Şimdi Ara

BMW X1 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
22.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: virgaba
    X1 in yerden yüksekliği kaç mm ? Bir bileniniz var mıdır ?

bmw.com.tr de x1 in teknik ozelliklerine bakin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

X1 in yerden yüksekliği kaç mm ? Bir bileniniz var mıdır ?

bmw.com.tr de x1 in teknik ozelliklerine bakin..

İlk baktığımm yer orası idi inanın :) Ben mi göremedim acaba ? Teknşik özellikler kısmında ebatlar var ancak yerden yükseklik ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım.
  •  BMW X1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Nisan 2010; 2:35:57 >
  • quote:

BMW X1

Sayın techZone...Sanırım ben anlatamadım kendimi...yerden yükseklikten kastım, yer tavan yüksekliği değildi...Yer ile aracın şasesi arasındaki yüksekliği kastediyorum...Neticede bozuk arazide, aracın taşlara, çıkıntılara falan değmesini istemem....İlginç bir şekilde bu veri o teknik verilerin arasında yok . X3 ü bulunan bir arkadaş kendi aracında bu yüksekliğin 167mm olduğunu söyledi, dolayısıyla x1 in daha alçak olduğunu farzedersek bu değerin daha da düşük olacağını tahmin ediyorum. Oysa kartal modellerinde 170mm imiş bu değer. Benim eşik değerim de 170mm, zira bahsettiğim hafif arazide bu kartallar gayet rahat yere değmeden gidebiliyor.

• quote:

Yer ile aracın şasesi arasındaki yüksekliği kastediyorum...

hocam X1 ile tepeye bile zor çıkılır..

şu videoyu iyice seyredin.. altı değdi değecek..

• konu çok gerilerde kalmış

bu aracın görünümü beni çok etkiledi öncelikle onu söyliyeyim
    görselliğe çok önem veririm ve bu araçta görsel olarak beni tatmin ediyor
    performans olarakta yeterli bana göre

177hp/2000 motor/ 8.4 sn ve düşük yakıt tüketimi beni etkiledi
    netten motor sesini de dinledim doyurucu bir sesi var...

birkaç kafama takılan konu var;
    bu araca 20' lik X5 jantı takılabilir mi ? , çünkü yere biraz yakın ve tekerlekleri küçük duruyor gibi...
     BMW X1

birde bose müzik sistemi ve içerisinde TR haritası olan navigasyon sistemi ile alsak ortalama ne kadara mal olur??

• arkadaşlar 2011 model x1 aldık profesyonel navigasyonlu. geniş ekran. navigasyon menüsüne girince aktivasyon kodu istiyor. yeni gelen araçlarda navigasyonların çalıştığı söyleniyor doğrumu acaba.....
  • hayırlı olsun, güle güle kullanın. aracın kaça mal olduğunu ve içerdiği diğer donanımları da yazabilir misiniz ?

not: malesef sorduğunuz soru hakkında bilgim yok :(
  • @sartug: geçen seneki yazınızı şimdi gördüm...

Borusan'da ki hangi arkadaş bilgisizmiş merak ettim.. isim alırsam sevinirim.. lansmandan haftalar önce sizler daha araçları dergilerde bile görmeden, bilgisiz dediğiniz arkadaşlar bu araçlarla sürüş eğitiminden geçiyorlar.. amaç aracı tanımak ve müşteri isteklerine ona göre cevap verebilmek... Borusan'dan bu zamana kdr ben ve bütün ailem toplamda (şirketimiz için alınan filo alım hariç) 13 tane araç almış bulunmaktadır.. özellikle bahsettiğiniz "donanım bilgisi yok, bilmiyor" dediğiniz kişi gerçekten bilmiyor olabilir ancak bunun gayet mantıklı nedeni vardır..

araç her ülkeye o ülkenin isim paketiyle gelir.. Türkiye'ye gelen araçlar Türkiye Paketi adı altında gelir ve Türkiye şartlarına göre daha güçlendirilmiş ve hem sert hemde dayanıklı amortisörler bu paketin en önemli maddesidir.. fakat bunun yanında Türkiye Paketi'nde ilave olarak neler olacağını belirleyen BMW Germany (1 - 3 - 5 - 6 - M serisi için)ve BMW USA'dir (7 - X serileri için).. o yüzden lansman gününde bu pakete neler dahil olup olmayacağını göremedikleri için size bilgi verememektedirler.. lansman günü/gecesi sadece sözlü olarak sipariş verebilirsiniz.. lansmandan sonra aracın fiyatları tam olarak paket ve opsiyon fiyatlarıyla ortaya çıkar.. bundan sonra seçimler yapılır..

en basit örnek.. BMW USA'de HD Sirius Radio varken TR'de bulunmamakta, TR'deki araçların amortisörleri amerikada bulunmamakta ve bu ve bunun gibi birçok donanım seçeneği bir ülkede sunulup başka bir ülkede sunulamamaktadır (BMW politikaları gereği)... yine BMW Germany'de BMW Assistant sistemi orada çalışırken TR'de iDrive menüsünde bulunmakta ancak çalışmamaktadır...

bunun dışında Borusan Otomotiv'in havaalanı yolları üzerinde olmasının da bir sebebi var... eğer satış danışmanlarına sorsaydınız neden böyle diyerek, size "seyahat için uçak kullanan insanlara yakın olmak için" diye bir cevap verirler.. çünkü uçak kullanan insanların genellikle para problemi olmadığı ve VIP müşteri kitlesine daha yakın olduğu söylenmektedir.. şu anda dünyadaki hangi ülkeye ve o ülkenin BMW bayisi olan şehrine bakarsanız bakın, mutlaka en az 1 bayisi havaalanına çok yakın olarak konumlandırılmıştır.. bu da yine BMW'nin bir politikasıdır.. zaten BMW satın almak ile potansiyel müşteri olmak arasında da fark vardır.. BMW almak isteyen birisi bayisi nerede olursa olsun gider ve alır.. potansiyel müşteriler sizin gibi mırın kırın eder.. ama yinede bilgilendirmek için söyleyim ben sizi.. Borusan Oto Çankaya'dan Borusan Oto Havalimanı'na hergünün belirli saatleri müşteri servisi kalkmaktadır... bu şekilde de oraya ulaşabilirsiniz..

çankaya borusan oto sadece gördüğünü 4 araçlık giriş katından ibaret değildir.. bir üst katında BMW motorları için bir bölüm ve yine VIP müşterilere hizmet veren satış danışmanları bulunmaktadır.. Ankara'da sadece BMW 7 serisi ve Range Rover Vogue satan satış danışmanı Bülent Diker'de bu mağazada yer almaktadır.. kısacası ufaklığından ziyade yapılanları konuşmak gerekiyor bence... Ayrıca Çankaya Borusan'da MINI markasınında satış hizmeti verilmektedir...

kısacası bunlar ve lansmandaki satış danışman(lar)ının bilgisizliği değil, sizin bunları bilmemeniz bu tip talihsiz yorumlar yapmanıza sebep olmuş.. bundan sonraki lansmanlarda görüşmek üzere..

NOT: Borusan Otomotiv ile satıcı - müşteri ilişkim dışında hiçbir bağlantım yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 30 Ekim 2010; 17:05:21 >

• güncel bilgi var mı arkadaşlar paket durumları teklif alınan fiyat gibi.
  • valla 110-115 bın tl arasındaki bir otomobilin xenon farı olmaması çok büyük eksiklik. birde 2005 yılında cıkmıs olan 3 serisini direksiyon ve vites kolu yani ön konsol kısacası kullanılması iyi olmamıs bence 2006-2007 range sport hse yada sıfır x1 arada kaldım bu arada 2008 grand cheroke de 85-90 bın tl aralıgında. araba almak zor iş
  • quote:

quote:

Yer ile aracın şasesi arasındaki yüksekliği kastediyorum...

hocam X1 ile tepeye bile zor çıkılır..

şu videoyu iyice seyredin.. altı değdi değecek..

Değdi zaten. Kullanan şoför hernekadar az sarsıp değmesini önlemeye çalışsa da videonun 1:45. saniyesinde kütük engellerde arabanın altından ses geliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mituys

güncel bilgi var mı arkadaşlar paket durumları teklif alınan fiyat gibi.

+1
  • arabaya ilk bakınca sorento geldi aklıma
     BMW X1

BMW X1
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Orijinalden alıntı: mituys

güncel bilgi var mı arkadaşlar paket durumları teklif alınan fiyat gibi.

+1

İzmir Özgörkey'de X1'in full donanımlı modeli için 110.000.-tl fiyat verdiler. 2000 tl. civarında indirim yapıyorlar. %20-25 peşin, %80 kredi %0,79 faizli.
    Tel:0 232 388 19 90 Dahili: 2207 Çiğdem Hanım.
  • Tesekkurler
  • beyler borusan dan daha avantajlı alabileceğimiz bir yer var mı istanbul da?
  • 0 tiguan 89.000

2.el x1 donanımlı 95.000 hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy
    0 tiguan 89.000

2.el x1 donanımlı 95.000 hangisi?

Ben x1 derim. Tiguanin ici cok kalitesiz duruyor.
  • X1...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.