Şimdi Ara

BMW NEDEN TİCARİ ARAC ÜRETMİYORDUR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
9.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ayktcan

bir ara 3,30'un pick-up modeli çıkacak denmişti nitekim internette fotolarıda var

BMW NEDEN TİCARİ ARAC ÜRETMİYORDUR

dipnot: araç orjinal mi yoksa dengesizin biri arkasını kestirip mi yaptırdı bilmiyorum.

tövbe estağfurullah

• Orijinal değil,dizayn o araç.Bu tarz sedanı kesip pick-up yapanlar çok var
    Bence BMW ticari üretmesin.Ben BMW olsam üretmezdim,sonuçta araç ayağa düşmüş gibi oluyor.Kırık dökük,kasasında iş makinası taşıyan,madeni yağlar yüzünden boyası solmuş bir BMW görmek hoş olmazdı
  • "Mercedes'in içinde bile araba sürmek keyiflidir." diye yazıyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: arabaci_58

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ben de, sen amelelik yapar bizi taşırsın mesajını aldım

bende o anlamı çıkardım da reklam sanki akıl oyunu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayktcan

bir ara 3,30'un pick-up modeli çıkacak denmişti nitekim internette fotolarıda var
    dipnot: araç orjinal mi yoksa dengesizin biri arkasını kestirip mi yaptırdı bilmiyorum.

bu aracın yapılış aşamaları alttaki link te mevcut
    http://carscoop.blogspot.com/2010/11/bmw-330i-coupe-revived-from-brink.html

buda sanal ortamda yapılmış sanırım

birde aşagıdaki dergi kesitleri dikkatimi çekti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 13 Ocak 2011; 0:32:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rotational intertia

bmw artık bitti zaten dayanıksızdı arabaları o yüzdendir. bu gidişle de batar zaten ama bakın mesela kia eskiden panelvan üretirdi şimdi çok kral araba yapıyor zaten çok kaliteli şekil arabalar yapmaya başladılar bmw nin tahtını sallarlar bu gidişle bende ceed var bmw laeri kovalıyorum bana mısın demiyor. bmw aşamadı kendini

arkadaşım sen ciddi misin kafamı yapıyorsun ya... bende de 110hp ford transit connect var ama kalkıpta şunu yiyorum bunu yiyorum demiyorum, tamam kökledin mi gidiyor ama sonuçta biri ford connect diğeri bmw 3/5/7 serisi...
  • quote:

bmw artık bitti zaten dayanıksızdı arabaları o yüzdendir. bu gidişle de batar zaten ama bakın mesela kia eskiden panelvan üretirdi şimdi çok kral araba yapıyor zaten çok kaliteli şekil arabalar yapmaya başladılar bmw nin tahtını sallarlar bu gidişle bende ceed var bmw laeri kovalıyorum bana mısın demiyor. bmw aşamadı kendini

Adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

rakibi Mercedes olacağı için bir alanda daha yenik duruma düşmek istemez..

Keşke BMW'nin de Caddy gibi ama arkadan itişli bir arabası olsaydı. Yükler yükler yanlardım!

Senden beklerim.

quote:

3.16 mı kovalıyorsun? Anca onu kovalar zaten. Kovalamaktan öteye gittin mi peki?

Gapışalım mı gardaş.

• Resim şunu anlatır.Mercedes de yolculuk edersiniz bmw de onu sürerken hissedersiniz nitekim orada sürücü rolünde taşınan bmw lerdir yolda ilerleyen de mercedestir.Kısaca mercedesle yol alırsınız bmw ile hissedersiniz.
  • quote:

bkz: http://forum.donanimhaber.com/m_45929668/tm.htm

edit :link düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 13 Ocak 2011; 17:17:04 >

• Resmin anlamını kimse tam olarak çözememiş, garip.

''A mercedes can also bring you ''driving plesure''. Bir mercedes size ''sürüş zevkini'' getirebilir/taşıyabilir anlamında kullanılmış. Yani bring taşıma anlamında kullanılmış, daha yani; bir mercedesin size ''sürüş keyfini'' getiriyor olması için üstünde BMW araçları vardır ve onu size anca getiriyor/taşıyabiliyordur. Yerince açıktır umarım.
  •  BMW NEDEN TİCARİ ARAC ÜRETMİYORDUR

M5 truck.
    Birisi zamanında uğraşıp yapmış...
  • bildiğim kadarıyla rolls royce da tiacari araç üretmiyor.
  • "Ultimate Driving Machine" üreten bir firmadan kamyonet-minibüs üretmesini beklememek lazım...

BMW ile Mercedes arasındaki farklar başlığında "Mercedes otomobil dışında kamyon-otobüs-minibüs üretir ama BMW'nin otomobil dışında ürettiği araç motosiklettir" demiştim, bu başlıkta tekrar etme gereği duydum .
  • bmw almanların egzotik sporcu ve keyif odaklı markasıdır...göreceli sorun yaratan motorları olduğu bilinir..bmw ve ticari olmasın zaten ya yeterince var
  • resimden benim cıkarttıgım' biz araba yaparız mercedes taşır yada biz araba yaparız mercedes taşımacılıgını
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

resimden benim cıkarttıgım' biz araba yaparız mercedes taşır yada biz araba yaparız mercedes taşımacılıgını

aklıma ferrari nin meşhur sloganını getirdi: "diğerleri araba satmak için yarışır, biz yarışmak için araba satarız. "

vay be
  • oda güzelmişs arkadasım ya bunlara gercekten gülüyoruzda bizim neden arabamız yok lanet ediorum başka markalara para veriyoruz ülkemizin arabası yok ya ne kadar geride kaldık
    quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

resimden benim cıkarttıgım' biz araba yaparız mercedes taşır yada biz araba yaparız mercedes taşımacılıgını

aklıma ferrari nin meşhur sloganını getirdi: "diğerleri araba satmak için yarışır, biz yarışmak için araba satarız. "

vay be

quote:

Orijinalden alıntı: effendy75

quote:

vay be

• Audi'de üretmiyor hatta en azından Bmw motosiklet üretirken audi 4 teker haricinde birşey üretmiyor..
  • başka bir sloganda şöyle;

paran varsa landrover; paran yoksa game over

şaka bir yana, otomobil işinde marka imajı gerçekten çok önemli ve müşteri tercihlerini belirleyici bir unsur. ancak ben yine de mercedes marka dolmuş var diye s-class almaktan vazgeçecek bir müşteri olacağını zannetmiyorum. kısaca mercedes i ayrı bir yere koymakta fayda var bu açıdan.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.