Şimdi Ara

BMW X1 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
22.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

x1 vs tigu
    http://http://www.youtube.com/watch?v=jX7PGIgcxk4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=IfDOR9d8RQs

glk vs tigu

http://www.youtube.com/watch?v=-Uj4EOWd7CQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autograph -- 20 Kasım 2010; 11:53:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Orijinalden alıntı: mituys

güncel bilgi var mı arkadaşlar paket durumları teklif alınan fiyat gibi.

+1

İzmir Özgörkey'de X1'in full donanımlı modeli için 110.000.-tl fiyat verdiler. 2000 tl. civarında indirim yapıyorlar. %20-25 peşin, %80 kredi %0,79 faizli.
    Tel:0 232 388 19 90 Dahili: 2207 Çiğdem Hanım.

bu navigasyonlu fiyatı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: necipj

quote:

Orijinalden alıntı: celalsungur

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Orijinalden alıntı: mituys

güncel bilgi var mı arkadaşlar paket durumları teklif alınan fiyat gibi.

+1

İzmir Özgörkey'de X1'in full donanımlı modeli için 110.000.-tl fiyat verdiler. 2000 tl. civarında indirim yapıyorlar. %20-25 peşin, %80 kredi %0,79 faizli.
    Tel:0 232 388 19 90 Dahili: 2207 Çiğdem Hanım.

bu navigasyonlu fiyatı mı acaba

X1'i ağzına kadar donanımla doldurursanız 140-150 bin lere çıkar. 110 bin tl full olması diye birşey söz konusu değil. Navigasyon olduğunu zannetmiyorum. Ben kasım ayında sipariş verdim 59.800 euro Navigation profession da dahil.. %3 indirimli fiyatı. Ocak ayında teslim alacağım.

Aldığım aracın özellikleri şu şekilde:

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 30 Kasım 2010; 13:23:55 >

• sizce 0 km X1 mi yoksa
    ikinci el X5 - ML veya XC90 mı daha mantıklı olur
  • ihtiyaçlara bağlı... eğer geniş bir jip istiyorsanız 2. el X5 derim ben..

yok genişlik önemli değil ama 4 çeker olsun jip formatında bir araç olsun derseniz tabiiki X1.. hemde 0km ve 2011 model..
  • Techzone dizel benzin icin hangi markayi oneriyorsun? Ben genelde opet i tercih ediyorum ama dizel arac ilk defa kullanacagim
  • shell v-power dizel hocam.. şaşmaz..

hatta kendi aracımda shell v-power +GTL dizel yakıtta alıyorum arada... aracım son derece sessiz ve performans kaybı yaşamıyorum... bu +GTL olayı da bildiğim kadarıyla özel bir yakıt oluşumu (gazdan sıvıya - gas to liquid) sayesinde motorda tortu fln bırakmıyor, enjektörler tıkanmıyor.. dolayısıyla motor sürekli temiz, tortu vs olmadığı için enjektörler maksimum tazyik ile yakıt veriyor motora..

ben kesinlikle Shell V-Power Dizel arada sırada da Shell V-Power Dizel +GTL öneriyorum.. şahsen her 4 depoda bir +GTL yakıt alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 6 Aralık 2010; 19:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

shell v-power dizel hocam.. şaşmaz..

hatta kendi aracımda shell v-power +GTL dizel yakıtta alıyorum arada... aracım son derece sessiz ve performans kaybı yaşamıyorum... bu +GTL olayı da bildiğim kadarıyla özel bir yakıt oluşumu (gazdan sıvıya - gas to liquid) sayesinde motorda tortu fln bırakmıyor, enjektörler tıkanmıyor.. dolayısıyla motor sürekli temiz, tortu vs olmadığı için enjektörler maksimum tazyik ile yakıt veriyor motora..

ben kesinlikle Shell V-Power Dizel arada sırada da Shell V-Power Dizel +GTL öneriyorum.. şahsen her 4 depoda bir +GTL yakıt alıyorum..

Peki neden sürekli +GPL almıyorsun?

v-power diesel 3.19 tl iken o 3.47. Bir tam depoda x1 de 16-17 tl farkediyor. Sadece onu kullanmanın bir zararı var mı? Setan sayısı yüksekmiş çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gbriel
    Peki neden sürekli +GPL almıyorsun?

v-power diesel 3.19 tl iken o 3.47. Bir tam depoda x1 de 16-17 tl farkediyor. Sadece onu kullanmanın bir zararı var mı? Setan sayısı yüksekmiş çok.

yoo bir zararı olduğundan değilde GTL alarak her ne kdr tam depoda büyük fark olmasa da, benzinli araç fiyatına yakın olduğu için huzursuz ediyor beni.. tamamen psikolojik

gidip 5.0lt 510bg supercharged RR Vogue alırdım... o kdr para verecek olsaydım..
  • X1 başlığını biraz hareketlendirmek lazım
  • quote:

X1 başlığını biraz hareketlendirmek lazım

http://forum.donanimhaber.com/m_44233312/tm.htm buyruun..
  • Öncelikle selamlar
    X1 test ettim(e5 karayolunda 10km kadar)

artılar
    1.yerden yeterince yüksek(stabilize yollar için)
    2.bence geniş
    3.oturum pozisyonu rahat ve yere daha yakın(ne otomobilden geçerim, ne jipten diyenler için)
    4.devasa boyutta değil park sıkıntısı olmaz

eksiler
    1.İNANILMAZ DERECEDE SERT(traktörden sonra kullandığım en sert süspansiyonlu araç.uzun yolda kesinlikle kas ağrısı yapar)

farklı sürüş tecrübesi olan varsa yorum beklemekteyim
    thank
  • aracı nerde kullandınız onu çözemedim ben.. inanılmaz derece sert derken neye göre kime göre sert???
  • Adana -Mersin arası E5 karayolunda borusan otonun test aracıydı kullandığım araç
    Kıyaslama yapacağım modeller aynı segmentte değil tabiki.(Q7,Q5,Sorento,Tiguan,X-trail nissan,tucson,x3,koleos,antara test ettim)
    X1 yolda giderken cebinizdeki bozuk paralar şıngırdayacak kadar zıplatıyor(araçta 85 kg ortalama 3 kişi olmasına rağmen)
    tabii bu durum hayal kırıklığı yarattı bende(ki bu aracı hala sevmekteyim)
    Belkide borusan teker inmesin diye fazla hava basmışta olabilir lastiklere.(test ayı temmuz-ağustos 2010)
    Haliyle Mercedes yumuşaklığını beklemek doğru değil ama uzun yolda bu araç harbi yorar adamı
    BENCE...
  • kesinlikle bir problem vardır o araçta... kesinlikle böyle bir şey yok X1'de.. ewt yurtdışındaki amortisörlere göre daha dayanıklı ve sert amortisör var ama abarttığınız kdr değil ne yazık ki..

hele ki mercedes yumuşaklığından kastınız nedir anlayamadım... mercedes GL ya da GLK kullandınız mı?

10km'lik yolda hiçbir şey belli olmaz.. yolun durumu, yapısı değişiklik gösterebilir.. X1'de kesinlikle öyle bir süspansiyon yok 2 ayrı X1 test etmiş birisi olarak söylüyorum bunu...
  • dediklerinize inanmak istiyorum aslında, inanmakta işime geliyor
    siz sıfır asfalt otobanda mı kullandınız 2 aracıda?
    çünkü bu aracı bu haliyle dahi almak istiyorum ben
    belki dediğiniz gibi araçta extra bir problem vardır ?
    Mercedes jip kullanmadım,c200 kullandım, neticede otomobil, kıyaslamak doğru olmaz
    Yani anlatmak istediğim şey konfordan aşırı ödün vermeden serbestçe her yola sapacağım bir araç istemekteyim(tabiki BMW olmak şartıyla)
    Sert süspansiyon demek subjektif oluyor aslında...
  • hyr otobanda kullanmadım... biri Borusan Test Aracı, mükemmele yakın asfaltı olan bir yolda kullandım, diğerini ise aile dostlarından birinin oğluna alındığını duydum ve merak edip kullandım... 2. araçla daha yeni (10 gün kdr önce), biraz daha bozuk yollarda ve girintili çıkıntılı, kuru toprakla kaplı, eğimli boş arsada kullanma imkanım oldu (güya arazi performansını denemek için).. kesinlikle öyle zıplatma mıplatma, çok rahatsız edici bir sert amortisör ile karşılaşmadım... öyle bir şey olsa zaten tavsiye etmem.. BMW'yi tamam kullanırım, en çok sevdiğim otomobil markasıdır, birçok modeline sahip oldum bu zamana kadar ama sonuçta babamın firması değil.. neyse onu söylerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 15 Aralık 2010; 15:59:58 >
  • harika
    anladığım kadarıyla zaten sürüş deneyimi olan birisiniz
    thank
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyyahseyyah

harika
    anladığım kadarıyla zaten sürüş deneyimi olan birisiniz
    thank

rica ederim...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pprodigyy
    0 tiguan 89.000

2.el x1 donanımlı 95.000 hangisi?

Ben x1 derim. Tiguanin ici cok kalitesiz duruyor.

0 x1 48 bin euro değilmiydi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.