Şimdi Ara

BMW g30 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E220d oluyor sanirim karsiligi. 300 bin tl yaziyor tr sitesinde. Burada vergi dahil 45000 Euro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adriyatik94

E220d oluyor sanirim karsiligi. 300 bin tl yaziyor tr sitesinde. Burada vergi dahil 45000 Euro

Siz avrupada mı amerikadamısınız..Bizde şu anda o paraya 1,6 benzinliler bile alınmıyor..Biz oralardan daha zenginiz demek ki..
  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    avrupa.
    Bu mesaja eklenen görseller:

BMW g30

soldakiler vergi haric sagdakiler vergi dahil liste fiyatlar.

bugun 1 haftaligina turkiyeye gelmek zorunda kaldim, bu 1 hafta epey zor olacak. buradaki fiyatlara alismak zor. her sey pahali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adriyatik94 -- 17 Ekim 2016; 19:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JN008

Araç iyice gün yüzüne çıkınca çok beğendim. BMW yine patlattı.İlk sızan resimler hep M donanım oluyor ve lansman da M donanımla yapılıyor.Bu arada bir şeyi bir kez daha fark ettim; Ben M kasa sevmiyorum.Araçların önü ve arkası daha agresif oluyor..İç donanım Koltuklar falan güzel oluyor ama dış görünümü fazla ididalı buluyorum.Luxury lıne da biraz ağır kalıyor..Süslü yaşlı hatunlar gibi. Yine en güzeli sportlıne..
    Özellikle 520d ed olması süper olmuş..İnanılmaz düşük bir tüketim ve çok iyi performans..Belki okuyanlar tüketim den bahsettiğim için beni eleştirirler ama bence ülkemizde en çok satılacak olan motor 2,0 dizel olan olur.Ne kadar paraya alırsan al,ülkemizde tüketim önemli..Benzinin 5 tl olduğu ülkede bu cesamette bir arabaya benzinle binilmez..2,0 dizel 5 kasaların yeterli donanımlı fiyatları her dönemde 95-100.000 euro olduğuna göre bu da öyle olacaktır..
    Ve bu da inanılmaz yüksek. Vergisiz fiyatı biraz aşağı çekerde bi kıyak yaparlarsa alırız belki..Bir umut..Ama hiç sanmam..Bu araca karşılık gelen mercedesin fiyatı nedir acaba..Bilenler yazarsa memnun olurum.Herhalde o civarda olacaktır.Herkese iyi akşamlar..

520d ED yerine 530e daha mantıklı bir tercih olur, tabi kapalı garajı olanlar için.

• g30 önden 3 kasaya,arkadan 4 kasaya benzemiş..Ama güzel, çok sportif duruyor.Özellikle mevcut 5 e göre motor kaputu daha şık olmuş.Gördüğümkadarıylada elektronik olarak çok donanımlı..Tabii bunlar bizim ülkemize kaç tl ye gelecek önemli olan bu.https://youtu.be/ofXWhV8OIzw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 12 Şubat 2017; 10:56:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.