klavyeyle 360 vurmak gerçekten çok zor ben bi keree yaptım carmelo antonhy le ama yapmak için 2 saat uğraştım
yaw ben bu hareketlerin hicbirini yapamadım dunk modifier+alley oop ok yaptım sonra takla filan atmıyo aynen denilenleri yapıyom hicbise olmuyo bi tek jordan smacı yapabildim
valla 50 alabileceğiniz en kolay kombinasyonlar şunlar x'e iki kere seri şekilde basın yalnız ikincisinde biraz uzun tutun bölece yavaş çekime geçiyo sonra zamanın da bırakırsanız bacak arasından geçirip gayet hoş bi smaç yapıyo. diğerinde de aynı şeyi s tuşuyla yapın bu da 50 getiriyo, topu yandan alıp basıyo süper valla.
ulan yanlıslıkla dunk modifier tusunu karıstırmısım vallahi manyak oluyo Allah razı olsun senden kardes
quote:
Orjinalden alıntı: megaoyun
yaw ben bu hareketlerin hicbirini yapamadım dunk modifier+alley oop ok yaptım sonra takla filan atmıyo aynen denilenleri yapıyom hicbise olmuyo bi tek jordan smacı yapabildim
o yapamadığın kombinasyon takla attıktan sonra yapılıyo takla atmak içinde topu şut süresinin yazdığı yere topu çarptırıp dunk modifier+sut tuşuna basman yeterli burdaki çoğu smaç alley oopla oluyo
valla mesajı aynı anda gönderdik herhaldetam senin sorunu ceewaplayıp gönderdim bi de baktım senin mesaj orda valla her smacımdan 50 alıyom slam dunk benim için çocuk oyuncağı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme