Şimdi Ara

Bna aşık mı yoksa ben mi kötü düşünüyorum? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam söylediğin söz replikmiş bilmiyordum kbakma :)

Peki kız seviyor mu şimdi beni   şaka yaa neyse biz yine agalarla lol takılalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun  

• Edit 2 gündür takmıyordum en sonda o msj attı ne yapıyorsun nasılsın diye

• Yav gacı kardiyovasküler çalışacam rahat bırak

• Bende de sıkıntı var hem ilgi duyuyormuş gibi yapıyorum hem de olmasını istemiyorum

• Baksana 40 dkkadır boşboş konusuyoruz ben biliyordum bu ilişkiler dersleri etkiler diye bir şekilde bu durumu sonlandırmam lazım

• Yine aynı döngüye giriyorum neyse bu mesajı atıp konuyu kaldırırım muhtemelen. Şöyle;
    Bana ilgi duyuyor biliyorum yoksa saatlerce konuşturmaz ben kararsız kalıyorum ve derslerimi etkiler diye olumsuz düşünüyorum yks sürecinde de böyleydi muhtemelen bu da ya bekleyecek açılayım ya da en son dayanamaz bir şekilde bana söyler ve ben de olumsuz cevap veririm bu kadar.

Forum ahalisini böyle boş bir konuda tuttuğum için hepinizden özür diliyorum özrüm biraz görünsün sonrasında konuyu kaldırmaya çalışacağım.

• kızlar erkek arkadaşlarıyla saatlerce konuşuyor,kız arkadaşlarım var.üstteki mesajda 40dkdir bos bos konuşuyoruz dersimi etkiliyor demişsin,sosyalleşmek kötü bir şey değil insan ilişkileri de önemli meslek hayatında,kadınlarla konuşamayan erkekler çok sırıtıyor dışarda sağda solda çünkü sosyal becerilerini geliştirmemiş oluyorlar,bi erkekle muhabbet etmekle bi kadınla muhabbet etmek çok farklı çünkü kafa yapilari çok farklı iki tarafın da bana bir şeyler kattığını düşünüyorum,görüyorum

konunun özeti kız senden hoşlanmıyor ama biraz da sosyalleşmelisin hocam ya kendi elinle önünü kapatma,hiç bir şey için geç değil.Aklın kalıcaksa açıl tecrübe et içinde kalmasın.Her şey cidden akademi değil

• Kizlar çıkar sağlamadığını bireylere yaklasmazlar erkeğin dostluğu ile kızların dostluğu/ sevgililiği aynı şey değildir.
    Güvenme dostum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.