Şimdi Ara

BMW X6 M mi? BMW X6 4.0d mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Selam forumda ilkkez yazıyorum farkında olmadan yanlışlık yaparsam şimdiden kusura bakmayın lütfen.
    Almanya'da yaşıyorum ve arabamı değiştireceğim.2 seçenek var ilki BMW X6 M diğeri ise BMW X6 4.0 dizel.
    Ayrıca ikinci bir aracım olduğu için X6 biraz keyif için olacak.Dizel olan versiyonunun senelik vergisi 441€ diğeri ise maksimum 150€.

Sizce salt güçmü X6 M (555 HP) 19 litre şehir içi yakıt tüketimi ya da X6 4.0 (306 HP) 9 litre mi?

Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strevo -- 22 Mayıs 2014; 23:45:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• X6 M

• Sceline teşekkür ederim cevabın içim.
  • X6 M ile 4.0D X6 çok farklı araçlar keyif arabası olarak düşünüyorsanız tabii ki M olanı tercih edin...

Fakat 4.0 D de kötü gitmez yine de farklı tür araçlar
  • X6 5.0M (dizel) birde bunun düşünün derim

• Arkadaşlar selam.Cevaplar için teşekkür ederim.

X6 5.0M'in fiyatı diğer iki modele göre çok daha fazla örneğin 2010 model x6 m 50.000 km'de ve BMW tarafından resmi garantili 49500 €

X6 5.0M aynı standartlarda ancak yanılmıyorsam 2013 model 65000 €'dan başlıyor.

Haftasonu BMW'ye gideceğim alma şansım olursa resimleri paylaşırım sizlerle.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: strevo

Arkadaşlar Selam forumda ilkkez yazıyorum farkında olmadan yanlışlık yaparsam şimdiden kusura bakmayın lütfen.
    Almanya'da yaşıyorum ve arabamı değiştireceğim.2 seçenek var ilki BMW X6 M diğeri ise BMW X6 4.0 dizel.
    Ayrıca ikinci bir aracım olduğu için X6 biraz keyif için olacak.Dizel olan versiyonunun senelik vergisi 441€ diğeri ise maksimum 150€.

Sizce salt güçmü X6 M (555 HP) 19 litre şehir içi yakıt tüketimi ya da X6 4.0 (306 HP) 9 litre mi?

Teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için.

Teknolojiye bak be 3.0 motorla ayni yakiyo sehir icinde x6 m.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

X6 5.0M (dizel) birde bunun düşünün derim

M50d bahsedilen iki aracın karışımı diyebiliriz.

Motor sesi daha doğrusu ses efekti harika.. adeta aracı tamamlıyor benzinli M modelinden olan eksiğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 29 Mayıs 2014; 0:46:41 >
  • Beyler 40.000 km X6 M buldum aracı almak için sigorta ( Kasko ) bölümüne geçtik,araç Almanya'nın en çok çalınan aracı olduğu için senelik 5600 € kasko bedeli çıkardılar.

Şu an Audi A6 Kullanıyorum senelik kaskosu 500 € özetle hayallerim o an yıkıldı :(

Şimdiki alternatif ise Mercedes cl 63 amg 2009 model Performance Paket 525 PS ve X6 ile aynı fiyat.

Başka araç önerileri varsa bu güç ve standartta bilgilerinizden faydalanmak isterim.
  • Neden en çok X6 M çalınıyor acaba ? Kaskosu gerçekten yüksekmiş kaskoya vereceğim parayla aracıma özel güvenlik sistemi yaptırırım.

Çalıntı klozunu iptal ettlirip kasko yaptıramazmısınız ?
  • FreudeAmFahren kullanıcısına yanıt
    Maalesef.Asıl sorun aracın kredi ile alınacak olması.Kredi ile olduğu için kaskoda bulunabilecek tüm detayların zorunlu olarak eklenmesi gerekiyor.
  • strevo S kullanıcısına yanıt
    Bmw f80 veya yeni c63amg

• azraili23 kullanıcısına yanıt
    Selam ,

Bu akşam 2010 CL 63 AMG'ye bakmaya gideceğim.Yenisi muhteşem ancak beni aşar :) rakam olarak.
    Oda guzel tercih ama o paraya yani 50.000euro ya 2.el merso s 63amg
    Yeni e amg
    Bmw f10 m5

Yeni E AMG sikkatimi çekmeye başladı.

S iyi ancak biraz hantal duruyor gibi geldi bana birde Almanya kullanıcı kitlesi biraz enteresan :) Adamların mesleği farklı biraz.
    MERCEDES E AMG SÜPER ARAÇ :) S SERİSİ BABAMIN ARKADAŞINDA VARDI SÜPER Bİ ARAÇ HOLLANDADA N GELMİŞTİ UÇAK GİBİ.
    uçak konusunda yanılmıyorsun
    Ama bilki uçağın benzini hesap etilmez.Benim tavsiyem E amg
    Almanya'da benzin uygun 3 senedir buradayım geldiğimde 1.7 € seviyesindeydi şimdi ise 1.5 €
    Fazla bise yok orada 4.2878544tl burada 5Tl

Almanya fiyatına göre 428tl ye depo dolar
    tr de 500 tl

s amg alan 72tl fark düşünmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.