Şimdi Ara

Bmw X6 35Xd Yakıt Tüketimi (9000 Km Ortalama) SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
8.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2014 cadillac escalade 6.2 V8 420 hp - 623 tork 6 ileri otomatik 2650 kg.
  • Genelde uzun yol yapinca bu yakit normal.
    Benim 635D ayni motor ama chip tuning yazilimindan sonra 340 beygir ve 680Nm...ortalama 9,2 litre yakiyor.
    Ama 80% sehir icin kullanin o X6 yi 12 litrenin altina inmez. Cok mu? Hayir arabanin kilosuna ve gucune gore kesinlikle degil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 5 Ekim 2014; 5:54:47 >
  • Esco54 kullanıcısına yanıt
    Hocam araciniz kaç kilometrede, yazilim islemi ne zaman nerede yapildi? Chip tuning yazilimini yaptirmamizi önerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    Hocam aracim 150.000km de.
    Ben Belcikada kaliyorum ama yazilimi bu yaz tatilinde Istanbul Maslakta yaptirdim.
    PS chiptuning Barbaros abi...Kesinlikle tavsiye ederim.
    Su an elimde Carrera 4 991 2013 Cabrio'da var ve 200'e kadar 635d'yi gecemiyor.
  • Yahu 2.0 litre 140 beygir aracı benzinde kullansam kolaylıkla 15-17 litreleri görürüm ben orada. 10.4 nedir lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 5 Ekim 2014; 7:48:29 >
  • Disconnectus_Erectus kullanıcısına yanıt
    8

• 1.3 cdti biraz sıkıştırınca şehir içi 7.5 litreyakıyor
    10.4 gayet iyi bir rakam
    ancak çevre yolunda fazla kalınmış
    ort hız 36.7 km/h pek ş.içi kullanım denemez buna...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende size Panamera GTS şehiriçi ortalamasını vereyim. Kuzenim yurtdışında yaşıyor 1 hafta boyunca bende kaldılar geldiklerinde İzmir sıkışık trafikte 17.6 akıcı trafikte 13 , Çeşme otobanında Ortalama hız 110du 11 litre yaktı. Agresif kullanım ortalaması da 19-20lere çıkıyordu. Araç hakkında genel yorumum etkileyici bir araç ama fiyat performans olarak çokta mantıklı değil gibi

• Gayet iyi yakmış o araç için. O araca sahip olduktan sonra onun 10 litre yakması bana normal araçların 4 litre yakması gibi haz verir.

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Bmw'nin dizelleri bence dizel motorlar arasinda en iyi motorlar, gercekten cok verimliler hem yakit ekonomisi hem de performans ikisinide bir arada sunuyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.