Şimdi Ara

Bmw hakkında videolu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=iiNB59Sb55M
    https://www.youtube.com/watch?v=50oyoZcIObY

Araç Bmw 535d 211kw 2007 model konu hakkında fikri olan var ise paylaşırsa çok memnun olurum teşekkürler herkeze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 1 Kasım 2015; 16:16:23 >

• Tahminince egzoz ile alakalı sonradan yapılmış bir modifiye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAXSTAR kullanıcısına yanıt
    bende öyle düşünüyorum eski sahibi yurt dışında gelince sorucam kesin bilgi verir sizlerinde fikrini almak istedim.
  • by.mmt kullanıcısına yanıt
    BENİM DAHA ÇOK SORAK İSTEDİGİM SORU NE ZAMAN ALDINIZ İZLENİMLERİNİZ NEDİR aracınız kaç km de bunları bilgilendire bilirmisiniz benim pek bir fikrim olmadıgı için e60 lar hakkında 2 el de düşünülürmü onun için soruyorumda
  • 27alperen27 2 kullanıcısına yanıt
    1 Ay önce aldım araçı 535d 286 beygir (Fabrika çıkışlı M Paket) performans konusunda kendi düşüncem üst düzeyde tatminkar ayrıca şehir içi 9.5 ile 12 arasında yakar kullanışınıza bağlı uzun yol .7.5 8.5 civarı yakar konfor rahatlık bakımından çok rahat vede spor araba sonuçda hem performans hem rahatlık konfor ve spor araba istiyorsanız araştırın derim. Şuan için herhangi bişey değiştirmedim zaten 3000 km önce bakımları yapılmış herhangi bişey değiştirmedim. 160.000 Km de 535d motor çok sağlam ve kolay yıpratılamıyacak bi motordur araştırlamalarıma göre 2007 2008 yılınca çok fazla ödül almış ve sorunsuz bi motor diyebiliriz. Ama ne yazikki araçın şanzımanı ZF nekadarda sorunsuz gözükse bmwlerde belirli bi km sonra revizyon şart ayrıca 535d nin torku çok fazla olduğu için şanzımanda daha hızlı bi yıpranma payı oluyor 200 binde km de revizyon öneriyorlar. Nekadarda ağır olsada eğer meraklı iseniz atraksiyonlara araç yanlama canavarı 100 ile giderken tapa gaz bastığımda sanki 0 dan kalkış yapıyor. Varsa aklınıza takılan başka sorular cevaplayabilirim. Son olarak eğer düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 1 Kasım 2015; 19:27:32 >

• Hocam o şanzımanın zf olduğuna eminmisiniz bendede 2007 335 benzinli var sizinkiyle aynı şanzıman ama ben zf olduğunu sanmıyorum hem zf ler 8 ileri bunlar 6 ileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım veya gaz tepkisi arttırıcı olabilir hocam , egzoz ile alakası yok.
    Neden kafayı yemek yerine bi ustaya göstermiyorsunuz ?
  • Sanki egzoz sesi degisti siz oynadikca o tusla,bana oyle geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam çok teşekür ederim aklımda bulunucak şubat gibi böyle bir düşünceye sahibim, eger kararlaştırırsam sizinle irtibata geçerim verdiginiz öneriler dogrultusunda olumlu baktım şuan.
  • Elmanders E kullanıcısına yanıt
    çok sagol fikrin için ayrıca çok yararlı bir konuya deyindiniz hiç aklıma gelmemişti teşekkürler :D

NOT: Konu açılma tarih 1 Kasım 2015; 16:15:44 ( Pazar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.mmt -- 3 Kasım 2015; 7:36:43 >
    diğer konumda çalıştırmayı denediniz mi? araç çalışıyor mu, gizli kontak olma ihtimali var mı acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.