Şimdi Ara

BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
25
Favori
44.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Satildi malesef 400 tl ye verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.

2 gün sonra 2. El 218i M paket Executive+Shadowline bir araç alacağım. Bir kaç soru sormak istiyorum.

Shadowline ile gelen artılar tam olarak nedir ? Ön böbrek, siyah gölgeli far ve jantlar haricinde başka bir artısı mevcut mu ?

Kablosuz şarj hızı ile ilgili bir veri var mı ? Dolum hızından memnun musunuz ?

HI-FI ses sisteminde kaç adet hoparlör bulunuyor ? Ses sisteminden memnun musunuz ? (F30 da ki HI-FI ile aynı mı? veya benzer mi ?

Apple car play kablosuz çalışmasında sorun var mı ? Verimi nasıl?

Araçta youtube uygulaması var mı ? Gördüğüm kadarı ile yok. Yüklenebiliyor mu ?

Telefondan ekran paylaşımı ile ekrandan video izlenebiliyor mu ?

Kör nokta uyarı sisteminin, şerit takip vs Paket Kodu nedir ?

Araçta 360 derece kamera var mı ?

Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnamiskosTriskos -- 14 Ağustos 2021; 12:23:4 >
  • Merhaba, bende bu araçtan almayı düşünüyorum. A3 sedan ile 2 gc arasında kaldım.
    A3 teki sos sorunu ve vazı problemler beni korkuttu.

E call sıkıntısı gibi sorunları var mı?

2 gc nin herhangi bir kronik sorunu var mı?
    Ya da araçta olsaydı dediğniz özellikler var mı?
    cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son olarak 556 bin tl m paket executive için istiyorlar? Tavsiye eder misiniz?

• mithrandir33 kullanıcısına yanıt

Merhaba ben 6 aydır dizelini kullanıyorum. Kronik bir sorunla karşılaşmadım. Yakıt tüketimim 6.2 7000 km ortlamam.

Arabanın konfor seviyesi oldukça yüksek, m koltuklar çok rahat ve sportif duruyor.

Aracın kalite hissi ve albenisi a3 le pek kıyaslamam şahsen ki bende almadan ona da bakmıştım.

Beğenmediklerim:

-Aracın üzerindeki Bridgestone lastikler berbat sürekli kayma ve patinaj eğilimde biraz eskisin hemen Michelin ps4 alacağım

-Hifi ses sistemi iyi ama yinede hayal kırıklığı, eski aracım Volvo s60'ın ses sistemini arıyorum

-Start stop çok sarsıntılı ben genelde kapatıyorum

-araç biraz yatıyor (yol tutuşu iyi)

-led ışıklar biraz daha fazla renk olabilirdi

beğendiklerim

-koltuklar

-iyi süspansiyon ve konfor seviyesi

-bagajı yeterli

-ses izolasyonu oldukça iyi

-performası oldukça iyi üzmüyor 200'e kadar nazlanmadan yürüyor

-farları iyi aydınlatıyor

-arka stoplar gece süper gözüküyor

Bütçeniz biraz daha varsa cla alabilirsiniz yoksa bmw alırdım ben olsam.

• blackeagle76 B kullanıcısına yanıt

cevabınız için çok teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı yazmışsınız.

şuanda mevcut aracım a180d hatchback (yeni kasa). Mevcut arabamım için cla ile aynı dizayna sahip olduğu için çok sıcak bakamıyorum ayrıca 100bin tl fark var arada (cla4matic) maalesef. Bu yüzden birde bmw markasını (mercedes ile yıldızımız barışamadı) denemek istiyorum. Ayrıca dizel olmasıda bmw isteğimi daha çok arttırıyor.

• Merhabalar.

X2 hakkında merak ettiğiniz veya katkıda bulunmak istediğiniz konular olursa forum açtım.

Vakti ve merakı olanları beklerim efenim.

Sevgiler&Saygılar.

Link: https://forum.donanimhaber.com/bmw-x2-dizel-m-sport-x--150105006#150202687

• Selamlar, 2020 model 2. el araçlara bakıyorum, geçen seneki "first edition" donanım özellikleriyle ilgili detaylı bilgi bulamadım maalesef. Elinde teklif yada detaylı donanım özellik listesi olan varsa paylaşabilir mi?

• Merhabalar, 1 ay önce bmw 218i gran coupe ile alarak aranıza katıldım fakat bu tecrübem çok kısa sürdü. 3 gün önce yağışlı zeminde petrol tankeri ve sonrasında bariyerlere çarparak ben ve eşim ölümden döndük çok şükür burnumuz bile kanamadan araçtan çıktık. Aracımız henüz sonuçlanmadı ama büyük ihtimal perte çıkarılacak.
    Olay anında 110 km/saatin üzerinde olmadığım, lastiklerimin 1 senelik olduğu ve aşağı eğimli bir yolda gittiğimden ötürü viraja daha yavaş girmek için hafif bir şekilde frene dokunmamla aracın spin atarak kontrolden çıkması ve sonrasında çarpışmalar gerçekleşti.
    Şimdi birçok parametreye bağlı bu olayı açıklamanın her ne kadar imkansız olduğunu bilmeme rağmen uzun dönem kullanıcılarının bu araç hakkındaki tecrübelerini merak ediyorum. Şahsen bu kalite ve teknolojideki bir aracın o an kendini toplayabilmesini ve bana kurtarmak için fırsat verebilmesini bekliyordum. Yıllardır araba kullanıyorum daha önce buna benzer durumlarda her zaman teknolojik müdahelelerle aracın çizgisini nasıl koruduğuna şahit oldum. Aracın geyik testlerini de incelediğimde açıkcası burada aracın yol tutuşunu da sorguluyorum. Çünkü aracın diğer özelliklerinden son derece memnundum ve keyif aldığım bir araçtı. Eğer kafamdaki soru işaretlerini atabilirsem aynı modeli tekrar almayı bile düşünüyorum. Belki bugün hayatta olabilmemiz aracın güvenliği sayesindedir. Kullanıcılardan benzer izlenimleri veya tecrübeleri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• fberk07 F kullanıcısına yanıt

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben araca bir senedir sahibim ve sıfır aldım. Açıkası her türlü hava koşulunda deneme imkanı buldum ama sizinki gibi bir durum yaşamadım. Bir kaç defa aracın kendisini nasıl tuttuğuna şahit de oldum. Aracın üzerinde turanzalar var, bu lastikten olmuş olabilir lastiklerden kendi adıma ben hiç memnun değilim. En kısa sürede değiştirme hedefim var. Sizin aracınızdaki lastikler de o ise bir ihtimal ondan olmuş olabilir.

• Öncelikle çok geçmiş olsun, ben de aynı modelden kullanıyorum ve bu modelin üzerinde gelen turanza lastikler sürekli patinaja mı meğilli acaba en ufak yokuş kalkışta kuru zeminde bile patinaj yapıyor ve yağışlı havalarda ben de çekiniyorum açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2 aydır kullanıyorum bu aracı, üzerinde gelen turanza lastikler bu kadar eleştiriliyorken hala neden kullanıyorlar anlamakta güçlük çekiyorum.

Araçtan memnunum, beklentimin üzerinde çıktı, giriş seviyesi BMW eğrelti durur premium hissettirmez diyordum ama araç BMW genlerini taşıyor.
    Düşük paket 3 alınacağına geniş araç ihtiyacı yoksa full paket 2 serisi daha mantıklı duruyor iki aracı kullanmış biri olarak.

• 2.16d olanını geçen sene Şubat ayında aldım. Luxury line ve Executive paket, bagaj hacmi dışında bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Aracın üstünde Hankook lastik vardı, kışlık olarak kampanyadan Bridgestone lastik aldım. Ankara’da kullanıyorum.

Lastik hava basınçları ile ilgili bir sorum var, servisle konuştum ön ve arkalar 2.2 bar olacak dediler yaklaşık 32 psia ya denk geliyor. Bana düşük geldi. Kışlık runflat için ideal basınç ne olmalı, Google da sonuçlar çok çelişkili , siz hangi basınçta kullanıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indigo38 -- 29 Ocak 2022; 9:33:42 >
  • Sol ön kapı içinde yazanı kullanıyorum comfort seçeneğindeki önler 35psi arkalar 32 psi.

Teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17' olan pakete sahip olup turanzalar yerine başka lastik satın alan var mı? Servisle görüştüğümde hem yıldız hem runflat olmak zorunda aksi durumda garanti sıkıntısı olabilir diyorlar. Bu boyuttaki pilot sport 4'te yıldız mevcut değil. Seçenek yok denecek kadar az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fberk07 -- 14 Şubat 2022; 22:6:9 >
    17’ sport line versiyonunu almıştım hankook lastiklerle geldi

• unknownartist kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl benim arabamda Hankook lastiklerle geldi. Hiç memnun değilim. Michelin ile değiştirmeyi düşünüyorum ancak runflat Michelin nasıl bilemiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • indigo38 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaşadığınız yeri bilmiyorum ama ben doğudayım, yollar Hendek dolu, önceki araçlarımda michelin kullandım, tamam çok güzel lastik ama michelin ile sürekli balon yapıp durdum artık masrafını karşılayamaz hale geldim :))
    Çukuru bol olan bir yerde yaşıyorsanız maalesef michelin pek mantıklı bir tercih olmuyor.
    Evet çok sert olsa da petlas, bridgestone, Lassa gibi lastikler tercih ediyordum ve balon belasından kurtulmuştum.
    Şuan hankooklar var, bridgestone gibi leş değil ama balon yaparsa gidip ya petlas ya bridgestone takmak zorunda kalcam maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.