Şimdi Ara

bmw x5 kazası (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
11.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaç km hız ile gittigini biliyormusun?ben ne yollarda 200 km ile giden arabalar gördüm

220 ile şehir içinde takla atan omega
    izmirde 200 km ile polisi ezen adam
    ve en son mersinde hız limitinin 50 oldugu yerde 220 km ile radara yakalanan x5 tanıdıgın varsa sor mersinde bu olay duyuldu

quote:

Orjinalden alıntı: sinbo

Anlaşılan 1-2 yazıyı okuyup yorum yapmışsın
    bu yüzdende kısır tartışmalar içinde boğuluyoruz,
    birde okumadan cahilce falan demişsiniz
    aynen iade
    sürücü ölmüş alooo adam ölüü

resimlerede tam bakmamışsın
    o mesafede o araç 170 yapamaz
    kaza en fazla maksimum 100km/saat ile olmuş

bu kazada senin dediğinmi olmuş
    dediklerin hikaye olmuş
    çünkü darbe tam önden gelmemiş
    yok motor bloğu aşağı iner yok şu
    şiir olmuş kalmış,
    titaniğin batması gibi darbe tam çaprazdan gelip sıyırtmış,
    o yüzden o güvenlik testlerinde kullanılan hiç bir önlem işe yaramamış
    darbe ne önden ne yandan gelmiş

quote:

Orjinalden alıntı: dgo2133

cok sacma ve cok alakasız arac 170-180 km vs. hız ile kaza yapıyorsa firmanın ve ncap ın sucu nerde

bu tür lüks sınıf araclarında motor blogu direk asagı iner ve arabanın önü olabildigince katlanır yani sürücünün ve yolcunun zarar görmesi için motor blogu asagı iner baskı yapması ve olası bir durumda zedelenmeye sebep olması engelleniri millette bunu araba dagılmış olarak algılar gercekten cok cahilce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DG00 -- 1 Temmuz 2006; 13:24:19 >

• Bana biraz suikast gibi geldi bu olay
  • gitmiş araba yaww.
  • Bence bu araca park halinde iken bomba konulmuş ve çalıştırıldığı gibi de patlamış. Hava yastıkları filan da darbe algılamasından açılmış.
  • araç bence sürücü tarafından kıl payı bir direğe vurmuş vurmuş. baksanıza aracın radyatör fanı bile sağlam duruyor ama sol taraf diye birşey kalmamış.
  • Yaw konu nerden nereye gelmiş.

Şimdi ne alakamız var Scenicle Puntoyla

Yok benim babam senin babanı döver muabbeti yapılmış

• quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

sevgili forumcular helal size bea walla helal scenici x5 ten sağlam yapana helal o zaman x5 sahipleri 200bin ytl vermsinler direk scenic alsnlar güvenlik için

Imzandakı arabanın sahıbıysen araban cok guzel..Kazasız belasız gunlerde kullanmak nasıp olur ınsallah...
  • +9999 Renault'tan maaş alanlar var galiba derken demek istediğim buydu.
    quote:

Orjinalden alıntı: byurt

Yaw konu nerden nereye gelmiş.

Şimdi ne alakamız var Scenicle Puntoyla

Yok benim babam senin babanı döver muabbeti yapılmış

• vala akideşler adam arnıld gibin vücüt yapar yumruk atsan işlemez ama koltuk altından gıdıklasan yerlere yatar onun misali nekadar yıldız alırsa alsın her arabanıda bir zayıf tarafı vardır oraya denk geldimi zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir nokta
  • yaaaa adam oturmus burda renault u fordu savunuyo yaaa allah allah bole bı kazaya hangı araba gırerse gırsın hurda olarak cıkar bana bu kazadan saglam cıkacak bı araba gosterebılıosan o zmn o arabayı savun burda nıye oturup renaultu anlatıosun kı
  • bunun güvenlikle felan bi alakası yok ki resmen tır felan geçmiş üstünden heralda ama Allah kimsenin başına vermesin
  • evet sağdan darbe alıp soldan başka bir araçla çarpışmış, ancak sol kapıların konserve gibi açılmasına sebep olan;
    Kurtarma ekiplerinin ön ve arkadaki yolcuları çıkarmak için, hidrolik makas ve işkence ile kapıları yırtmasıdır...........
    Daha önce bu makasların açtığı kaportaları görmüştüm...............Sanki ton balığı konservesi açıyorlar...........
    selamlar
  • Kazanın nasıl olduğunu yazıyorum ; Öncelikle X5 trafikte seyir ettiği yönde durmuyor.. Resimlere dikkatli bakarsanız aracın sağ ön tekerleğinde yeşillikler göreceksiniz bu da demek oluyor ki kaza anında ya da önce X5 çimenlik bir alandan geçmiş .. Aracın sağ tarafının kağıt gibi yırtılmış olması da aracın sabit bir nesneye çarptığını kaportanında bu çarpma etkisi ile yırtıldığını gösteriyor... Sondan 1 önceki fotoğrafa dikkatli baktığınızda ise elektrik direği üzerindeki çarpma izlerini görebilirsiniz... Bu detaylar ele alındığında X5'in fotoğraflarda bulunduğu istikamette seyir etmediğini aksi yönden süratli gelirken kontrolden çıktığını gidiş ve geliş yönlerini birbirinden ayıran çimenlik alandan geçip elektrik direğine sağ köşeden çartığını çarpmanın etkisi ile savrularak seyir ettiği istikametin tam tersi istikametinde durduğunu söyleyebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 3 Ağustos 2006; 10:09:02 >
  • aracın sağ tarafı ve arkası o kadar kötü değil ama ön ve sol tarafa dicek söz bulamıyorum
  • offf psikolojim bozuluyo görünce böle şeyleri :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

mesela bizim scenic olsaydı belki içinden canlı biri çıkabilirdi...

X5 o kadar da güvenli değil ki...

ya scenic olsa arabanın pişmiş tosttan bir farkı kalmazdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YBA

direk sağ taraftaki hasarın sorumlusu
    tezimde ısrar ediyorum
    araba birşeyin altına girmeye çalışmış
    o direk bu hasarı veremez
    yoksa rus tanklarının sırrı bumu

quote:

Orjinalden alıntı: Turetskiy_Muj

Olay Moskova'da Horoshevo bolgesi Jivopisnaya sokagında sanırım. Binadaki adres orayı gösteriyor. Ve sanırım 100KM/s hızla giderken elektrik direğine çarpmış. Aşağıdaki foto onu gösteriyor: Dikkatlice bakarsanız direkte çarpma izi var.

bmw x5 kazası

Bence resme göre araç sol taraftan geliyor. direğe vuruyor ve aracın arkası kalkıp 180 derece dönüp resimdeki gibi kalıyoo.

• bunun yerine hummer yada Q7 olacaktı bu kadar hasat olmasdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneetr97

quote:

Orjinalden alıntı: m.C.k

mesela bizim scenic olsaydı belki içinden canlı biri çıkabilirdi...

X5 o kadar da güvenli değil ki...

ya scenic olsa arabanın pişmiş tosttan bir farkı kalmazdı.

nerden vardın bu kanıya acaba.
  • o direk o hasarı veremez
    ahada buraya yazıyorum

adam eğilir bea

direğe sürtmüş hafif temas olmuş,
    direk arabanın sağ tarafındaki hasarın sorumlusu sol değil
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.