Şimdi Ara

BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal mtb ya da yol kasklarından deniyorum deniyorum bir türlü rahat edemiyorum.

Resimlerde ki gibi BMX tipi kasklar çok mu abes olur?

BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız... BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız... BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız...

• Daha hoş olur bence.
  • Kafan çok terler, bisiklet kaskları havayı sirkule edebilsin diye öyle tipsiz yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedona sanki hava kanalı yönünden iyi gibi ikisinin arasına bir model. Bunlar başın arkasından daha iyi kavrıyor gibi. Diğer kaslarla kıyaslanınca. Bide beyazını bulursam terleme çok rahatsız etmez sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda kask aldım :)

Sahibinden de bir ilanda gördüğüm Limar X-CT Beden L (51-61) Ağırlık 280 gr. 95 TL Hem kafaya tam oturup sarıyor diğer denediklerim gibi üstte kalmış çıkacakmış hissi vermiyor. Hemde hava kanalları yeterli içindeki pedlerde cırtlı olduğundan yıkanabiliyor.

100 TL ye kadar kask almak isteyenlere tavsiye ederim.
     BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız... BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız... BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız... BMX tipi kaskları MTB de kullanma hakkında yorumlarınız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.