Şimdi Ara

BMW' nin araçlarında yapay ses kullanması hk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
5.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Clio RS de daha iyi olanı var istediğin sesi çıkarıyor araç bence güzel AMA BU KONUDAKİ MESAJLARA GÖRE KÖTÜ ALGILANABİLİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salma

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Olmasında ne sakinca var ki ? Zaten gelen sesin performansini veriyo makina. Ibiza cupra gibi 1.4 motor yokki. Kuru ses degil yani. M 5 la bu.

Olay sadece m5 değil ki, 2.0 4 silindir motorlarında da var. Mercedes falan yapıyor mu bilmiyorum ama, böyle güçlü bir araba alsam fake sesi iptal ettirirdim ilk iş.

Zaten güç farketmeksizin ses o kadar yapay geliyor ki katlanılır gibi değil. Nasıl ki kullananlar inceleyenler ibizanın bu fake sesini sevmiyorlarsa aynı tavır bunda da olmalıdır.

şu ibizanın fake sesinin videosu varsa bi atabilirmisin

Bu incelemede sıkça bahsediliyor.

İzlediğim en eğlenceli videolardandı valla =)
    Sayende haberdar olduk sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snncbc

Olmasında ne sakinca var ki ? Zaten gelen sesin performansini veriyo makina. Ibiza cupra gibi 1.4 motor yokki. Kuru ses degil yani. M 5 la bu.

Olay sadece m5 değil ki, 2.0 4 silindir motorlarında da var. Mercedes falan yapıyor mu bilmiyorum ama, böyle güçlü bir araba alsam fake sesi iptal ettirirdim ilk iş.

Zaten güç farketmeksizin ses o kadar yapay geliyor ki katlanılır gibi değil. Nasıl ki kullananlar inceleyenler ibizanın bu fake sesini sevmiyorlarsa aynı tavır bunda da olmalıdır.

şu ibizanın fake sesinin videosu varsa bi atabilirmisin

Bu incelemede sıkça bahsediliyor.

İzlediğim en eğlenceli videolardandı valla =)
    Sayende haberdar olduk sağolasın

Oradaki kanaldan diğer incelemelerini de görebilirsiniz arkadaşların. Sıkıldıkça bazılarını açar izlerim. Saatlerce arabanın özelliklerini anlatacaklarına hissettiklerini söylüyorlar. Ama doğru, ama yanlış. En azından samimi buluyorum.

• Aracın sesi çıkmıyor onun yerine o hissi verebilmek için hoparlörden ses çıkartıp insan kandırmaya yarayan bir icat yapıyorlar, konu içinde bundan doğal nevar diyen var hayret edilicek bişi .

Bunu Türkün biri yapsa ne derler...
  • çok saçma bencede madem ses lazım, fabrika çıkış araca koyarsın güzel egzoz sistemi, hava filtresi sanki çok zor bir olay. Resmen bitirmişler kullanım zevkini, bazıları araç gidiyor ya ses hoparlorlerden gelse ne olur demiş çok güldüm gran turismo oynayalım o zaman
  • Bir an için "yok artık N55 motorların hepsinde mi var" deyip çıldırdım, neyseki benim E92'de böyle bir durum yok.
  • İş BMW olunca, turbo sesi engelliyordur. Ne var yani ses sistemi koydularsa diyenler bile var ya
  • Opel Corsa Sport'ta da var mi diye supheleniyorum 1.3 CDTi makineden cok tatli bir ses cikiyor 3000d/d sonrasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN

çok saçma bencede madem ses lazım, fabrika çıkış araca koyarsın güzel egzoz sistemi, hava filtresi sanki çok zor bir olay. Resmen bitirmişler kullanım zevkini, bazıları araç gidiyor ya ses hoparlorlerden gelse ne olur demiş çok güldüm gran turismo oynayalım o zaman

Opsiyon eklensin en güzeli

Lambo sesi mi

verelim

Ferrari mi

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

M5' de bile bu ses sistemi var.

http://www.youtube.com/watch?v=tM0xLja4Rt4

mükemmel bir ses var yanlız lastik sesinden çok motor ve egzoz sesi geliyor yan verirken

Oha yaw arkadaş 233 km ile viraja mı girilirmiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

quote:

M5' de bile bu ses sistemi var.

http://www.youtube.com/watch?v=tM0xLja4Rt4

mükemmel bir ses var yanlız lastik sesinden çok motor ve egzoz sesi geliyor yan verirken

Oha yaw arkadaş 233 km ile viraja mı girilirmiş ?

233 km yalan bence viraj çıkışı en fazla 150-160 fakat arka tekerleri yan verirken kitlediğinde hız 233 gösteriyor olabilir onu tam olarak bilemeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

Sese bak be arkadaş , sanki bir salondaymış gibi yankılanıyor. Hayran kaldım resmen.

• Konuda yavaş yavaş iniyordum, Bmw videolarından sonra C63 AMG videosu paylaşmaya tam yelteniyordum ki sizin videoyu gördüm.

Çok ağır olmuş.
  • M araca yapılır mı bu arkadaş, rezillik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

M araca yapılır mı bu arkadaş, rezillik.

dostum yapacak bişey yok sanırım

çünkü formula turbo motora geçtiğinden beri sesleri kısıldı

• yav he he
  • İptal etme şansim varsa direk eder, yoksa aracı satardım. O ne öyle oyuncak araba gibi yapay ses.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Hocam bare sen yapma, I6 ve V8 sesi kıyaslanır mı hiç

C63'ü yeni kasa M5 ile kıyaslamak lazım ses açısından...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.