Şimdi Ara

BMW G30 520i GELDİ! (1.6 170 BG) FİYATLAR İÇERİDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
1
Favori
20.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Borusan kendi ayaklarına sıkıyor.. Koskoca İzmirde bir tane bile G30 görmedim daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreudeAmFahren

Bari bu fiyatlara bazı donanim ve opsiyonlar dahil olsa.

Eğer bu fiyatlara boş ise araç zengin bile olsam almam.

Eeeeee? Vw trendline(boşline) o kadar para veriliyor ama???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkma

530'un vergisiz fiyati 132 liraymis.

520i nin vergisiz fiyati 145 bin liraya geliyor.

Yani borusan diyorki 2 litre 252 hp 530i 1.6 170lik 520i den 13 bin daha ucuza geliyor. Yersen!!!

Devleti ayri distributoru ayri geçiriyor memlekete bak be.

Ben hak veriyorum borusan ne yapsın bu kadar saçma bir vergi sisteminde. Normal fiyattan hesaplasa 5.30 u satamaz ki. Öyle sisteme böyle fiyat.

• En gec 2018 sonunda uzak dogunun en gelismis ulkelerinden birine yerlesicez ailecek,size bol sans canimdan cok sevdigim Turkiyemde :)

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

En gec 2018 sonunda uzak dogunun en gelismis ulkelerinden birine yerlesicez ailecek,size bol sans canimdan cok sevdigim Turkiyemde :)

Arada bir yurt dışına gittiğim için audi a5'im bmw 3serim,mercedes e180 amg ve c180 amg...Var(Dolu paketler.) (Hepsi birbirinden ucuz.)

Sizde 3 4 tane alın fırsat kaçmaz.

Not:Türkiyede 1tane mitsubishi carismam var o kadar :))

• Bence sıcak hatta yanıyor. İhtiyacım yoktu ama yine de kaptım bi tane m sport. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler

• Binalarq yatirim yapacagiz buradaki mulklerimizi satip hocam ilk etapta,rabbim yuzumuzu kara cikartmasin. ~70 ay gibi bir geri kazanim suresi var mulklerin sirf kiraya verilirse,is yapilirsa 2 sene :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 13 Haziran 2017; 1:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

f10 daki ikibin motordan devşirme olan motorla mı geldi acaba gene.

O motor 1592 cc idi. Bu 1597 cc olarak görünüyor. Bu 1.6'nın teknik verileri henüz açıklamamışlar web sitesinde. PSA ile olan anlaşmaları da bitmişti, 1.6 THP ünite değildir. Eski motorun üzerinde hacimle +5 cc kadar oynamışlar heralde
  • Fiyat fazla evet ama bunun sebebi Borusan degil arkadaşlar.Devletimizin koyduğu saçma vergiler ve doviz kuru. Zamlanmayan araba kaldimi ? 100 bin tl nin altina dogru duzgun C segmenti araba bile kalmadi.. Bizim devlette işi gücü yok Suadaya camimi yapsak diye düşünüyor,Qatar in halini düşünüyor.. şuan gündemler bu.. Biz istedigimiz kadar biyerlerimizi yirtalim kimsenin umrunda degil adamlar çatır çatır bizlerden OTV KDV topluyor ve bu kaynaklari aptal saptal yerlere harcamakla meşguller..

Ayriyetten Bu 1.6 motor sadece Turkiye ve Yunanistan için getiriliyor o yüzden 530i ye nazaran maliyetinin yüksek olmasi gayet normal. Çünkü avrupa piyasasinda 1.6 520i diye bir model yok zaten. Ayriyetten bildiğim kadariyla bu motor eski motor degil. Yeni 530i nin her silindir hacminde biyel kollarinda 100er cc tenzilat yapilarak elde edilmiş bir motor. Araç hafifletildi,motor geliştirildi,şanziman güncellendi.. Bu araç f10 520i ye göre çok daha hizli hissettirecektir. Teknik özellikleri henüz yok ama tahmin ediyorumki w213 E200 den bile performansli olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Haziran 2017; 1:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: talharo123

Binalarq yatirim yapacagiz buradaki mulklerimizi satip hocam ilk etapta,rabbim yuzumuzu kara cikartmasin. ~70 ay gibi bir geri kazanim suresi var mulklerin sirf kiraya verilirse,is yapilirsa 2 sene :)

Ramazan ramazan Dua etmek daha hayırlıdır kardeşim.Cenab-I Hak inşallah kara çıkartmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

Borusan kendi ayaklarına sıkıyor.. Koskoca İzmirde bir tane bile G30 görmedim daha.

Napsinlar size yaranmak için 130 bin tl yapsinlar madem E segmenti arabayi vw Golf fiyatina çeksinler.. Derhal yarin arayip söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Haziran 2017; 1:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

quote:

O motor 1592 cc idi. Bu 1597 cc olarak görünüyor. Bu 1.6'nın teknik verileri henüz açıklamamışlar web sitesinde. PSA ile olan anlaşmaları da bitmişti, 1.6 THP ünite değildir. Eski motorun üzerinde hacimle +5 cc kadar oynamışlar heralde

1.6 thp olamaz zaten cunku f10daki de thp degildi galiba. F10nun motoru f30 320i ed den farkli olmasi lazim.

• quote:

quote:

quote:

1.6 thp olamaz zaten cunku f10daki de thp degildi galiba. F10nun motoru f30 320i ed den farkli olmasi lazim.

Degil. F10 daki 520i N20b20 kodlu motorun n20b16 versiyonu. Ustteki mesajimda bahsettim. Yeni motor 530i nin ufaltilmış versiyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

quote:

quote:

Degil. F10 daki 520i N20b20 kodlu motorun n20b16 versiyonu. Ustteki mesajimda bahsettim. Yeni motor 530i nin ufaltilmış versiyonu.

Yeni kasa daha hafif oldugundan ve yeni teknoloji ile gerektiginde yakit cimrisi bile olacaktir

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: TramontanaR

Borusan kendi ayaklarına sıkıyor.. Koskoca İzmirde bir tane bile G30 görmedim daha.

Napsinlar size yaranmak için 130 bin tl yapsinlar madem E segmenti arabayi vw Golf fiyatina çeksinler.. Derhal yarin arayip söylüyorum..

Sıfır km 3serisi bile alınmıyor o fiyata.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

300 binlere dayanmıs. Bizlere hayal oldu artık.

Züğürt tesellisi olacak bizlere galiba. Hani en azından benzinlisini alabileceğiz gibi. Ben 2015 kasa, premium modelini sattıktan sonra, tekrar alırım gibi bir düşüncem var ileriye dönük. Ama bunun bir de basması var bardaktaki gibi durmaz ki. 180-200 gitsen sürekli uzun yolda, artık 12-13 litreyi görür heralde. 5.20D ile şehir içinde 7 litreyi görüyordum. Bunlarda 6,5 diyor ama bilmiyorum ne kadar yakar.

Valla eski kasaları kolay kolay silinmez, bence efsane. Hala da revaçta yani. 20-30bin km'de, buna vereceğin paralara yine 5.20D premium alabilirsin.
  • Çok yakında Malatya'dan G30 520i Taksi Fotoğrafları gelmeye başlayacaktır.

• Bunun engelli indirimi ile alınması bile çok para.

• kkma K kullanıcısına yanıt
    BMW araç satışı için büyük motorlu arabaları bir nebzede olsa sübvanse ediyor diye biliyorum.

• E serisiyle ayni paraya gelmis. Simdi MBT mi kazikci borusan mi bir karar ver. Gerci yukarida yazmissin suclu olan vergilermis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.