Şimdi Ara

BMW F30 320İ ve 316i karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
27.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Taklitçi karşıtı

Aracını kıskancak değilim 535d aracımız var

Tabiki benim değil annemin

Annenin de değil firma calisanina kullanmasi icin arac tahsis etmis sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inanmıyorum konunun gerçek olduğuna çünkü hem yeni üye hem söyledikleri tutarsız hemde yüksek bütceli konu konu sahibi bizi yemeye çalışıyor eğer gerçekse aracı alınca fotoyu atsın bizde mors olalım.

• 5 bin km'dir kullanıyorum ecopro genelde 7.4 ort 320 ied dostum sakin kullanımda

• Ben de makyajlı 320i kullanan bir üniversite öğrencisiyim, soruları alabilirim.
  • Sence şirkette o araç verilcek bir makamdaysa o aracı kendi alacak parası yokmudur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sence şirkette o araç verilcek bir makamdaysa o aracı kendi alacak parası yokmudur

Babamin arkadaslarindan biliyorum adamlar genel mudur en az 15 20 kagit maas aliyorlar ama aldiklari maaslar borclarina gidiyor.

Bir adama sirket tarafindan 535 GT veriliyor olmasi o adami o arabayi alabilecek gucte oldugunu gostermez kisacasi :))

• Biz hayatımızda şuana kadar hiç borçlanmadık bırakın 535 leri istesek mercedes s serisi araç alcak paramız var ama genede öğrenciye o araba fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taklitçi karşıtı -- 22 Ekim 2015; 18:31:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biz hayatımızda şuana kadar hiç borçlanmadık bırakın 535 leri istesek mercedes s serisi araç alcak paramız var ama genede öğrenciye o araba fazla

Boş muhabbet hocam bunlar. Anneniz gayet başarılı bir kadınmış ki, 535d tahsis edilecek bir makama yükselmiş. Çok takılmayın.

Keşke bana da tahsis eden olsa da arabaya para bağlamayla, değer kaybıyla, vergisiyle, bakımıyla, yakıtıyla, lastikleri şusu busuyla, kaskosuyla falan uğraşmadan keyifli keyifli binsem. Bu şekilde bir araba bana tahsis edilmiş olsa, araba sahibi olmayı düşündüğüm an aklımdan şüphe ederim.
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Her yerde dillendirmeyin nazar değer sonra
  • Her ikisini de kullanmış birisiyim. Araç üstündeyken 316i’nin 320ied’den bir farkını görmemiz pek mümkün değil. 316i’yi eleştirenler genelde bu arabayı kullanmamış kişiler oluyor. Bizde genelde daha pahalısı daha iyidir düşüncesi hakim olduğundan böyle düşünülüyor olabilir. Hangisini tercih ederseniz edin, ikisi de sizi kesinlikle üzmeyecektir. (Efficient Dynamics olayının pazarlama stratejisi olduğunu söyleyen M sertifikalı bir çok BMW ustası da mevcut)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.