Şimdi Ara

BMW f30 320i vs Audi A4 2.0 tfsi quattro makyajsız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: falatas

Bence audi ile BMW kıyaslanmamalı yeterince açık olmuşumdur diye düşünüyorum

Valla ben anlamadım neden kıyaslanmamalı? Bence kafa kafaya çarpışacak 2 marka varsa oda audi ve bmw.

dikkat ettiysen bence dedim bmw audiden iyi bi kere arkadan itişli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Bence audi ile BMW kıyaslanmamalı yeterince açık olmuşumdur diye düşünüyorum

Valla ben anlamadım neden kıyaslanmamalı? Bence kafa kafaya çarpışacak 2 marka varsa oda audi ve bmw.

dikkat ettiysen bence dedim bmw audiden iyi bi kere arkadan itişli

quattro ile arkadan itiş kıyaslanamaz...

Konuya gelicek olursak Makyajlı a4 olsa kesinlikle a4 derdim fakat makyajsız olan ile f30 karşılaştırıldıgında f30 daha üstün duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Ben olsam Audi alırdım ... tasarım olarak bence BMW den daha hoş geliyor gözüme... turbo ve quatroda çabası...
    BMW den çok farklı tüketimi olacağıı sanmıyorum ...

Bu arada tüm modern arabalar az çok yağ eksiltir.. bunu problem yapmanın bir anlamı yok.. bakım zamanında kalan yağ değişir, yerine tam, yeni yağ konur...
    zaten bu araçları heralde periyodik bakıma fazla düşünmeden götürürsünüz.

A4 2.0 tfsi nin 2000-3000 km de bir 0.5-1 lt arası yağ eksilttiği yazılmış,bunun nesi normal.
    Gayet abartılacak bir durum bence.Eğer doğruysa ben o aracı almam.
    320d aracımın yağını 28 bin kusurde değiştirdim,şu an 46 bin km.de.Bir sonraki yağ değişimini de 12 bin km sonra gösteriyor.
    Hiç de yağ falan eksilttiği yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bulundugum yerde A4, F30dan daha ucuz olmasina ragmen gidip F30 siparisi verdim. Sanirim ne tavsiye edecegimi anlamissindir.

A4 kaliteli bir arac hic bir eksigi de yok ama beni heyecanlandiran bir arac degil gerek icin gerek disi bana cok siradan geliyor. F30 ise yepyeni bir aracdaha gozler alismamis her goruste kendine baktiriyor. Ayrica genelde benim gordugum BMW`nin tasarimlari cok daha uzun sure guncelligini koruyor. Eski A4 e bakin bir de E90`na e46ya bakin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: atoprak

Ben olsam Audi alırdım ... tasarım olarak bence BMW den daha hoş geliyor gözüme... turbo ve quatroda çabası...
    BMW den çok farklı tüketimi olacağıı sanmıyorum ...

Bu arada tüm modern arabalar az çok yağ eksiltir.. bunu problem yapmanın bir anlamı yok.. bakım zamanında kalan yağ değişir, yerine tam, yeni yağ konur...
    zaten bu araçları heralde periyodik bakıma fazla düşünmeden götürürsünüz.

A4 2.0 tfsi nin 2000-3000 km de bir 0.5-1 lt arası yağ eksilttiği yazılmış,bunun nesi normal.
    Gayet abartılacak bir durum bence.Eğer doğruysa ben o aracı almam.
    320d aracımın yağını 28 bin kusurde değiştirdim,şu an 46 bin km.de.Bir sonraki yağ değişimini de 12 bin km sonra gösteriyor.
    Hiç de yağ falan eksilttiği yok.

ben onu 20000-30000 gibi anlamışım pardon.. ondan bakım periyodunda eklenir 1 lt yağ.. dert olmaz diye yazmıştım ...
    yanlız 2-3 bin kmde yarımlt bile olsa kayıp çok büyük olur.. büyük ihitmalle aşırı sıkıştırılan bir araçta yaşanmış bir durumdur.. normal değil o değerler

• bmw'ciyim ama quattro beni can evimden vuruyor..
  • hangi araç daha iyi dersen kesinlikle audi quattro olması çok büyük avantaj ayrıca doluymuş da

ama bmwnin 2.eli daha sağlam ve daha az zarar ettirir
  • sürüş keyfi, performans hakkında bilgim yok. fakat ben makyajlı a4 kullanırken yanımdan geçtiğinde eski algısını alacağım, öte yanda yeni çıkmış ve en az 4,5 sene makyaj görmeyecek kasa.

bmw vs audi'den bahsetmiyorum, iyisi kötüsü farklarını bilemem ama sen eski bir kasa alıyorsun, bu önemli bir detay.
  • Ben olsa 320i alırdım. Mevcut kasa A4'ün (makyajlısı dahil) tasarımı çok sıkıcı ve sıradan geliyor bana.

Ayrıca bu kadar para verip şu an makyajdan önceki, 3 sene sonra da eski kasa olacak bir araç almak istemem.

Bir kez F30 320d'yi kullandım, sürüş zevki çok çok iyi. A4'ü hiç kullanmadım, yorum yapamayacağım.
  • Bugün 320i sportline a yazıldık. Haftaya alıyoruz inşallah. Yorumlar için teşekkürlr.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.