara getirdiğimizde aşağı yukarı 205 hp mi oluryor? son olaraktan 0-100 ölçümleri yapmak istiyorum. ios kullanıcısıyım nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim hepinize ayrı ayrı cok saygı duyuyorum teşekkürler :)
  • dün itibariyle 316i aracıma ecufastte yazılım yaptırdım. araç 200 beygir oldu dendi. adaptasyon süreci sonrası dynoya çıkıcam bakalım araç kaç beygir verecek
  • AtaTuncel kullanıcısına yanıt
    Mümkünse dyno çıktısını burada paylaşırsanız çok sevinirim, hayırlı olsun,

Keyifli sürüşler

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.