Şimdi Ara

BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
25
Favori
44.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • KayıtOlmayaÜsenenMisafir kullanıcısına yanıt

Ben 216d aldım. Memnunum. En sevmediğim kısım ilk çalıştırmada sarsıntılı çalışması ama bu 218i lerde de var sanırım? Malum 3 silindir.

Alabilirsen executive almalısın bence. Benim aracımda yoktu,ama araç temiz ve bakımlı olduğu için bunu gözardı ederek aldım.

Ama an itibariyle de sonradan executive dönüştürme imkanlarını araştırıyorum,makul bir bütçe ile tabi.

CarPlay yapmak da kolay değil gibi şu ana kadarki araştırmalarıma göre?

• 2023 Mayıs ayında aldığım özel sipariş 218 i harman karbonlu misano mavisi 19 bin km deki aracımı satıyorum piyasaya göre uygun vericem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jacop52 J kullanıcısına yanıt

Hala satmadıysanız, kaça düşünüyorsunuz?

• Arkadaşlar 2.18i modelin şanzıman marka modelini biliyor musunuz? Bazı kaynaklar getrac derken bazıları zf diyor. Türkiye versiyonunda şanzıman markası nedir?

• Quiksjlver Q kullanıcısına yanıt

Bugün sattım hocam 2095 e gitti .

• Roark kullanıcısına yanıt

Getrac diye biliyorum. Alt hızlarda bazen kararsızlık oluyor yada motoru korumak için ona göre ayar yapmışlar genelde Mercedes bu tarz ayar yapar.üst hızlar 1.5 benzin performans bg ne göre çok iyi genelde 0 -100 kıyaslama yapılmış 100 den sonra denense çoğu övülen piyasa arabasını geçer uzun yolu çok iyi memnun kaldım soluksuz limitöre kadar zorlanmadan çıktı.

• 1.5 motorun hakkı yeniyor son kasalardaki f40 f44 1.5 benzinli sorunsuz uzun performans çok iyi eski kasa f30 f20 lerdeki sorunlar yok adı çıkmış sorunlu diye bilip bilmeden çoğu youtube kötüleme karalama var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacop52 -- 6 Ocak 2025; 20:43:35 >
  • BMW 2.18 2021 sport line aracımı 2.el olarak aldım 1 ay önce . Araçtan genel itibari ile memnunum fakat sağ ön taraftan cız cız ses geliyor amartsörden kaynaklanıyor diye düşünüyorum . Bir de şehir içi tüketimi yakıt ikmalinden sonra gösterime ayarlı 10.8-11.5 arası seyrediyor . Üzerinde kış lastikleri var ama bu kadar etki edeceğini düşünmüyorum . Fabrika verileri kullanımında 8.8 gösteriyor comfort kullanımda . Diyarbakırda kullanmaktayım . Bana çok yüksek geldi bu ortalama tüketim sizce ne yapmalıyım önerisi olan var mıdır ?

BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe

BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhtErdemir -- 16 Ocak 2025; 9:40:15 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.