Şimdi Ara

bn wampir99 ... dsmg eevee aranıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wampir99 um bn wampirmuzo açmıştım ama neden banlandı anlamadım ve adminlere söyleyinki bu adresi banlamasınlar çünkü wampir99 u kullanmıycam artık hep bu adresteyim adminlere iletirmisniz
    and dsmg eevee aranıyor...

• sana bir şey söyleyimmi admine pm at msjı yüksek nickinden yeni nick eski nick şifre ni değiştiriolar bir haftada
  • quote:

Orjinalden alıntı: (-_Handsome_-)

sana bir şey söyleyimmi admine pm at msjı yüksek nickinden yeni nick eski nick şifre ni değiştiriolar bir haftada

adminin nicki ne sölesene ayrıca wampir99 banlanmış 36saat
  • wampirmuzo99 kardeş banlandıysan bi sebebi vardır eğer adminler banlandığını ve yeni bir üyelik açarak(Onlar buna Fake diyor)geri geldiğini anlarlarsa asıl üyeliğinin cezası daha yükseltilir ve bu charında sınırsız banlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 3 Kasım 2007; 21:08:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

wampirmuzo99 kardeş banlandıysan bi sebebi vardır eğer adminler banlandığını ve yeni bir üyelik açarak(Onlar buna Fake diyor)geri geldiğini anlarlarsa asıl üyeliğinin cezası daha yükseltilir ve bu charında sınırsız banlanır.

Bir neden yoq ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: wampirmuzo99

quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

wampirmuzo99 kardeş banlandıysan bi sebebi vardır eğer adminler banlandığını ve yeni bir üyelik açarak(Onlar buna Fake diyor)geri geldiğini anlarlarsa asıl üyeliğinin cezası daha yükseltilir ve bu charında sınırsız banlanır.

Bir neden yoq ama

Seni ben şikayet ettim.Küfür ettiğinden dolayı.
  • ne zaman ettim küfür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lvl 88 nerde kascam ?
    16 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.