beyler ben deneyerek uğraşarak süper hareketler buldum tuşlarını buraya yazıyom bence herkes bulduğu alley oopları burada paylaşmalı!!!
.Çift BACAK arası : dunk modifir2+şut+şut .360 Derece donüp vurma : blok +tusları 360 derece çevir+blok .kolunu potaya sokma : dunk modifier2+smaç+blok .gözü kapalı vurma : dunk modifier2 + şut + smaç .Steve francis usulu double pump : dunk modifier2+pas+smaç .çift el değirmen : dunk modifier2 + şut + blok .ters çift el değirmen : dunk modifier2+blok + blok .Çift el ters bacak arası : dunk modifier + blok +pas .düz bacak arası : dunk modifier 2 +şut + pas .Sol el bacak arası : dunk modifier2 + smaç + pas .tek el değirmen : dunk modifier 1(turbo)+şut+blok(havadayken topu ileri geri ileri yapıyor) .jordan usulü:dunk modifier1+smaç+smaç .360 bacak arası : dunk modifier2+blok+tuşları 360 derece çevir +pas
bu smaçların tamamı alleyoop la yapılır
ama dunk modifier2 tuşu basılı olarak şut la smaca girdiğiniz zaman takla atacaktır
takla atarak vurmak için topun 24 sn den sekmesi lazım bunun için potaya düz olun 3 lük çizgisinin biraz gerisinde durun ve:
dunkmodifier2+alleyoop yapın atar atmaz elinizi dunk modifier 2 den çekmeden şuta basın ve hemen ardından pasa basılı tutun topu yakalarsanız takla attıktan sonra bacakarası vuracak eğer son tuşu pas yerine smaç olarak yaparsanız takla attıktan sonra gözü kapalı vuracak 2 kere yuvarlak yaparsanız takla attıktan sonra belinin arkasından geçirecek ve bloka basarsanız düz vuracak
daha önce başka bir arkadaşımız klavye ve analogsuz game pad ile alleyoop yapmayı anlatmış buna dayanarak şunu sölyliim
mesela alleyoop tuşları w ve e olsun bunlara dunk modifier2 tuşuna basılı tutarak w+e+w+e+w+e yarsanız topu bacağyla , belinin arkasından yada arkasını dönüp alleyoopp yapacağını görürsünüz ama tuşlara hızlı basmalısınız
analogu çevir yazan yerlerde yön tuşlarını kullanın
Deneyeceğim paylaştığın için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: YakkamoZ
Deneyeceğim paylaştığın için teşekkürler
bişey değil bence sen de dene herkes alley oop yaratabiliryeni bulursan yazarsın
quote:
Orijinalden alıntı: @zr@il
bişey değil bence sen de dene herkes alley oop yaratabiliryeni bulursan yazarsın
Alıntıları Göster
deneyelim bakalım ben çok uğraştım bulamadım eyvallah kardeş eksik olma
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
deneyelim bakalım ben çok uğraştım bulamadım eyvallah kardeş eksik olma
Alıntıları Göster
ya dunk modifier2 tuşu hangisi anlayamadım bi türlü????
quote:
Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__
ya dunk modifier2 tuşu hangisi anlayamadım bi türlü????
Alıntıları Göster
dunk controller de yazıyo üstteki modifier 1 alttaki modifier 2
quote:
dunk controller de yazıyo üstteki modifier 1 alttaki modifier 2
beyler buraya ekteki dosyayı koydum ozan o dediğin yanlış değil takla attıktan sonra yapabileceğin hareketler onlar Sprint+Smaç+Smaç 50 Sprint+Smaç+Şut 50 Smaç+Backdown+Riband 50 Elini Potaya Sokma Backdown+Pas+Pas 50 180 Bacak Arası Backdown+Şut+Şut 50 Çift Bacak Arası Sprint+Riband+Yönler x2+Şut 50 720 Sprint/+Smaç+Pas 49 Smaç+Backdown+Şut 49 Sprint+Smaç+Riband 49 Pas+Yönler+Pas 49 Backdown/+Pas+Pas 49 Backdown+Riband+Pas 49 Riband+Pas 48 Riband+Yönler+Pas 48 360 Bacak Arası Backdown+Smaç+Şut 47 Pas+Pas 47 Pas+Yönler+Şut 46 360 Riband+Yönler+Riband 46 Pas+Yönler+Riband 45 Backdown+Smaç+Pas 44 Backdown+Şut+Pas 44 Bacak Arası Pas+Backdown+Yönler+Smaç 43 Pas+Yönler+Smaç 42 360 Riband+Yönler+Smaç 42 Backdown+Riband+Smaç 41 Pas+Smaç 40 Riband+Smaç 40 Pas+Şut 38 Backdown+Pas+Şut 38 Pas+Riband 38 Şut+Riband 38 Backdown+Şut+Riband 38 Backdown+Şut+Smaç 37 Gözleri Kapalı Backdown+Riband+Riband 37 Backdown+Smaç+Smaç 36 Riband+Riband 36 Smaç+Smaç 35 Smaç+Backdown+Smaç 35 Backdown/+Smaç+Riband 35 Şut+Şut 35 Smaç+Şut 34 Smaç+Riband 34 Backdown/+Smaç+Smaç 33 Pas+Backdown+Yönler+Şut 33 360 Backdown/+Riband+Pas 33 Backdown/+Smaç+Şut 32 Şut+Pas 32 Smaç+Pas 31 Şut+Smaç 30 Smaç+Backdown+Pas 29 Backdown/+Riband+Riband 28 Backdown/+Smaç+Pas 27 Öncelikle aşağıdaki dört satırı aynen kopyalayın. Daha sonra My Documents/ NBA Live 2005/Config dosyasının içine girin ve kendi adınızla kaydettiğiniz tuş kombinasyonunu notepad ile açın. En son satıra bunları aynen yapıştırın. Artık alley-oop tuşlarınız Y ve U olmuştur. Oyunda kontrollere girip Sprint'i W, Backdown'ı F yaparsanız, aşağıdakileri daha iyi anlarsınız. bind K_I XAXISCHANGE bind K_O YAXISCHANGE bind K_Y RYAXISCHANGE bind K_U RXAXISCHANGE
Y (çek) p Y (tut) W (tut)+Y (çek) W (tut)+Y (tut) p F (tut)+Y (tut) p W (tut)+F (tut)+Y (çek) s W (tut)+F (tut)+Y (tut) s U (çek) U (tut) F (tut)+U (çek) p F (tut)+U (tut) p W (tut)+F (tut)+U (çek) s W (tut)+F (tut)+U (tut) s Y (çek)+U (çek) Arkadan atar U (çek)+Y (çek) Arkasına dönüp atar *Yukardaki 103 ve 104 numaralı kombinasyonda şöyle yapılacak: Mesela Y'ye hızlıca basıp çektikten hemen sonra, hiç aralık bırakmadan U'ya basıp çekeceksiniz. F (tut)+Y (çek)+U (çek) p F (tut)+Y (tut)+U (çek) p F (tut)+Y (çek)+U (tut) p Topuğuyla atar F (tut)+Y (tut)+U (tut) p Yarışmada quickplay tuşlarından 1'e basılı tutup topu fırlatırsanız büyük kameraya, 3 sol, 4 sağ ekrana çarptırır. W ile F ardarda basılı tutup basıldığında top shotclock'a çarpar. Top sizde değilken F ve Şut tuşuna basılı tutarsanız takla atar. Yarışmada hareketinizi yaptıktan hemen sonra Y veya U'ya basın bakalım ne oluyor!
quote:
beyler buraya ekteki dosyayı koydum ozan o dediğin yanlış değil takla attıktan sonra yapabileceğin hareketler onlar Sprint+Smaç+Smaç 50 Sprint+Smaç+Şut 50 Smaç+Backdown+Riband 50 Elini Potaya Sokma Backdown+Pas+Pas 50 180 Bacak Arası Backdown+Şut+Şut 50 Çift Bacak Arası Sprint+Riband+Yönler x2+Şut 50 720 Sprint/+Smaç+Pas 49 Smaç+Backdown+Şut 49 Sprint+Smaç+Riband 49 Pas+Yönler+Pas 49 Backdown/+Pas+Pas 49 Backdown+Riband+Pas 49 Riband+Pas 48 Riband+Yönler+Pas 48 360 Bacak Arası Backdown+Smaç+Şut 47 Pas+Pas 47 Pas+Yönler+Şut 46 360 Riband+Yönler+Riband 46 Pas+Yönler+Riband 45 Backdown+Smaç+Pas 44 Backdown+Şut+Pas 44 Bacak Arası Pas+Backdown+Yönler+Smaç 43 Pas+Yönler+Smaç 42 360 Riband+Yönler+Smaç 42 Backdown+Riband+Smaç 41 Pas+Smaç 40 Riband+Smaç 40 Pas+Şut 38 Backdown+Pas+Şut 38 Pas+Riband 38 Şut+Riband 38 Backdown+Şut+Riband 38 Backdown+Şut+Smaç 37 Gözleri Kapalı Backdown+Riband+Riband 37 Backdown+Smaç+Smaç 36 Riband+Riband 36 Smaç+Smaç 35 Smaç+Backdown+Smaç 35 Backdown/+Smaç+Riband 35 Şut+Şut 35 Smaç+Şut 34 Smaç+Riband 34 Backdown/+Smaç+Smaç 33 Pas+Backdown+Yönler+Şut 33 360 Backdown/+Riband+Pas 33 Backdown/+Smaç+Şut 32 Şut+Pas 32 Smaç+Pas 31 Şut+Smaç 30 Smaç+Backdown+Pas 29 Backdown/+Riband+Riband 28 Backdown/+Smaç+Pas 27 Öncelikle aşağıdaki dört satırı aynen kopyalayın. Daha sonra My Documents/ NBA Live 2005/Config dosyasının içine girin ve kendi adınızla kaydettiğiniz tuş kombinasyonunu notepad ile açın. En son satıra bunları aynen yapıştırın. Artık alley-oop tuşlarınız Y ve U olmuştur. Oyunda kontrollere girip Sprint'i W, Backdown'ı F yaparsanız, aşağıdakileri daha iyi anlarsınız. bind K_I XAXISCHANGE bind K_O YAXISCHANGE bind K_Y RYAXISCHANGE bind K_U RXAXISCHANGE
Y (çek) p Y (tut) W (tut)+Y (çek) W (tut)+Y (tut) p F (tut)+Y (tut) p W (tut)+F (tut)+Y (çek) s W (tut)+F (tut)+Y (tut) s U (çek) U (tut) F (tut)+U (çek) p F (tut)+U (tut) p W (tut)+F (tut)+U (çek) s W (tut)+F (tut)+U (tut) s Y (çek)+U (çek) Arkadan atar U (çek)+Y (çek) Arkasına dönüp atar *Yukardaki 103 ve 104 numaralı kombinasyonda şöyle yapılacak: Mesela Y'ye hızlıca basıp çektikten hemen sonra, hiç aralık bırakmadan U'ya basıp çekeceksiniz. F (tut)+Y (çek)+U (çek) p F (tut)+Y (tut)+U (çek) p F (tut)+Y (çek)+U (tut) p Topuğuyla atar F (tut)+Y (tut)+U (tut) p Yarışmada quickplay tuşlarından 1'e basılı tutup topu fırlatırsanız büyük kameraya, 3 sol, 4 sağ ekrana çarptırır. W ile F ardarda basılı tutup basıldığında top shotclock'a çarpar. Top sizde değilken F ve Şut tuşuna basılı tutarsanız takla atar. Yarışmada hareketinizi yaptıktan hemen sonra Y veya U'ya basın bakalım ne oluyor!
Alıntıları Göster
bey ler çok iisiniz ya
quote:
Orijinalden alıntı: xander23
bey ler çok iisiniz ya
Alıntıları Göster
arkadaşlar muhteşemsiniz varya bende nasıl slam dunk turnavasını kazacam diye düşünüyordum artık onları yenecem oleyyyyy.
quote:
Orijinalden alıntı: OburiX
arkadaşlar muhteşemsiniz varya bende nasıl slam dunk turnavasını kazacam diye düşünüyordum artık onları yenecem oleyyyyy.
Alıntıları Göster
360 vuran varmı 2 aydır uğraşıyorum top bi türlü potaya girmiyor herşeyi denedim ama klavye ile 360 vuramadım