Şimdi Ara

Bmw X5 den sonra, Range Sport Supercharger Tepki süresi???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2003 model 4.4 X5 sahibiyim. yeni model araba bakıyorum kendime, bugün çok temiz ve güzel bir 2006 Range Rover Sport Supercharged edition araba kullandım, araba inanılmaz hoşuma gitti zaten her zaman kıskançlık ile baktığım bir modeldi.. arabada ufak bikaç işey dışında kusur yok, ama aklıma takılan bir konu oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 25 Mart 2011; 8:30:49 >

• Bmw'lerde (daha önce de 2002 525 im vardı) gaza dokunmanızla, arbanın buna karşı tepki vermesi bir olur...

Range de pedala basmamdan bir süre sonra, birkaç saniye sonra devir yükseliyor ve birden sıçramıyor ama daha yavaş bir şekilde yükseliyor. Bu arabanın motrunda bişey midir? yoksa Range lerin yapısı bu şekildemidir?
  • Supercharged bir Range Classic ya da Range Sport kullanmadım ama böyle bir sorunda duymadım.. araç sorunlu olabilir..

çünkü ben 2003 - 2005 Range Rover VOGUE 3.0 TDV6 sahibi oldum ve şu anda 2010 Range Rover VOGUE 3.6 TDV8 sahibiyim.. kesinlikle gecikme yok.. gaza bastığınız anda tepki veriyor..
  • hmm o zaman bahsettiğiniz gibi arabanın gaz ayarlarında bir yanlışlık olabilir... servisle bir konuşayım bunu.. gaz tepki süresi ayarlanabilir bişey zaten sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

hmm o zaman bahsettiğiniz gibi arabanın gaz ayarlarında bir yanlışlık olabilir... servisle bir konuşayım bunu.. gaz tepki süresi ayarlanabilir bişey zaten sanırım...

ewt ayar yapıyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.