Şimdi Ara

BMW g30

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni 5 kasa g 30 ne zaman tanıtılacak acaba??

• g30 un i8 den esintiler taşıyacağını sanıyorum , Bmw nin bu konuda iddalı olması ve piyasayı sallayacak bir araç çıkarması gerekiyor.Yoksa Mercedes karşısında işi zor.
  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    Yeni 5 serisi görüntü olarak f10 ile oldukça benzer olacak, i8 ile nasıl bir benzerlik bekliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de F10 dan izler taşımalı. Cidden bi araba bu kadar yakışıklı olur her yolda gördüğüm de dönüp bakarım. M Sport özellikle çok agresif gözüküyor. Hayırlısıyla bizde bineceğiz inşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vertigo_vh72

Yeni 5 serisi görüntü olarak f10 ile oldukça benzer olacak, i8 ile nasıl bir benzerlik bekliyorsunuz?

I8 İle beklediğim benzerlikler üretim tarzı ve teknik olarak..Bunu kastetmiştim ..Elbette görünüm olarak öyle bir şey beklemem ..İstememde.İ8 çok spor bi araba..Aileye hitap etmez..Biraz playboy arabası gibi..Neredeyse arkada 3.kişiye yer yok..Ben karbon fiber bölümler ile hafifletilmiş, belki elektrıkli bir motor eklenmiş bir 5 kasa düşünmüştüm..Yalnız bu düşük hacimli motorlara hala ısınamadım.Koca arabayı 3 silindirli motorla biraz eksik bulurum ama elektrikli motorla desteklenirse olabilir..Göründüğü kadarıyla ön taraf f10 a değilde yeni 7 kasaya benzeyecek sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: spader

Bence de F10 dan izler taşımalı. Cidden bi araba bu kadar yakışıklı olur her yolda gördüğüm de dönüp bakarım. M Sport özellikle çok agresif gözüküyor. Hayırlısıyla bizde bineceğiz inşallah :)

İnşallah binilebilir bir fiyatla gelir..Ben en az 300,000 civarı bir fiyatla bekliyorum..Biraz yüksek gelecek gibi..Borusan çalışanları dahi merakla yeni 5 i bekliyor..Neredeyse BMW nin Amiral gemisi..
    Dediğiniz gibi o fiyat bandında gelir. Eğer yeni 1.5 motor ile gelirse 200 den aşağı olmayacaktır hatta daha da fazla. 2 litre söylemiyorum bile.. Tabi ben önceki kasa 2.el 525xd bakıyorum. O fiyat bandında yeni kasa 1.5 yerine, önceki model 525 daha mantıklı geliyor. Maalesef yeni kasa için sanırım beklemek gerekecek. Gönül isterdi ki yeni kasa M550d 400 hp :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

Dediğiniz gibi o fiyat bandında gelir. Eğer yeni 1.5 motor ile gelirse 200 den aşağı olmayacaktır hatta daha da fazla. 2 litre söylemiyorum bile.. Tabi ben önceki kasa 2.el 525xd bakıyorum. O fiyat bandında yeni kasa 1.5 yerine, önceki model 525 daha mantıklı geliyor. Maalesef yeni kasa için sanırım beklemek gerekecek. Gönül isterdi ki yeni kasa M550d 400 hp :))

Aslında yeni kasa için 2-3 ay kaldı..Mevcut kasayı bitirirken dolu araçları güzel indirimle verirler diye düşünüyorum..Aralıkta falan..
    Muhakkak olur ellerinde ki stokları bitirmek isteyeceklerdir. Bakalım bekleyip göreceğiz.

• Yeni 5 kasa g30 1 ekimde pariste görücüye çıkıyor..
  • Baba ile heyecanla bekliyoruz

En son gsxr1000i beklemistim kasa değişeceği zaman bu kadar heyecanla.

İç tasarım - dış tasarım ve Turkiyede sunulacak motor seçeneklerini merakla bekliyoruz.
    On camurlugun arkasında ki köpekbalığı yüzgeci ve içi net olarak sızan fotoğraflar.

İçteki ekranı gömük beklerdim
    Bu mesaja eklenen görseller:

BMW g30 BMW g30

• Yeni 5 ayın 13 ün de açıklanıyor..
  • Adamlardaki cesarete bak ayın onüçü ben olsam bir gün beklerdim uğursuzluk olmasın diye neyse şaka bi yana büyük merakla bekliyorum
    3 serisinin spor yapısı ile 5 serisinin konforunu bir araya getirdiyseler ciddi ciddi talip olacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araba almayi dusunen varsa 1-2 ay beklerse f10 kasalardan ciddi indirimlerle alabilir elde kalan araclari. suan dusenler g30'un f10'tan cok keskin hatlarla ayrilmamis gibi gorunuyor ki normal. ( belki ters kose yapabilirler, sonucta o dusenlerin hepsi dedikoduydu fotolrin )

f10 gayet guzel seriydi, gideri her turlu olur, m sport paketini tavsiye ederim ucuz bulabilirseniz.
  • bmw f10 lar için 90k 0 faiz 24 ay başlatmış. Bugün bayiye sordum exc. pakete 191 dedi, sıkıştırmadım ama pahalı geldi. Yılbaşını beklemek mantıklı gibi. Bu arada 3 serisine de artık 170 bg motor gelmeyecekmiş, 136 bg lik 318 gelecekmiş dediklerine göre.
  • ciko1984 kullanıcısına yanıt
    suan yuksek fiyattan satarlar satabildikleri kadar . ekim, hadi kasimin ortasina kadar yukardan satabilirler, daha sonrasinda mecburen kalanlari indirimli verirler. hem kasa hem sene kaybedecek araclari zira.
  • Biraz spor bi hava verebildilerse yeni 5 kasa çok satılır..Zira mevcut kasa çok muhafazakar görünüyor.
  • Eğer mevcut f10 dan çok farkı yoksa yıl sonunda indirimli dönemde eski kasa da alınabilir.Birinin tamamen bitmeden yenisinin çıkmasıda bi yerde avantaj oluyor..
    eger ki al-sat yapan biri degilseniz, en azindan 4-5 yil kullanirim diyorsaniz kasada cok degisiklik olsa bile alinir eger uygun fiyata yakalanirsa f10 kasa gayet iyi bir kasa. ben turkiyede olsam, alacagim 2-3 modelden biri olurdu otv-mtv vs vsden dolayi.

• Araç iyice gün yüzüne çıkınca çok beğendim. BMW yine patlattı.İlk sızan resimler hep M donanım oluyor ve lansman da M donanımla yapılıyor.Bu arada bir şeyi bir kez daha fark ettim; Ben M kasa sevmiyorum.Araçların önü ve arkası daha agresif oluyor..İç donanım Koltuklar falan güzel oluyor ama dış görünümü fazla ididalı buluyorum.Luxury lıne da biraz ağır kalıyor..Süslü yaşlı hatunlar gibi. Yine en güzeli sportlıne..
    Özellikle 520d ed olması süper olmuş..İnanılmaz düşük bir tüketim ve çok iyi performans..Belki okuyanlar tüketim den bahsettiğim için beni eleştirirler ama bence ülkemizde en çok satılacak olan motor 2,0 dizel olan olur.Ne kadar paraya alırsan al,ülkemizde tüketim önemli..Benzinin 5 tl olduğu ülkede bu cesamette bir arabaya benzinle binilmez..2,0 dizel 5 kasaların yeterli donanımlı fiyatları her dönemde 95-100.000 euro olduğuna göre bu da öyle olacaktır..
    Ve bu da inanılmaz yüksek. Vergisiz fiyatı biraz aşağı çekerde bi kıyak yaparlarsa alırız belki..Bir umut..Ama hiç sanmam..Bu araca karşılık gelen mercedesin fiyatı nedir acaba..Bilenler yazarsa memnun olurum.Herhalde o civarda olacaktır.Herkese iyi akşamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JN008 -- 13 Ekim 2016; 22:46:08 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.