Mael Oberkamp’ın tasarladığı BMW M-Zero göz dolduruyor. BMW M serisinden esinlenen Mael Oberkamp, Mercedes ve Aston Martin’i tekrar yorumlayarak oluşturduğu yeni M-zero konseptin görüntülerini yayınladı. Detaylar açıklanmasada BMW M-Zero Konsept’in, Audi R8 ile yarışabilecek güçte olduğu belirtildi.
quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT abi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı? geyik yaptığını söyle nolur
quote:Orjinalden alıntı: Zayber quote:Orjinalden alıntı: GENÇFIRAT abi bu kaç basıyo?cd çalar falan var mı? geyik yaptığını söyle nolur yoo ben gayet basit bi soru sordum niye geyik olsunki?bize yeni megane verdiler içinde kaset çalar vardı
quote:Orjinalden alıntı: kağan0680 yok daha neler 2009 model megane ve kaset çalar şaka yaptığını söyle bana 2008 modeldi haziranda almıştık...
zero harika bmw den beklediğimiz araba umarım motoru m3 ünde biraz üstünde olur ozaman gerçekten inanılmaz olur...şu görüntü bile yeter
quote:Orjinalden alıntı: M5.728 Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Lambo-Gallardo'dan kopya çekilerek yapılmış gibi bu araç sanki, çok fazla benziyor
quote:Orjinalden alıntı: synd1cate Mael Oberkamp’ın tasarladığı BMW M-Zero göz dolduruyor. BMW M serisinden esinlenen Mael Oberkamp, Mercedes ve Aston Martin’i tekrar yorumlayarak oluşturduğu yeni M-zero konseptin görüntülerini yayınladı. Detaylar açıklanmasada BMW M-Zero Konsept’in, Audi R8 ile yarışabilecek güçte olduğu belirtildi. bunun sedan versiyonuda çıkarmı acaba, aileler için olanından
quote:Orjinalden alıntı: tahirismaileren quote:Orjinalden alıntı: M5.728 Ama bu consept tam bir BMW. Ne dersiniz? Lambo-Gallardo'dan kopya çekilerek yapılmış gibi bu araç sanki, çok fazla benziyor Gallardoya nasıl benzettin anlamadım. Alakası yok.
Bu da güzel ama keşke gerçek olsaydı. Tamamen photoshop maalesef.Alfa romeo Brera nın BMW olmuş hali diyebiliriz.