< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe (18. sayfa)
-
-
Ben iptal ettim. 8 ay sonra geldi dediler. Önerim kesinlikle sipariş vermemeniz ve stokta varsa almanız. Gidip elektrikli alacağım bu paraya.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç mi yok İstanbul çevresinde şu adamlara ölçü verecek. İnstagram hesabını (graficar) inceleyin gayet kullanışlı duruyor hatta size yapım videosunu da atıyorum. Şunu da diyeyim giden kişi kablosuz şarjsız modellerden olsun o kısım da çok sert plastik. Gözünüzü seveyim amme hizmeti biri gidiversin bizim araçlar için lazım bu
https://www.instagram.com/reel/Cvse59xtovN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fberk07 -- 10 Ekim 2023; 23:18:48 >
-
Merhaba 2020 model alarak aranıza katıldım bir sorum olacaktı far sensörü açıkken gece kumandadan kapıları açtığımda farlar yanmıyor sadece angellar yanıyor sizde de acaba öyle mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba First edition farkı nedir?
-
merhaba. Bende de aynı dediğiniz gibi
gösterge ekranı dijital tam hayalet oluyor bildiğim kadarıyla. 2022 den sonra hepsi öyle geliyor galiba
2023 ile 2024 arasındaki farklar nedir acaba
M Sport First Edition modeliyle aranıza katıldım. Üzerindeki lastikler konfor anlamında feci kötü. Michelin pilot sport run flat ile değiştirmeyi düşünüyorum. Daha önceki aracımdan oldukça memnundum ama runflat değildi. Kullanan var mı?
-
m sport biraz daha sert suspansiyon ve ince yanak lastik ile geliyor. Haliyle daha sert oluyor. Aracınızın lastik havaları bölümünden hedeflenen lastik basıncı diye bir bölüm var. bende önler 2.6 arkalar 2.4 diye tavsiye edilen basınç yazdı uyguladım memnunum. Fakat bendeki sportline paket. M sport mecbur biraz daha sert olacaktır o paketin özelliğinden dolayı
Direksiyon tepkimelerinde farklılıklar olacağı ve lastik ağırlığının değişmesi sonucu optimize edilmiş sürüş deneyiminin olumsuz etkileneceği konusunda uyarı sonrası michelin pilot sport run flat ile devam ediyorum. Esas sorun citroen’de bile olmayan carplay gecikmesinin bu araçta yüksek olması. ip15 pro telefonum var, yazılımları vs güncel ama harita ve ses ile 3 saniye gecikme var. özellikle karışık yollarda harita çok yanıltıyor. çözümünü bulamadım.
-
geçen ay bakıma gittim borusana. Güncelleme yaptılar ve düzeldi bende.
Aynı dediğiniz gibi gecikme ve kopma oluyordu. Bakımdan sonra carplay sildim telefondan ve araçtan. Tekrar yeniden bağlandım o gün bu gündür sorun yaşamadım.
Düzelmezse ve araç Apple haritalar ile deneme yapmanızı tavsiye ederim.
Bu ara lastikleri kaç liraya aldınız.
Herkese merhaba, 2. el bir BMW 2.16d gc alma arifesindeyim, test sürüşü yaptım, aracı genel olarak inceledim, aracın içinin küçük olması ve fiyatını kabullenmiş durumdayım. Kullanıcılara aklımda olan 2 soru olacak:
- Kronik bir sorunu var mı? (3 silindir sebebiyle titreme, turbo arızası vs)
- Bakım masrafları orta sınıf bir araca göre nasıl?
-
Bakım masraflarının bir abartısı yok. Otomol gibi farklı yerlerden fiyat alınabiliyor. En büyük sıkıntısı start stop biraz sarsıntılı çalışıyor. En iyisi kapatmak.
Selamlar 190 boy için araç çok mu ufak kalıyor açıkcası bu sıralar araca bakmaya başladım
2.16d
Ve fiyatları bana biraz uygun geldi yoksa yanlış mı düşünüyorum kronik sorunumuz var mı
40 bin km altı
Dizel Boyasız kazasız tramersiz araç satmayı düşünen olursa düşünebilirim
Merhaba. C sınıfı bir araç neticede içi o kadar küçük değil. Fakat sizin 1.90 boy olunca arkanıza yetişkin biri uzun süre rahat oturamaz bence. A3 veya megan gibi yaşam alanı var çünkü sürüş pozisyonu aşağıda konumlandırılmış ve enteresan şekilde aşağıda otursanda görüş açıları iyi
https://www.sahibinden.com/s/A7rCmu9Y
Şu aracı almayı düşünüyorum sanırım bir tek kablosuz şarjı yok km düşük hatasız boyasız sizce rakam olarak çok mu yüksek 1875 gibi bir rakama alırım gibi
Merhaba,
2020 Model 216d GC First Edition Sportline ile ben de aranızdayım.
Aracımda executive donanım yok ve dolayısıyla tam hayalet ekran yok.
Göstergelerin ortasındaki ekranda ise sadece menzil verisi görünüyor,BC den de değiştiremedim. Anlık tüketim,ortalama tüketim Trip A,B vs nasıl görebilirim?
Teşekkürler
Hortlatmak gibi olacak ama usb vs den carplay çözümü halen yok mu acaba?
Teşekkürler
Herkese merhaba 2.16d - 2.18i ikinci el alma arifesindeyim. Hangisini tavsiye edersiniz? Nelere dikkat etmek gerekir? Executive şart mıdır? Yoksa first edition a CarPlay yapıp geçmek yeterli olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X