Bildirim
Bmw X1 F48 Alt Takım Ses Yapıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam 2014 2.18i f45 aracım var.sizin araçla tamamen ayni sayilir. Aynı sorun bende de vardı hatta forumdada konusu var ordada konuşuldu çizildi. Ses on salincaklardan geliyor, ben daha 2 ay önce yaptırdım on iki salincak ve onlardan ayrı satılan burçları var arka tarafa doğru takilan. 10.000 tl civari 2 salincak 2 burc... benim araçta travers inmeden aradan takılabilir, muhtemelen sizinkide olacaktır. 2 3 bin işçilik uygundur bu is için. Güzel araçlar fiyatınin cok uzerinde konfor ve surus kalitesi var. Korkuyor insanlar almakta bu araclari markadan dolayı biraz. kazasız belasız surusler dilerim -
cevabiniz icin tesekkur ederim keske daha uzun omurlu materyaller kullansalarmis ortalama 20 25 bin kmde ötmeye basliyorlar yaptirip satadabilirim ama yerine ne alabilirim arastirmadim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- edc şanzıman yağı ne zaman değişir
- şanzıman aks boşluğu
- arabanın altından ses gelmesi
- opel insignia nasıl bir araba
- toyota 1.5 vision yorumlar
- opel mokka elektrikli yorumlar
- byd bayilik başvurusu
- renault austral e-tech full hybrid fiyat
- ssangyong torres evx fiyat
- togg sedan ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X