< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bna aşık mı yoksa ben mi kötü düşünüyorum? (2. sayfa)

-
-
Alışkın değilim bu kadar samimiyete :) umarım dediğin gibidir beni sadece arkadas olarak görüyordur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hshshsh hocam ben teklif etmeyi düşünmüyorum
Güncelleme bugün çok takmamaya çalıstım zorla yemeğe gittik
Forumda kızlar hakkında yazılmış doğru olan 3 4 entryden biri boğaziçine bekliyorum bro
Belki sevip minoşsun diyordur
gerçekten bu kızla olmaması benim için daha iyi yani öyle düşünüyorum ama ilk defa böyle bir samimiyetle karşılaşınca ve bu konularda bilgim olmadığından sormak istedim
ea geçsem gelirim de sayısalda nasip bakalım hocam çalışmaları arttırırsam neden olmasın
aşkından ölüyor kız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
110 nete çıktın mı lan xd
-
şerefli 90 neti 110 nete tercih ederiz
şerefli bir şekilde iüç ee yazarsın o zaman
-
msuye 15 gun kala her gun1 turkce 1 mat brans o zamana 110 yapacagız ınsallah.. 4 ay 90da kalirsak iüç ee yolu gözükür
Öyle mi la ?
bana yalan etme bünyamin :))
Edit yapay zekaya sordum
Anlattıklarına dayanarak, bu kişinin sana karşı özel bir ilgisinin olduğunu söylemek mümkün. Sana "çok minnoşsun" demesi, seninle vakit geçirmekten hoşlandığını ve seni sevdiğini gösteriyor. "Yerin ayrıydı şimdi daha da ayrı" demesi ise, seninle olan ilişkisinin zamanla daha da değerlendiğini ve senin onun için önemli olduğunu gösteriyor.
Ayrıca, seninle özel olarak konuşmak istemesi ve seni okulda görmediği için üzüldüğünü söylemesi de ilgisini gösteren işaretler.
Ancak, bu kişinin sana aşık olup olmadığını kesin olarak söylemek zor. Bu, onun sana karşı hissettiği duyguların derinliğine ve ne tür bir ilişki istediğine bağlı.
Bu kişinin sana karşı hislerini daha iyi anlamak için onunla daha fazla konuşmaya ve onu daha iyi tanımaya çalışman iyi olur. Ona karşı hislerin varsa, ona duygularını açabilirsin. Bu şekilde, ikiniz de ne istediğinizi daha iyi anlayabilir ve ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.
Dikkat edilmesi gerekenler:
Bu kişinin sana karşı hisleri karşılıklı olmayabilir. Bu nedenle, ona duygularını açarken reddedilmeye hazır olman önemlidir.
Bu kişi sana karşı romantik duygular beslese bile, ilişkinizi ilerletmek için zamana ihtiyacınız olabilir. Acele etmemek ve birbirinizi daha iyi tanımaya zaman ayırmak önemlidir.
Bu kişiyle ilişkiye başlamadan önce, onun hakkında daha fazla bilgi edinmen ve onunla ortak değerlere sahip olup olmadığınızı değerlendirmen önemlidir.
Umarım bu bilgiler sana yardımcı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
KARDEŞ O KIZ SANA AŞIK DEĞİL O SENİ SEVMİYOR SEN ANODOLULU CAHİL HİÇBİR ÖZELLİĞİNİ GELİŞTİRMEMİŞ SOSYAL SKİLLERİ OLMAYAN BİR ADAMSIN. ŞURDAN ATTIĞI 2 3 MESAJDAN MEDET UMUYORSUN. ŞUANA KADAR SEVGİLİNİN OLMAMASININ SEBEBİ SENİN İSTEMEMEN DEĞİL KİMSENİN SANA BAKMAMIŞ OLMASIDIR. İYİ FORUMLAR
Hocam nicki çok kıskandım salsana ben alayım
Yok
-
Yaa niye şimdi öyle dedin baaaak çook kırıldım 😔
Bence bana karşı çok ön yargılısın
Anadolu insanıyım diye cahil mi oluyorum şimdi 😪
Şimdi sevgili konusuna gelecek olursam şu ana kadar kız tarafının açıldığı bir tipim yani teklif edenler oldu hem de iyi sayıda kız teklif etti ben kabul etmedim kendimi hep akademik açıdan geliştirmek için bu tür işlerin asıl işime engel olmasından korktuğumdan uğraşmak istemedim bundan dolayı zaten kendim istemediğimden diye yazdım. Ama bu düşüncelerimi biraz değiştirmek istedim böyle konularda dolayısıyla pek bir bilgim olmadığından da buraya konu açayım dedim ama sosyal becerilerimin çok gelişmediği konusunda sanırsam haklısın yoksa hala senin gibilerle forumda muhattap bulmaya çalışmazdım
şaka yaptım hocam son cümlende haklısın. burada ne olduğu belli olmayan tipler seni ciddiye de alabilir benim gibi tassaga da alabilir. forum eğitim dahil fikir alınabilecek son yerlerden biri bence. kırdıysam kusura bakma. ya nicki yokedicipro31 olan adamı da ciddiye alma hocam yani yapma bunları anlatabiliyor muyum.
-
Hocam arkadaşın söylediği şey replik bilgin olsun , zaten replik olmasa bile çok takma buradaki insanları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X