Şimdi Ara

BMW F30 fren balatası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
28.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, f30 aracımın ön fren balataları bitmeye başladı, frenlemelerde ıslık sesi çıkıyor.Serviste 2 balata için 900 lira istendi.Orjinal parçayı bursadaki bir tedarikçiden alıp dışarıda taktırırsam 600 liraya gelecek.Ön balatalar için bu fiyat çok yüksek geldi.Sizin tavsiye edeceğiniz yumuşak, sessiz bir fren balatası tavsiyeniz var mıdır? Fikirlerinizi duymak isterim.

• pasa_ kullanıcısına yanıt
    pasa_ demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

100 bin küsür para veripte 800-900 den kaçmayın bir zahmet. Paranız yoksada binmeyin bu araçlara. CC yi bir kere bile servisten başka bir yere götürmedim. Şahin doğan değil sonuçta.

Mesele paramız olup olmaması değil, olsa dahi kimin ne arabaya bineceği konusunda karar mercii siz değilsiniz.Mesele bir mala ederinin 4 katı fazla para vermenin mantıklı olup olmaması.Para kolay kazanılmıyor, Allah size daha iyilerini nasip etsin.
  • Ön balata takım olsa olsa 300 tl olur hocam. Bosch marka falan o da uyduruk değildir. İşçilik dahil hadi en çok 400 liraya falan hallolması lazım.
  • Öyle bir arabaya dışardan bi Balata takmanızı pek önermem sonuçta sürati kasası iyi bi frenleme ister o araç bana sorarsanız serviste yaptırın bi şekilde karar sızın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametsamett

Öyle bir arabaya dışardan bi Balata takmanızı pek önermem sonuçta sürati kasası iyi bi frenleme ister o araç bana sorarsanız serviste yaptırın bi şekilde karar sızın

Kalitesiz bir balata kesinlikle takmam, ses konusunda hassas biriyim zaten, sessiz olmalı.Fakat 2 adet balataya 900 lira verirsem içim acır.Dışarıdan orjinal diye tedarik edilecek Bmw kutulu balata da soru işareti olur mu bilemedim.Sonuçta bmw bunu dışarıda bi üreticiye ürettiriyor.İyi marka bi balata daha iyi bile sonuç verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeSpr

quote:

Öyle bir arabaya dışardan bi Balata takmanızı pek önermem sonuçta sürati kasası iyi bi frenleme ister o araç bana sorarsanız serviste yaptırın bi şekilde karar sızın

Kalitesiz bir balata kesinlikle takmam, ses konusunda hassas biriyim zaten, sessiz olmalı.Fakat 2 adet balataya 900 lira verirsem içim acır.Dışarıdan orjinal diye tedarik edilecek Bmw kutulu balata da soru işareti olur mu bilemedim.Sonuçta bmw bunu dışarıda bi üreticiye ürettiriyor.İyi marka bi balata daha iyi bile sonuç verebilir.

O zaman şöyle yapabilirsiniz özel bmw servisine gidip yardım isteyin daha ucuz olur hemde kafanız rahat olur

• quote:

quote:

quote:

O zaman şöyle yapabilirsiniz özel bmw servisine gidip yardım isteyin daha ucuz olur hemde kafanız rahat olur

Alıntıları Göster
    Textar yada Ferodo öneririm. Arkalar için ben trw kullandım. Ama önler için bir tık daha kaliteli yazdığım maraları tercih edeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

Textar yada Ferodo öneririm. Arkalar için ben trw kullandım. Ama önler için bir tık daha kaliteli yazdığım maraları tercih edeceğim

Sizin de mi aracınız f30? textar için sert balata ses yapar denildi, siz ne diyorsunuz? Fren balatası için bu kadar para harcamaya gerek var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda civic direksiyon ses
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tam bunu yazmaya geldim arkadas yazmis.
    Textar iyidir. Fredo yu 320d arkada kullandim, otomatik oldugu icin onler kadar arkalarida yiyordu, memnun kalmistim omur ve ses konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Tam bunu yazmaya geldim arkadas yazmis.
    Textar iyidir. Fredo yu 320d arkada kullandim, otomatik oldugu icin onler kadar arkalarida yiyordu, memnun kalmistim omur ve ses konusunda.

Alıntıları Göster
    Bende biten fren balatalarımı serviste değiştirmek yerine internetten sipariş vererek çok daha uyguna hallettim.
    Marka olarak ATE tercih ettim ve çok memnunum sizede tavsiye ederim.

Şunuda belirtmek isterim;
    Kendi aracıma yani Audi A3'e uygun bosch balata 65 lira iken ATE marka balata 125 lira yani fiyat olarak ve kalite olarak biraz yukarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haketmedim -- 21 Kasım 2015; 20:45:46 >

• Textar hakkında olumsuz bikaç görüş okudum.Ferodo mu Ate mi daha iyidir? F30 için olan ferodo lar sahibinden de 150tl gibi bi fiyata sahip.Daha iyisi varsa ona da bakabilirim.Peki bu ikaz fişinin markası önem teşkil ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeSpr -- 21 Kasım 2015; 21:06:04 >
  • Bence dışardanda olsa bmw logolu orjinal balata alın. Parçaları normale göre biraz pahalı evet ama sonuçta kaliteli araç. Yan sanayi balatalar orjinali gibi olamaz. Kaç kilometre gitti orjinal balatalarınız?
  • 100 bin küsür para veripte 800-900 den kaçmayın bir zahmet. Paranız yoksada binmeyin bu araçlara. CC yi bir kere bile servisten başka bir yere götürmedim. Şahin doğan değil sonuçta.
  • quote:

100 bin küsür para veripte 800-900 den kaçmayın bir zahmet. Paranız yoksada binmeyin bu araçlara. CC yi bir kere bile servisten başka bir yere götürmedim. Şahin doğan değil sonuçta.
    vay be, eski arabam olan mondeonun arka balataları 65 e değiştiriyordum ,,, önler hiç bitmedi 90bin km boyunca,hatta sattığımda yarıdaydı daha , ama 15bin km de 1 arkalar bitiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 21 Kasım 2015; 21:56:21 >
  • quote:

Mesele paramız olup olmaması değil, olsa dahi kimin ne arabaya bineceği konusunda karar mercii siz değilsiniz.Mesele bir mala ederinin 4 katı fazla para vermenin mantıklı olup olmaması.Para kolay kazanılmıyor, Allah size daha iyilerini nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeSpr -- 22 Kasım 2015; 7:01:10 >
  • Gelmis yine arabaya 100 bin verenler balataya 1,000 versin diyenler. Araba 100 bin lira olunca balatalarida altin kaplama oluyor heralde.

4 balata edecegi maksimum 400 lira. Hadi olsun 500.

Adamlar sadece on balatalara 900 lira fiyat vermis.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bende servisin çektiği fiyatın 1/4 üne hallettim. Serviste yaptıracak durumumda var ancak bir arka balata için 1200 tl daha fazla vermek istemedim.

• Hocam selamlar, ne yaptınız balata konusunda?
  • 900 nedir be
  • Geçen yine bir konuda devletin vergilerine o kadar takıldık ki firmaların müşterilerine geçirmesine aldırış etmiyoruz demiştim ki yine örneği

Kesinlikle o fiyatı vermeyin 900 tl ye aynı kalitede balatalar ile hem ön hem arkaları değiştirirsiniz , bmw forumlarına yazın üye olun muhakak öneri vardır , o fiyata daha iyisini sunan bir çok firma vardır. Fiyatlar çok değişken.

Zeki adam olmakla cimri adam olmak arasında kalın bir çizgi var , forumda çoğunluk başka bi yerde ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 16 Kasım 2016; 18:57:57 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.