Bildirim
BMW x1 ile 3.18 kıyaslama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
her zaman 3 serisini tercih et derdim ama x1 kasası yenilendi, daha yakışıklı ve yüksek hacimli görüntüsüyle şık hale geldi.
tercih senin, sedan ve şık bir arabam olsun diyosan 3 tercihin olabilir.
ama daha konforlu ve kullanışlı bir arabam olsun diyosan x1 tercihin olabilir. mesela evlisin çocugun var 3 serisinden çok x1 serisinde daha rahat edersin. -
quote:
Orijinalden alıntı: sarıkanaryam
her zaman 3 serisini tercih et derdim ama x1 kasası yenilendi, daha yakışıklı ve yüksek hacimli görüntüsüyle şık hale geldi.
tercih senin, sedan ve şık bir arabam olsun diyosan 3 tercihin olabilir.
ama daha konforlu ve kullanışlı bir arabam olsun diyosan x1 tercihin olabilir. mesela evlisin çocugun var 3 serisinden çok x1 serisinde daha rahat edersin.
Tskler aynı iseler x1 daha güzel görünüyor gözüme 2side zf8 ileri mi acaba
3 de yeni makyajlanmadi mi hocam x1 gibi -
3 seriside x1 seriside aynı fiyatlardan başlıyor şu anda evet, yaklaşık 130 bin civarı.
3 seriside bu sene makyajlandı evet ama aynı kasa üzerinde sadece 1-2 rutüj oldu.
x1 serisi kasası komple değişti, ebatlarda bile değişim oldu.
bide 3.18i modeli çıktı 1500 motor ile. -
O zaman x1 1 adım önde görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Görünüş olarak kıyaslama yapacak olursak eski kasa x1 ile kıyaslasam 3 serisi al derdim ancak yeni kasa x1 çok şık olmuş bence 3 serisinden önde konforlu ve şık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel başlık olmuş, yeni x1 resmen devrim geçirmiş, ben de x1 alma niyetindeyim. Tek sıkntı bazı önemli donanımların şimdilik seçilemiyor olması; adaptif far, sürüş asistanı plus , acc, gibi önemli donanımlar yok. Bu donanımları barındıran bir sedan mı yoksa bu donanımlar olmadan seçilen opsiyonlarla fiyatı 170-180 binlere dayanan benzinli x1 mi? Yorumlarınızı bekliyorum... Alacağım 2016 model araçta acc ve adaptif far gibi özelliklerin olmasını mutlaka isterim, bu yüzden çok kararsız kaldım...
O dedikleriniz 3 serisinde olsa gerek ama bana x1 daha çekici geliyor nedense
Bana da X1 daha çekici geliyor, kesinlikle X1 almak istiyorum fakat aracın donanım güncellemesini ve ocak ayını bekliyorum, ocak ayı başında sipariş verme niyetindeyim...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esOess
Bana da X1 daha çekici geliyor, kesinlikle X1 almak istiyorum fakat aracın donanım güncellemesini ve ocak ayını bekliyorum, ocak ayı başında sipariş verme niyetindeyim...
ocakta yeni donanımlı versiyonu mu çıkacak ? zam gelmesin yeni yılla beraber -
Araç yeni olduğu için donanım konusunda da belirsizlik var, donanım paketleri kapsamı değişebilir veya adaptif far ve acc gibi opsiyonlar da gelebilir; şuan bu opsiyonlar yok... Euro tekrar 3.40 seviyelerini zorlamaya başlarsa kesin zam gelir :( X1 ana haliyle çok güzel, tek sorun biraz opsiyon ekletince fiyat uçuyor, örneğin büyük ekranlı navigasyon 14 bin lira!!!
Crv 130 a daha dolu o zaman ama. O da bir BMW degil
Galiba yeni kasa x1 artık önden çekişli artı altı ileri vites olmasına rağmen önceki kasadan daha şık duruyor.
Yanı ZF 8 yerine zf6 mi oluyor crv de önden çekişli zf9 kullaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X