Şimdi Ara

BMW F30 fren balatası tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
28.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oem(bmw logolu) olanlarda pagid yada textar üretimi olması lazım
  • 900TL kesinlikle fazla ama orjinal takmadığın sürece altındaki araç BMW olmaktan çıkar.Ben benim E87'ye disk balata TRW taktım iş görüyor araç gayet iyi duruyor ama asla orjinali gibi değil.

F30'un zamanı gelince ben ne yaparım bilmiyorum.Almanya'dan falan orjinal BMW için üretilmiş olanı bulmak lazım.
  • Aradan 1 sene geçmiş. Güncel bilgi yazayım o zaman. Almayada da araştırdım, marka olarak ATE en kalitelisiymiş, textar ferodo yu önermiyorlardı orada. Almanya da ate marka ön fren diskleri, balata ve fiş için 225 euro fiyat almıştım.
  • Cenaze için acil Samsun'a gitmem gerekiyordu, ön fren başarası 230 km kaldı diyordu. Hiç düşünmeden bastım yola. Genel olarak çevik ve akıllı kullanırım frene başlamaya gayret ederim. Ve bu konuda başarılıyım. Arka frenleri serviste değiştirdim. 50 bin km de.

Ön frenler için Samsun'da bugün sanayiye gittim. Usta istanbuldan transfer. Serviste ön Disk'lerde değişecek demişlerdi 60 bin bakımında. Tam 70 binde ön bakatayımdeğiştirdim. Ferado ve fişler artı süper yıkama 250 tl verdim. Ön be arka disklerin bakayalar bittiğinde değiştireceğim. Şuan balatalar yeni ancak gram ses mes vs fren tutmama gibi birşey söz konusu değil. Orjinalciyim normalde. Ancak 1300-1400 tl ön balataya verecek durumda değilim şuan için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenaze için acil Samsun'a gitmem gerekiyordu, ön fren başarası 230 km kaldı diyordu. Hiç düşünmeden bastım yola. Genel olarak çevik ve akıllı kullanırım frene başlamaya gayret ederim. Ve bu konuda başarılıyım. Arka frenleri serviste değiştirdim. 50 bin km de.

Ön frenler için Samsun'da bugün sanayiye gittim. Usta istanbuldan transfer. Serviste ön Disk'lerde değişecek demişlerdi 60 bin bakımında. Tam 70 binde ön bakatayımdeğiştirdim. Ferado ve fişler artı süper yıkama 250 tl verdim. Ön be arka disklerin bakayalar bittiğinde değiştireceğim. Şuan balatalar yeni ancak gram ses mes vs fren tutmama gibi birşey söz konusu değil. Orjinalciyim normalde. Ancak 1300-1400 tl ön balataya verecek durumda değilim şuan için.

• Cenaze için acil istanbuldan Samsun'a gitmem gerekiyordu, ön fren balatası 230 km kaldı diyordu. Hiç düşünmeden bastım yola. Yarı yolda ikaz verdi, dikkatli sürün ve balataları değiştirin diye. Genel olarak çevik ve akıllı kullanırım frene basmamaya gayret ederim. Ve bu konuda başarılıyım. Arka frenleri serviste değiştirdim. 50 bin km de.

Ön frenler için Samsun'da bugün sanayiye gittim. Usta istanbuldan transfer. İstanbul Serviste ön Disk'lerde değişecek demişlerdi 60 bin bakımında. Tam 70 binde ön balataları değiştirdim. Ferado ve fişler artı süper yıkama 250 tl verdim. Ön ve arka disklerin balatalar bittiğinde değiştireceğim. Şuan balatalar yeni ancak gram ses mes vs fren tutmama gibi birşey söz konusu değil. Orjinalciyim normalde. Ancak 1300-1400 tl ön balataya verecek durumda değilim şuan için.
    Araç 2015 3.20ied 40. Yıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shanus -- 9 Eylül 2018; 0:42:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.