Mael Oberkamp’ın tasarladığı BMW M-Zero göz dolduruyor. BMW M serisinden esinlenen Mael Oberkamp, Mercedes ve Aston Martin’i tekrar yorumlayarak oluşturduğu yeni M-zero konseptin görüntülerini yayınladı. Detaylar açıklanmasada BMW M-Zero Konsept’in, Audi R8 ile yarışabilecek güçte olduğu belirtildi.
quote:Orijinalden alıntı: Rallymansanki gerçek değil gibi ama arabanın asaleti çok süperabi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı?
quote:Orijinalden alıntı: GENÇFIRATabi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT abi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı? geyik yaptığını söyle nolur
quote:Orijinalden alıntı: Zayberquote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT abi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı? geyik yaptığını söyle nolur Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Zayber quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT abi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı? geyik yaptığını söyle nolur yoo ben gayet basit bi soru sordum niye geyik olsunki?bize yeni megane verdiler içinde kaset çalar vardı
quote:Orijinalden alıntı: GENÇFIRATquote:Orjinalden alıntı: Zayber quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT abi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı? geyik yaptığını söyle nolur yoo ben gayet basit bi soru sordum niye geyik olsunki?bize yeni megane verdiler içinde kaset çalar vardıAlıntıları Göster yok daha neler 2009 model megane ve kaset çalar şaka yaptığını söyle bana
quote:Orijinalden alıntı: kağan0680yok daha neler 2009 model megane ve kaset çalar şaka yaptığını söyle banaAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kağan0680 yok daha neler 2009 model megane ve kaset çalar şaka yaptığını söyle bana 2008 modeldi haziranda almıştık...
quote:Orijinalden alıntı: GENÇFIRATquote:Orjinalden alıntı: kağan0680 yok daha neler 2009 model megane ve kaset çalar şaka yaptığını söyle bana 2008 modeldi haziranda almıştık...Alıntıları Göster Ya bu araç hiç üretilmesin yada illa üretilecekse Dacia felan üretsin... Bu ne yaaa ÇİRKİN ÖRDEK
quote:Orijinalden alıntı: bravoechoYa bu araç hiç üretilmesin yada illa üretilecekse Dacia felan üretsin... Bu ne yaaa ÇİRKİN ÖRDEKAlıntıları Göster İnanılmaz bir araba yapmışlar gerçekten.
quote:Orijinalden alıntı: siyahbeyazhİnanılmaz bir araba yapmışlar gerçekten.Alıntıları Göster Aslında bende pek sevmedim. BMW havası yok. Başka marka araca sadece BMW böbrekleri koymuşsun gibi.
quote:Orijinalden alıntı: M5.728Aslında bende pek sevmedim. BMW havası yok. Başka marka araca sadece BMW böbrekleri koymuşsun gibi.Alıntıları Göster Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz?
quote:Orijinalden alıntı: M5.728Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Alıntıları Göster Consept güzel olmuş gerçekten
quote:Orijinalden alıntı: blackdreamssConsept güzel olmuş gerçektenAlıntıları Göster önünü audi R8e benzettim...
quote:Orijinalden alıntı: g.h.o.s.tönünü audi R8e benzettim...Alıntıları Göster zero harika bmw den beklediğimiz araba umarım motoru m3 ünde biraz üstünde olur ozaman gerçekten inanılmaz olur...şu görüntü bile yeter
quote:Orijinalden alıntı: M5.728Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: M5.728 Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Lambo-Gallardo'dan kopya çekilerek yapılmış gibi bu araç sanki, çok fazla benziyor
quote:Orjinalden alıntı: synd1cate Mael Oberkamp’ın tasarladığı BMW M-Zero göz dolduruyor. BMW M serisinden esinlenen Mael Oberkamp, Mercedes ve Aston Martin’i tekrar yorumlayarak oluşturduğu yeni M-zero konseptin görüntülerini yayınladı. Detaylar açıklanmasada BMW M-Zero Konsept’in, Audi R8 ile yarışabilecek güçte olduğu belirtildi. bunun sedan versiyonuda çıkarmı acaba, aileler için olanından
quote:Orijinalden alıntı: tahirismailerenquote:Orjinalden alıntı: M5.728 Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Lambo-Gallardo'dan kopya çekilerek yapılmış gibi bu araç sanki, çok fazla benziyorAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tahirismaileren quote:Orjinalden alıntı: M5.728 Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Lambo-Gallardo'dan kopya çekilerek yapılmış gibi bu araç sanki, çok fazla benziyor Gallardoya nasıl benzettin anlamadım. Alakası yok.
quote:Orijinalden alıntı: M5.728quote:Orjinalden alıntı: tahirismaileren quote:Orjinalden alıntı: M5.728 Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Lambo-Gallardo'dan kopya çekilerek yapılmış gibi bu araç sanki, çok fazla benziyor Gallardoya nasıl benzettin anlamadım. Alakası yok. Alıntıları Göster bence hiç güzel olmamış BMW ye yakışmaz böyle bir araç çok daha güzel olmalı hiç etkilemedi beni
quote:Orijinalden alıntı: srcannnbence hiç güzel olmamış BMW ye yakışmaz böyle bir araç çok daha güzel olmalı hiç etkilemedi beniAlıntıları Göster Bmw ye bu yakisir M1 Prototype
quote:Orijinalden alıntı: NayirNolamazBmw ye bu yakisir M1 PrototypeAlıntıları Göster Bu da güzel ama keşke gerçek olsaydı. Tamamen photoshop maalesef.Alfa romeo Brera nın BMW olmuş hali diyebiliriz.