Şimdi Ara

BMW X1 için ses sistemi bilgisi istiyorum lütfen....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi öncelikle herkese merhabalar sevgili DH üyeleri. Benim yaptırmak istediğim ses sistemiyle ilgili önerilerinize ihtiyacım var. neyazıktırki ses sistemleri anfiler wooferlar hakkındaki bilgim çok çok az. neyse tesisat döşemek istediğim araç bmw x1. şimdi madem 2011 araba almışsın niye ses sistemsiz aldın zeki insan diyebilirsiniz. şöyleki borusandaki adam 2 haftaya aracı teslim ederim dedi benimde araçsızlıktan gözüm dönmüştü direk aldım. neyse aracın stok ses sistemi fena diğil. fena diğil derken ses yüksek çıkıyo ama son ses açtığımda sesin kalitesi inanılmaz düşüyo. hoparlörler bızırmaya başlıyo falan zaten woofer falan yok arabada. neyse ben bu araca ses kalitesi yüksek bişiler ayarlamak istiyorum. yani çok çok kaliteli bişey olmasına gerek yok sesin aşırı yüksek çıkmasınada gerek yok sadece ses kalitesi çok iyi olsun ve ses seviyeside hani standartların üstünde olsun istiyorum yani sağar sultanın duymasına gerek yok çalan müziği. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim fiyatıda uçuk olmazsa hani 1000tl falan gibi bişi olmasın. bana sadece bileşen bilgileri lazım ve fiyatları tabiki. montajı tanıdık var ona yaptırıcam üzret ödemeden. Şimdi yukarda verdiğim bilgiler ışığında sistem için ne gibi bileşenler gerekmekte yazarsanız çok sevinirim.

Herkese iyi akşamlar dilerim sevgili üyeler....

• beyler lütfen hiç mi bi bilen yok aranızda??
  • selam

on mıd 13 cm

onlerde koltuk altında woofer var alacaksanız onlere 3 yollu tweeter mıd ve bas seklınde alın bas 17 cm dılersenız istanbuldan aldıgım yerın detaylarını PM den verebılırım

arkalarada hoporlor koyacak yerınız yok maalesef

arka hoporlerlerın yanında panzot u mdf ıle degıstırdık onun uzerine istediğiniz hoporlerlerı takabılırsınız .

ancak cızırtı yapmayan sorunsuz markalar dsl alpıne gıbı markaları tercıh edınız .

quote:

Orijinalden alıntı: Ozan90

şimdi öncelikle herkese merhabalar sevgili DH üyeleri. Benim yaptırmak istediğim ses sistemiyle ilgili önerilerinize ihtiyacım var. neyazıktırki ses sistemleri anfiler wooferlar hakkındaki bilgim çok çok az. neyse tesisat döşemek istediğim araç bmw x1. şimdi madem 2011 araba almışsın niye ses sistemsiz aldın zeki insan diyebilirsiniz. şöyleki borusandaki adam 2 haftaya aracı teslim ederim dedi benimde araçsızlıktan gözüm dönmüştü direk aldım. neyse aracın stok ses sistemi fena diğil. fena diğil derken ses yüksek çıkıyo ama son ses açtığımda sesin kalitesi inanılmaz düşüyo. hoparlörler bızırmaya başlıyo falan zaten woofer falan yok arabada. neyse ben bu araca ses kalitesi yüksek bişiler ayarlamak istiyorum. yani çok çok kaliteli bişey olmasına gerek yok sesin aşırı yüksek çıkmasınada gerek yok sadece ses kalitesi çok iyi olsun ve ses seviyeside hani standartların üstünde olsun istiyorum yani sağar sultanın duymasına gerek yok çalan müziği. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim fiyatıda uçuk olmazsa hani 1000tl falan gibi bişi olmasın. bana sadece bileşen bilgileri lazım ve fiyatları tabiki. montajı tanıdık var ona yaptırıcam üzret ödemeden. Şimdi yukarda verdiğim bilgiler ışığında sistem için ne gibi bileşenler gerekmekte yazarsanız çok sevinirim.

• ben şöyle düşünmüştüm uygun olur mu acaba ön kapıda 13 cmlik mid ve aynanın ordaki boşluğada tweeter diye düşünmüştüm anfiyi stepnenin altına koyarım en arkadaki 2 kolonuda söküp yerine 2 oval kolon ve bagajada abartıya kaçmıcak şekilde 20 veya 25 cmlik bi woofer düşündüm mantıklı olur mu acaba?? dediğim gibi ses sistemleri hakkında çok az bilgim var dolayısıyla bilgiye aç durumdayım en mantıklıyı seçmek istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-komple-setler-arac-muzik-tesisati-anfi-bas-ve-kolonlar-set/detay

biraz araştırmayla şu ürünü buldum fiyatı çok uygun geldi sizcede mantıklı mı montajı arkadaş yapıcak dolayısıyla ona bi ücret ödemicem. lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.

Teşekkürler sayın üyeler..
    quote:

Orijinalden alıntı: uc031031

selam

on mıd 13 cm

onlerde koltuk altında woofer var alacaksanız onlere 3 yollu tweeter mıd ve bas seklınde alın bas 17 cm dılersenız istanbuldan aldıgım yerın detaylarını PM den verebılırım

arka hoporlerlerın yanında panzot u mdf ıle degıstırdık onun uzerine istediğiniz hoporlerlerı takabılırsınız .

ancak cızırtı yapmayan sorunsuz markalar dsl alpıne gıbı markaları tercıh edınız .

quote:

şimdi öncelikle herkese merhabalar sevgili DH üyeleri. Benim yaptırmak istediğim ses sistemiyle ilgili önerilerinize ihtiyacım var. neyazıktırki ses sistemleri anfiler wooferlar hakkındaki bilgim çok çok az. neyse tesisat döşemek istediğim araç bmw x1. şimdi madem 2011 araba almışsın niye ses sistemsiz aldın zeki insan diyebilirsiniz. şöyleki borusandaki adam 2 haftaya aracı teslim ederim dedi benimde araçsızlıktan gözüm dönmüştü direk aldım. neyse aracın stok ses sistemi fena diğil. fena diğil derken ses yüksek çıkıyo ama son ses açtığımda sesin kalitesi inanılmaz düşüyo. hoparlörler bızırmaya başlıyo falan zaten woofer falan yok arabada. neyse ben bu araca ses kalitesi yüksek bişiler ayarlamak istiyorum. yani çok çok kaliteli bişey olmasına gerek yok sesin aşırı yüksek çıkmasınada gerek yok sadece ses kalitesi çok iyi olsun ve ses seviyeside hani standartların üstünde olsun istiyorum yani sağar sultanın duymasına gerek yok çalan müziği. bana bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim fiyatıda uçuk olmazsa hani 1000tl falan gibi bişi olmasın. bana sadece bileşen bilgileri lazım ve fiyatları tabiki. montajı tanıdık var ona yaptırıcam üzret ödemeden. Şimdi yukarda verdiğim bilgiler ışığında sistem için ne gibi bileşenler gerekmekte yazarsanız çok sevinirim.

• Ben size istanbuldakı arkadaslarımın telefonunu vereyım bu aracı ıyı tanıyorlar en ıyı bılgıyı kendılerı verecektır

pm den atarım

quote:

ben şöyle düşünmüştüm uygun olur mu acaba ön kapıda 13 cmlik mid ve aynanın ordaki boşluğada tweeter diye düşünmüştüm anfiyi stepnenin altına koyarım en arkadaki 2 kolonuda söküp yerine 2 oval kolon ve bagajada abartıya kaçmıcak şekilde 20 veya 25 cmlik bi woofer düşündüm mantıklı olur mu acaba?? dediğim gibi ses sistemleri hakkında çok az bilgim var dolayısıyla bilgiye aç durumdayım en mantıklıyı seçmek istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-komple-setler-arac-muzik-tesisati-anfi-bas-ve-kolonlar-set/detay

biraz araştırmayla şu ürünü buldum fiyatı çok uygun geldi sizcede mantıklı mı montajı arkadaş yapıcak dolayısıyla ona bi ücret ödemicem. lütfen bilgilerinizi esirgemeyin.

Teşekkürler sayın üyeler..
    quote:

Orijinalden alıntı: uc031031

selam

on mıd 13 cm

quote:

• Component ağırlıklı bir sistem daha güzel olur bence tatlı basslar olur.Marka seçimi olarakda Kenwood olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.