Şimdi Ara

BMW G30 520i GELDİ! (1.6 170 BG) FİYATLAR İÇERİDE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
20.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pipoti

520i alan bilgisiz ve kolay yoldan para kazanan kişiler olur bu saatten sonra. Arada 70.000TL fark var 530i ile gider 530i alırsın 520i kazık fiyata geldi Mercedes E180'in yüzünden. Anlaşmışlar iki firma.
    İşi bilen herkes G30'u 530i olarak alıyor müthiş indirim ve iskonto da yapıyor BMW

Ankara'da bir tane 520d görmedim, varsa bile Borusan'ın kendi araçları.

Bireysel olarak herkes 530i alıyor.

100.000TL'ye yakın dizel-benzin farkı verene kadar millet benzinli alır hem daha hızlı, hem daha konforlu, hem bakım maliyetleri daha düşük ve çevreyi daha az kirletiyor.

Bu saatten sonra premium araçlarda dizel alanlar gözümde bilgisiz ve eğitimsiz insan olarak görünecektir.

Not: Bu arada efsane zam yapmış BMW 404.000TL olan 520d 415.000TL olmuş. 11.000TL zam gelmiş. Geçmiş olsun.

Kardeşim bilgisiz falan diyorsun da müthiş indirimler falan yapmıyor. Tam tersi dizelde %10 yapıyor iken 530i de %3 den aşağı inmiyor standart ve potansiyel müşterilerine.. Ayrıca 530i de bu fark neredeyse 50.000₺ den fazla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

530u ucuza almak varken daha pahalıya 520 alacak mallar var .

Mal değiller hocam asıl uyanıklar onlar.. Alanların birçoğu şirket üzerine aldığı için satarken karlı bile çıkarlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

520i alan bilgisiz ve kolay yoldan para kazanan kişiler olur bu saatten sonra. Arada 70.000TL fark var 530i ile gider 530i alırsın 520i kazık fiyata geldi Mercedes E180'in yüzünden. Anlaşmışlar iki firma.
    İşi bilen herkes G30'u 530i olarak alıyor müthiş indirim ve iskonto da yapıyor BMW

100.000TL'ye yakın dizel-benzin farkı verene kadar millet benzinli alır hem daha hızlı, hem daha konforlu, hem bakım maliyetleri daha düşük ve çevreyi daha az kirletiyor.

Bu saatten sonra premium araçlarda dizel alanlar gözümde bilgisiz ve eğitimsiz insan olarak görünecektir.

Not: Bu arada efsane zam yapmış BMW 404.000TL olan 520d 415.000TL olmuş. 11.000TL zam gelmiş. Geçmiş olsun.

Kardeşim bilgisiz falan diyorsun da müthiş indirimler falan yapmıyor. Tam tersi dizelde %10 yapıyor iken 530i de %3 den aşağı inmiyor standart ve potansiyel müşterilerine.. Ayrıca 530i de bu fark neredeyse 50.000₺ den fazla..

Dost daha bayramdan önce ki 530i fiyatları ve indirimlerine baksanız bana hak verirdiniz.

520d artık Türkiye'de yalan olur diyecekken, Borusan 50.000TL zam yaparak 520d'nin satışlarını artırmaya çalıştı.

Normal de 530i aşırı mantıklı araçtı ancak 520i ve 520d'nin çok satmasını isteyen Borusan müşterilerin ucuza araba almasını kıskanmış olmalı ki 50.000TL zam yaptı.

• Altında araba varken yetinmeyi bilmeyip 6 ay sonra gelecek araç için sıraya girenler varken devlet de haklı geçirmekte distribütör de. Hiç ezik muhalif triplerine girmeye gerek yok. Tepki almadığını gören her devlet vergi arttırmaya devam eder. Sen önce bilinçli tüketici olmayı bil sinek avlat bayilere sonra nasıl düşüyor o oranlar gör. Öbür türlü verirsen alırlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4007

quote:

Dost daha bayramdan önce ki 530i fiyatları ve indirimlerine baksanız bana hak verirdiniz.

520d artık Türkiye'de yalan olur diyecekken, Borusan 50.000TL zam yaparak 520d'nin satışlarını artırmaya çalıştı.

Normal de 530i aşırı mantıklı araçtı ancak 520i ve 520d'nin çok satmasını isteyen Borusan müşterilerin ucuza araba almasını kıskanmış olmalı ki 50.000TL zam yaptı.

Merhabalar.. Üstadım 530i bence de çok ama çok mantıklı bir araçtı..donanın olarak da epey zengin olduğu için 520i yi ve şuanda bende olan e90 lci yi satıp 530i siparişini geçmeyi düşünüyordum ama ciddi ciddi canım sıkılmaya başladı.. Nakit verebilirdim ama başta ciddi ciddi kararsız kalmıştım.. İndirime gelince benim bildiğim 530i de standart müşterilere sadece %3 indirim 520d ye de %10 yapıyordu.. Gerçi şu anda 530i ye %10 yapılsa yine bi anlamı kalmıyor.. Eğer sizin standart müşterilerine 530i için %3 den fazla indirim yapıyorsa buyrun belirtin.. Eğer özel müşteri olarak geçirsa %3 ün dışında filo ve özel müşteri indirimi +1000 ₺ opsiyon indirimleri ve 1000₺ indirimi rahatlıkla alabilirsiniz..

• arkadaşlar merhaba
    yeni 520i (g30) motor teknik verilerinde 250nm olan tork değeri 2000-4700 devir bandında olarak görünüyor.
    F10 520i modelinde ise 1500-4700 devir arasında 250 nm tork değeri belirtiliyordu.( Daha düşük devirde 1500 rpm den itibaren olduğu için daha canlı oluyor herhalde )
    Yeni g30 8.3 sn/100km
    f10 ise 8.7 sn/100 km hız olarak görünüyor.
    G30 modelinin teknik verilerine bakılırsa araç düşük devirlerde daha hantal olması gerekmez mi?
    Kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonsales -- 12 Ağustos 2017; 10:58:5 >
  • gonsales kullanıcısına yanıt
    Araba baştan aşağı yenilendi. Sürtünme katsayısından tutun şanzıman oranlarına kadar. Mevzu sadece tork devir bandında bitmiyor anlayacağınız. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba çok güzel

M sport + büyük ekranı 270 den verirlerse iyi satar

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Eski temiz kasayı 150-170 civarına bıiuluyorsun sahibinden.

bir hafta önce arkadaşıma hayalet, vakum v.s. dolulukta hatasız 30000 km dekini 168 bine aldık.
  • Modeli neydi ?

• audi a6 quattto edition 2.0 tfsi bu araca tercih edilebilir duruyor.
  • pipoti kullanıcısına yanıt
    Günaydın, bir enayi, bilgisiz ve kolay yoldan para kazanma adayı biri olarak aradaki farkın 100.000TL ye çıktığını söylesem acaba bu özelliklerimden feragat etmiş olur muyum?
    Nitekim belki param 280.000TL'dir. 300k + veremiyorumdur???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 14 Ağustos 2017; 9:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Günaydın, bir enayi, bilgisiz ve kolay yoldan para kazanma adayı biri olarak aradaki farkın 100.000TL ye çıktığını söylesem acaba bu özelliklerimden feragat etmiş olur muyum?
    Nitekim belki param 280.000TL'dir. 300k + veremiyorumdur???

20.000 i verenin 20.500 ü veremeyebileceğine inanırım. 50.000 i verenin 51.000 i veremeyebileceğine de inanırım ama 280.000 tl yi verenin 300.000+ tl yi veremeyeceğine inanmam.
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    280 bin ile 380 bin arasında tam 100 bin tl var. Böyle saçma bir görüş olur mu ya? Ben 4-5 tane araba alıp hep yükseltmişim bütçem yettiği kadar ve en fazla 50 bin tl daha verebilecek durumdayım. Arabayıda almak istiyorum ama siz istiyorsunuz diye 100 bin tl daha mı vereceğim. :)
    Yok işte neresi zor anlamanın.
    Belki kalan param ile ev alacağım, kredilerimi kapatacağım, iş kuracağım. Kime ne?
  • Allahtan fakirimde 200bin 300binlerim havada uçuştugu tartışmalara girmiyorum

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Valla daha iyi yapmış.

İlave çok yenilik yok bu kasada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

280 bin ile 380 bin arasında tam 100 bin tl var. Böyle saçma bir görüş olur mu ya? Ben 4-5 tane araba alıp hep yükseltmişim bütçem yettiği kadar ve en fazla 50 bin tl daha verebilecek durumdayım. Arabayıda almak istiyorum ama siz istiyorsunuz diye 100 bin tl daha mı vereceğim. :)
    Yok işte neresi zor anlamanın.
    Belki kalan param ile ev alacağım, kredilerimi kapatacağım, iş kuracağım. Kime ne?

ev alacak, kredi kapatacak, iş kuracak adam 280.000 tl ye araba almaz.çevremde çok insan var o durumda olan. çocuk mu kandırıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 14 Ağustos 2017; 17:51:14 >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Yahu arkadaş ben alacam ben. Bunu anlamak ne kadar zor. Sabahtan beri kaç kere yazacam daha. Allah allah.
    Evimi sattım kalan para ile dediklerimi yapacam. Sizi inandırmak zorunda mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elensar77 -- 14 Ağustos 2017; 17:58:46 >
  • Elensar77 kullanıcısına yanıt
    ben size fazla para verin demiyorum beni doğru anlayın, hatta sizden bağımsız konuşuyorum. benim tek dediğim 280.000 tl yi bir arabaya verebilen insan 380.000 i de verebilir.
  • "Hayaldi gerçek oldu" diye bir slogan var ya, onu biraz deforme edeyim..

" Hayaldi yalan oldu "

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.