Şimdi Ara

BMW M6 Cabrio Kiralama (BMW Welt-Resimler-Video) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Italyaya yolum düşerse hep aklımdaydı bu link iyi oldu sağol dostum.

Hiç bir Alman kalkıp 308k euroyu bir araba için harcamaz. Şu araba bile 130 k eurolarda ve heryerde olan bir araç değil .Ama Almanların bizden fazla alım gücü olduğu ortada iken niye onlar değil de biz veriyoruz bu paraları?

Çünkü biz hesabımızı bilmiyoruz artı malesef harcama yapacak yerler bizde ev ve arabayla sınırlı.

Malesef adam olmayız biz inanın. O araç o fiyatlara burada satılsın var ya koskoca M6 cabrio kızılay kasa olur (ama beyaz olacak başka renk olmaz..asla kat'a)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş bayıldım ya

• Sadece münihten mi kiralanıyor, almanya ya gitmeyi düşünmeye başladık 1 haftalığına arkadaşların yanına ama münihte değiller.
  • Bildiğim kadarıyla Münih mekezde evet. Ama herhangi bir şehirden (kuzeyde deilse) Münihe neredeyse her saat hızlı tren var zaten üstelik 2,5 saat max.bir sürede varıyor.

Die bahn (db) web sitesinden tüm şehirlerden tüm şehirlere olan tren seferlerini detayları ie görmek mümkün. Hatta ben biletlerimi de oradan kredi kartı ile daha gitmeden alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TBB -- 1 Eylül 2013; 22:53:05 >
  • İstasyondaki makinelerdende alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: TBB

Bildiğim kadarıyla Münih mekezde evet. Ama herhangi bir şehirden (kuzeyde deilse) Münihe neredeyse her saat hızlı tren var zaten üstelik 2,5 saat max.bir sürede varıyor.

Die bahn (db) web sitesinden tüm şehirlerden tüm şehirlere olan tren seferlerini detayları ie görmek mümkün. Hatta ben biletlerimi de oradan kredi kartı ile daha gitmeden alıyorum

Eyvallah teşekkür ederim.
  • Akıcı yazınız ve bilgilendirmeler için şahsım adıma çok teşekkür ederim ederim. Ayrıca tanıtım videosunun ingilizce olması çok daha hoş olmuş. Her zaman bu şekilde detaylı bir anlatım bulmak kolay olmasa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TBB

O kadar belli mi oluyor ordan yav bu meslek ? Hani açılın ben mühendisim de demedim !

Almanya'ya iş için gidince aklıma direk makina düşüyor napayım. Kanımızda var galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 1 Eylül 2013; 23:42:59 >
  • bmw m6 yı görünce sen geldin aklıma dosutm

videoda yeni çekilmiş, taze taze izleyelim

konuna ekleyeyim dedim

• Pariste 20 dakikası 89€ ya Gallardo ve 458 italia vardı. İnsanın içi gidiyor 20 dakika bile olsa

Google a "drive me paris lamborghini" yazınca çıkıyor bir şeyler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.