Şimdi Ara

Bmwye g20 hangi jant yakısmıs arkadaslar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    20 yaşındayım ailemin bütçesinde değişikliğe gidildi şuan ki arabam da 180bintl 2. Eli niye yalan diyim ki hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayırttım kapora verdim, Hocam mavi bulursam beyazı bırakıp maviyi alcam bi aksilik vazgeçme durumu olmazsa beyaz çok basit duruyor dediler aklım karıştı 19 jant aldım

• PcMert kullanıcısına yanıt
    Bu gözler neler gördü , neler işitti bu forumda.Sırf bakın boş yapmıyorum buda kanitim diye ruhsatın fotografını atar oldu insanlar.Kişisel algılamayın siz öylesiniz diyemem.Alın hayırlı olsun deriz.
  • blacksea533 kullanıcısına yanıt
    Burda ego tatmin edecek boş insanlar elbette vardır Hocam benim de niyetim ayırttıgım bmwyi almak tabiki

Sevindim adına abicim 5 kollu jant daha yakışıyor bu araça ayrıca 19’ efsane olmuş .. benim yapmak istediklerimi yapıyorsunuz 😊alınca iyi bi analiz bekleriz. Yanlız 4 kasa daha oturaklı ve yakışıklı bence hem dizel olması da avantaj buna vereceğiniz para ile sıfıra yakın bulabilirdiniz. Neden ibre buna döndü ?

• 3 yıllık araçlarla ilgilenmek istemedim bütçe artınca buna karar verdim ama kararsız bir insan olduğum için jantlara yeni karar verebildim inceleyeceğim tabiki, aslında hala beyaz renk opsiyolattım ama aklım mavi de sizce mavisimi beyazı mı güzel

Bu araci ya portimao mavi ya da dravit gri almalisiniz.

• Geçen gün füme rengini gördüm. Bayağı koyuydu. Harika duruyordu araçta. İyi günlerde kullanın şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilk jant çok daha iyi . 2. jant e46 m3 ün orjinal jantina çok benziyor ben pek bu kasaya yakistiramadim onu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Füme en az tercih edilenlerden gibi duruyor yollarda ama aslında güzel evet

Zevkler tabiki farkıdır ama konu bmw 3 serisi olunca mavi(estroil) çok daha yakışıyor.alma şansı varken bunu almanızı öneririm

Ama sanırım estroil opsiyonu yok malbourne kırmızı da çok iyi bi alternatif olabilir

• İlk jant çok yakışmış, diğeri de güzel ama ilki bi başka.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.