Hocam söylediğin söz replikmiş bilmiyordum kbakma :) Peki kız seviyor mu şimdi beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam söylediğin söz replikmiş bilmiyordum kbakma :) Peki kız seviyor mu şimdi beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mesajım bulunsun |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kızlar erkek arkadaşlarıyla saatlerce konuşuyor,kız arkadaşlarım var.üstteki mesajda 40dkdir bos bos konuşuyoruz dersimi etkiliyor demişsin,sosyalleşmek kötü bir şey değil insan ilişkileri de önemli meslek hayatında,kadınlarla konuşamayan erkekler çok sırıtıyor dışarda sağda solda çünkü sosyal becerilerini geliştirmemiş oluyorlar,bi erkekle muhabbet etmekle bi kadınla muhabbet etmek çok farklı çünkü kafa yapilari çok farklı iki tarafın da bana bir şeyler kattığını düşünüyorum,görüyorum konunun özeti kız senden hoşlanmıyor ama biraz da sosyalleşmelisin hocam ya kendi elinle önünü kapatma,hiç bir şey için geç değil.Aklın kalıcaksa açıl tecrübe et içinde kalmasın.Her şey cidden akademi değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |