< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 30 Mart 2019; 11:19:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinattimyalnizliga -- 30 Mart 2019; 11:19:37 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
530'un vergisiz fiyati 132 liraymis.
520i nin vergisiz fiyati 145 bin liraya geliyor. Yani borusan diyorki 2 litre 252 hp 530i 1.6 170lik 520i den 13 bin daha ucuza geliyor. Yersen!!! Devleti ayri distributoru ayri geçiriyor memlekete bak be. |
Ulan hangi mal 1000 tl mtv ödemek için 300.000 liraya araba alıyor ben orasını anlamıyorum.
|
Bence fiyatlar gayet uygun. 7.Dünya ülkesi Yeni Türkiye
|
Bu işin sonu nereye varacak acaba? Sanırım 1.6 sınırı 1.2 ya da 1.0 motora kadar düşecek... Sonrası lüks tüketim... Tabi padişahımız ve etrafındakiler 6.0'a devam...
|
Ya dayi kac aydir her konuya 520 yukari 520 assa sikilmadin mi yahu,sonucunda 1.6 benzinli araba hani m5 alsan 535 alsan anlicam birazda,her konuya, her sokak basinda 15 tane olan 520 i yi bu kadar yazmaya gerek yok.
|
Fiyat fazla evet ama bunun sebebi Borusan degil arkadaşlar.Devletimizin koyduğu saçma vergiler ve doviz kuru. Zamlanmayan araba kaldimi ? 100 bin tl nin altina dogru duzgun C segmenti araba bile kalmadi.. Bizim devlette işi gücü yok Suadaya camimi yapsak diye düşünüyor,Qatar in halini düşünüyor.. şuan gündemler bu.. Biz istedigimiz kadar biyerlerimizi yirtalim kimsenin umrunda degil adamlar çatır çatır bizlerden OTV KDV topluyor ve bu kaynaklari aptal saptal yerlere harcamakla meşguller..
Ayriyetten Bu 1.6 motor sadece Turkiye ve Yunanistan için getiriliyor o yüzden 530i ye nazaran maliyetinin yüksek olmasi gayet normal. Çünkü avrupa piyasasinda 1.6 520i diye bir model yok zaten. Ayriyetten bildiğim kadariyla bu motor eski motor degil. Yeni 530i nin her silindir hacminde biyel kollarinda 100er cc tenzilat yapilarak elde edilmiş bir motor. Araç hafifletildi,motor geliştirildi,şanziman güncellendi.. Bu araç f10 520i ye göre çok daha hizli hissettirecektir. Teknik özellikleri henüz yok ama tahmin ediyorumki w213 E200 den bile performansli olabilir.. |
Mercedes ten pahalıya satarak kendi kendini baltalıyor Borusan
|
sosyal saptamacı geldi hanıııııııııııııııım .
şimdi ne acaip sosyal saptamalar yapcam. sonra bunu copy paste yapıp, değişik değişik tüm üye olduğum forumlara yazcam. forumlarda epey bi gıcık kaptılar bana. artık usuldan laf da atıyorlar. olsun bakalım . şimdiiiiii ; sosyal saptamalar geliyor. 1- f 10 neden başarılı. cevap veriyorum. türkiye de bi ara para bolluğu oldu mu oldu. likitide. döviz yatay seyir gitti mi gitti. o ara, ben kendimi de katayım, kimse üstüne alınmasın. sosyal saptama. bizim gibi orta gelir. bmw ye kavuştu.mercedes e kavuştu. f10 a f30 a kavuştu. f10 öncesi, bmw tasarımcı değiştirmişti, bir önceki 5 kasa tam bir garabetti. yani araç heybetli ama, kof gibi. o nun da öyle bi dezavantajı var. daha doğrusu öldürmeyelim, o da bir tarz araç ama, bmw çizgisinde değildi. f10 la yeniden bmw 5 kasada çizgisini buldu. sonra, orta gelir olarak bunu aldık. f30 da aldık. f 10 da aldık. şimdi aldık ya, konuşuyoz tabi, sinyali böle, kolu şöle, görmemişiz tabi, alman arabası sıfır, ya arkadaşlar koltuğun yanında bi düğme var ona basıyom, geri gidiyor, sizce bozuldu mu falan gibi muhabbetler. . forumlar oldu bin ikibin sayfa. araba hakkında konuşuluyor yani. şöle iyi böle güzel. reklam yani bu da bi nevi. yine orta sınıf cevvallendiriyo ortalığı, şimdi makas açıldı. biz de son kıyısından köşesinden yakaladık yani. az biraz depreşiyoz. siz hiç mercedes s forum gördünüz mü?. arkadaşlar, minibarın orda düğme var basınca, g.tüme üflüyo, sizce dört bölge mi iki bölge mi diyen işadamı . demez abi, o alır, biner gezer gider. zaten yapmış s olarak adam aracı. bi sorusu olursa, mengerler, o kahvesini içerken, çözer sorusunu sorununu. bizim gibi orta sınıf şovrum insanı, uçurdu arabayı kasayı, f30 a ve f10 a ulaşılabilir oldu. ondan yani. yoksa eskisi gibi, fiat fiornio başlığında birleşçektik. güzel rüyaydı bitti. bir iki seneye yine oralarda buluşuruz. oraları şenlendiririz. bunlara bu parayı veren kesim verir. konuşmaz onlar. s ci gibi, 7 kasacı gibi. takılır abi adam, bi de forumda zaman mı tüketcek. arkadaş bak bana geçen dedi, sabah akşam forumdasın napıyon. e iş yok güç yok. krizdeyiz. sandelyede bacak sallıcama, burda klavye sallıyom. |
En gec 2018 sonunda uzak dogunun en gelismis ulkelerinden birine yerlesicez ailecek,size bol sans canimdan cok sevdigim Turkiyemde :)
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkma -- 13 Haziran 2017; 0:27:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|